- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Моля да помагат напредналите.
Тесен хват,ама подхват ли или надхват? Как хващаш лоста? Отгоре или отдолу?Първоначално написано от vankata96
Отдоло хващам.Отгоре ако хвана съвсем няма да мога,така ми е по лесно.
Здравейте отново.Мисля че имам подобрение.Преди 2 седмици и половина като почнах да хода на фитнес тренирах за бицепс с 14 кила щанга + лоста,който май е 3 кила,демек 17,а сега тренирам с 19+лоста.Преди не можех да направа 1 кофичка,сега правя 3 една след друга без проблем въпреки че мисля че не ги прая правилно щото в бб теам пише че трябва да се натоварват трицепсите и гардите а на мен предимно ми се натоварват раменете.Набиране чисто все още не мога да направя савсем малко не ми достига,иначе правя по 3-4 помпички 1 след друга.Остават ми още 2 седмици от картат,искам след това да имам сила за лостове.Предлагайте ако искате нещо какви тренировки да правя и такива неща.Мерси![]()
Какъв е тоя лост 3 кила бе малчо? Да не си окачил дисковете на метлата на баба си?Първоначално написано от vankata96
3 кила,хм. Знам за къси лостове по 8-10 кила,ама 3 за пръв път чувам. Ти щанга ли си вдигал или дъмбел? Ако е щанга е тежала 24,съответно 29 кила? Можеш ли да вдигаш толкова на 14 г.?
![]()
Може да е бил кух лост, има и такива.Първоначално написано от redbul2
Остави какви набирания можеш или не можеш да направиш,поработи над правописа си,че куца прекалено много,на 14 години си все пакПървоначално написано от vankata96
![]()
х2 Абсолютно вярно.Много точно казано.Първоначално написано от DownloadVirus
![]()