.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

И аз да споделя.

Реших и аз да си споделя моята история, току виж някой ми налее малко акъл в главата.
    На 20 години съм. Имам доста опит във връзките, но такова нещо за първи път ми се случва.Студентка съм във Варна, първа година.Няколко месеца след като пристигнах тук, се запознах с едно момче (на 25). Първо бяхме в приятелска компания, по-късно си станахме и дружки за секс.Той е последна година студент в София и прекарва по няколко дни от месеца в София, където си пише дипломната работа.Та след като правихме секс няколко пъти се сближихме още повече и най-накрая тръгнахме, всичко беше ок, разбирахме се чудесно, а секса беше просто невероятен.Но когато в една връзка има фактор разстояние има и ревност.Бях в много добри взаимоотношения с приятелите му, докато той си беше в София аз излизах с тях.В един момент започна да ме ревнува от тях, дори им забрани да ми се обаждат и да излизат с мен. Докато в същото време той е в много близки взаимоотношения с бившите си, като доста пъти ми е казвал, че го търсят само за секс.Излиза си най-редовно с бившите си, като дори не благоволява да ми каже, а го научавам по-късно от Фейсбука му, казваше ми ,че излизал с тях само за по бира и да ги види какво правят, защото му пукало за тях.Започнах да го ревнувам доста , карахме се на тази тема и най-накрая скъсахме.На мен също ми вдигаше скандали, за това че съм била ходела при други мъже, дори съм била спала с един от приятелите му, което си бяха пълни лъжи.Вдигаше ми скандали, защо съм излизала с колегите си в 10 часа вечерта и все някакви такива.Когато му казвах, че имам право да излизам когато си поискам, той ми казваше, че не мога , защото аз съм била момиче, за момче било нормално да излиза в 11 часа вечерта, но за момиче не.След като скъсахме продължихме да се виждаме, да си пишем редовно и съответно да правим секс, той ми каза, че не искал да се съберем отново, защото ми нямал доверие...В същото време продължава да ми държи сметка какво правя, къде излизам, с кого излизам, вдига ми скандали от ревност и продължава да ме обвинява, че ходя при други мъже, което не правя, следи Фейсбука ми , кой ми пише, с кого ставам приятелка..абе с една дума як тормоз ми хвърля.Имах чуства към него и то силни, но не съм сигурна дали обаче искам да имам нещо повече с него освен секс.Не мога да приема някой да е в толкова близки взаимоотношения с бившите си, а на мен да вдига скандали, защо някой мой бивш ми е харесал снимка, примерно. Та с една дума, какво да го правя въпросния?

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта

Re: И аз да споделя.

Цитирай Първоначално написано от BlackJ
    ..абе с една дума як тормоз ми хвърля.
    Та с една дума, какво да го правя въпросния?
    Според теб какво трябва да направиш?

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен Аватара на badsector
    То на всички мъже ни се иска да си чукаме каквото намерим, а приятелката ни да стои вързана, но някак си не е особено редно
    Според мен, докато продължавате да правите секс заедно, положението ще е такова. Странно ми е как може да се чукате, без чувства...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Чудя ти се защо продължаваш да спиш с него?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Защото секса е страхотен, от тази гледна точка си пасваме перфектно, но от към характери- не.

Цитирай Първоначално написано от badsector
    То на всички мъже ни се иска да си чукаме каквото намерим, а приятелката ни да стои вързана, но някак си не е особено редно
    Според мен, докато продължавате да правите секс заедно, положението ще е такова. Странно ми е как може да се чукате, без чувства...
    Ами той твърди , че още имал чувства към мен, но не искал да е с мен, защото ми нямал доверие.Аз преди имах чувства към него, но след цялото му това държание мисля, че вече нямам нищо към него.

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Жертвай хубавия секс в името на свободата и спокойния живот.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Защото секса е страхотен, от тази гледна точка си пасваме перфектно, но от към характери- не.
    Явно хубавият секс си стува лазенето по нервите, щом не си предприела по-радикални мерки. След като се държи собственически с теб, явно си му позволила. Не вярвам да има резултат, ако говориш с него или приложиш собствената му тактика.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Явно хубавият секс си стува лазенето по нервите, щом не си предприела по-радикални мерки. След като се държи собственически с теб, явно си му позволила. Не вярвам да има резултат, ако говориш с него или приложиш собствената му тактика.
    В същност никога не съм му позволявала да се държи собственически.Прилагах му неговата тактика, караме се , той ми тегли една майна и след 2 дена пак се започва звънене, писане на смс-и...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си