- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Комбинацията клин + токчета
Как приемате тази комбинация? Изглежда ли ви секси или по-скоро смешно? С какво може да се съчетае сив клин на черни петна (от типа леопардова шарка), за да изглежда добре?
Не на всяко момиче стои добре клин,но като цяло ми харесва особено ако е в съчетание с туника.Леопардов клин ми звучи малко селско,би стоял добре в комбинация с черно.
да би изглеждало добре![]()
Попитай ме щастлива ли съм ?
- да, поне в мечтите ..
http://store.picbg.net/pubpic/AE/69/...8486caae69.jpg за такъв става въпрос, не мисля, че е селско, може би по-скоро курвенско![]()
Клин и токчета - ок според мен стои добре, но леопардов клинБЛЯЯЯЯЯЯЯ
Не,не ми харесва..не е в мой стил.
И на мен не ми харесва..особено леопардовия клин![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Същото важи и за мен.Първоначално написано от Colouring
Иначе аз не харесвам клин и токчета. Малко ми е смешно даже - клин до глезените с каквито и да било обувки, които показват боси крака.
Защо не чорапогащник? Хем по-удобно, хем по-стилно. ;?
Клина не ми харесва изобщо.Не мисля, че може да изглежда добре.
На мен си ми изглежда селски.
Леопардовите клинове са ми отвратителни. И като цяло дрехи с животински мотиви![]()
Иначе черен клин с токчета и някоя готина туника - защо не![]()
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
И на мен не ми допада леопардов клинПо добре черен клин с леопардова туника.
![]()
Изглеждало грозно ?!![]()
За да носиш клин трябва да имаш хубави крака, ако са дълги и добре изваяни още по-добре, но дори да не са дълги до небето клина пак може да стой добре, стига краката да са слаби. С токчета е още по-секси, тока оптически издължава крака.
Щампите по принцип изглеждат селско за това най-добре клина да е едноцветен, съчетан с туника.
АБСОЛЮТНО споделям мнението ти.Първоначално написано от Rebirthing
![]()
No need to ask
He's a smooth operator
Първоначално написано от Sunshin3
+1 ! Ако момичето има хубаво тяло стои супер . ( само да не е леопардов , а черен )
стига да не е спортен е ок
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
Леопардов клин + токчета = курвенско излъчване. < Лично мнение.
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях.Над мен летеше моят страх като гарван чер.И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
С 5 ръце и 6 крака подкрепям Rebirthing !
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Ако ще е клин,моля ви се,едноцветен!Ако е добре комбиниран може да изглежда стилно.Но само не леопардов![]()
Брях,брях
не ходя с токчета
предпочитам клин + пола :P
...
Според мен клин+токчета и някоя туника си е супер .. Аз обичам да нося клинове , обаче тоя леопардовия не ми харесва ..![]()
And now that you`re gone,, I just wanna be with you .. And I can`t go on,, I just wanna be with you .. Don`t let me down .. Come to me now <33