- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възбуден ?
Проблема е нз дали е проблем но когато съм с момичето което обичам(не съм я ебал) нон стоп съм надървен без да права нищо ... преди неколко дена бях си набил 3 чики бях истощен когато седнах до нея сичко си почна от началоЗащо е така ?
![]()
Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.
Защото си секс маниак. Върви да се лекуваш в клиника, не е нормално това.
Просто приятелката ти те кефи много това е. Не можеш да го спреш![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Просто още имаш повече пъпки по лицето от колкото косми... Нормално е да откачаш и да ти се шиба като невидял... Бодни я да видиш как ше ти олекне... ама пак ше се дървиш като побъркан![]()
Всеки луд с номера си...Първоначално написано от Maria98
ти си секс манияк брат изтрещял си за секс![]()
![]()
![]()
е нормално все пак
![]()
Тцтцт и аз имам такъв проблем преди малко се видяхме с приятелката ми ии през цялото време малкия Петърчо седя в бойна готовност.![]()
![]()
![]()
Като толкова се възбуждаш, вземи я тресни, а не се оплаквай по форумите.![]()
![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
И аз съм така... ПРОБЛЕМ?!Авее удари си една чикия,ако не...втора,трета!
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
Тихо балуш с балуша ти прост. Такива регистрирали се като теб да показват колко са по-велики не са добре дошли.Първоначално написано от terrore
* Това показва , че момичето те привлича много.. не виждам какво друго да направиш освен да действате по въпроса както ти си знаеш![]()
The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !
защото си девственПървоначално написано от RoCkSpOt
Can It All Be So Simple ?
Мммм Не съм ?Първоначално написано от xinfamous
Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.