- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ирония ли е?
Здравейте! Моля да ми отговорите на въпроса, защото аз не намирам отговор. Запознах се с момче, нещата се развиха доста бързо, целувки, смучки, натискане, но ясно му казах, че няма да получи секс от мен. Той ме попита има ли някакъв вариант да променя мнението си, но му отговорих, че няма. След това ми казва, че се целувам много хубавокоето не знам как да го възрпиемам, в смисъл дали е бил искрен или просто е продължил да се надява да го огрее. В крайна сметка всичко беше да един ден и няма шанс да го видя отново. Ирония ли е било или е бил искрен?
![]()
Не знам майна , не знам...
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Със сигурност му е харесвало как се целуваш, но и със сигурност е продължил да се надява да му пуснеш.
ахахахахахаха коооолко ТЪП въпрос ..![]()
пази боже от такива идиоти като теб.
Can It All Be So Simple ?
Като не знаеш, що пишеш бе?Първоначално написано от RageAgainstTheMachine
Първоначално написано от RageAgainstTheMachine
Това май беше некъв опит да си разкаже историята на всички ама нешо не се получи мЕйна
Епа може и да не е било ирония..![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
И да е, и да не е ирония, все му се иска да го огрее.![]()
Welcome to the Jungle...
надявал се е да му пуснеш, само за това ти го е казал. и няма да е лошо да научиш значението на термина "ирония"![]()
afk
Ей спамер, не стига че пишеш глупости, пък и си сложил подпис половин километър, я се свий някъдеПървоначално написано от RageAgainstTheMachine
ПС. Нали имаше понятие от много неща?![]()
![]()
![]()
![]()
По темата: Аз не виждам никакви допирателни точки с ирония. Въпроса е излъгал ли е или не, и в двата случая не се е отказал, още се надява да го огрееМомчето комплимент ти прави
:P
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
И общото между темата и раздел "секс" е..?
Кво ти пука, нали каза, че няма да го видиш повече (или нещо от сорта).. забавлявала си се и толкова, дреме ти кво мисли...
Всеки луд с номера си...Първоначално написано от Maria98
много лош късмет авторке
точно преди десет минути ми се счупи кристалното кълбо, а и не мога да си намеря тестето таро никъде
ще прощаваш
Аз пък сготвих боба, а лещата ми е шукнала...жалко. А имах такъв мерак да й дам отговор.Първоначално написано от gandalfepi4
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Не осъзнаваш ли че се е опитал да ти се подмаже?!![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
казва ти ``Жалко, целуваш се много хубаво..и все пак, ако искаш..``
пфф че защо м уе да те лъже?
Ако не му харесваше, нямаше да проължи с целувките ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Разбира се че е ирония![]()