- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- И така...
Дойде и моя ред да споделям...
Той е един от най-добрите приятели на моята най-добра приятелка..Учат в един клас,от едно даскало са и тн и тн..Сприятелихме се с него,той ходеше с една 9-клас и накрая тя го прееба много жестоко..Той страда по нея доста дълго време,но забавната част е как на едно събиране у тях така да го кажем аз и той се нападнахмеНа следващия ден се видяхме и правихме секс ( аз му бях 1-вата ) Станахме приятели с привилегии ,но аз глупачката започнах да изпитвам чувства към него. Той започна да се вкарва в некав филм ,че обича едно момиче което не живее в нашия град , и че имат връзка без да са се виждали на живо. С него се скарахме не си говорихме близо 1 месец. На края си проговорихме на рождения му ден,където той се напи до безбожност и на който аз бях поканена
. И тогава пак правихме секс..после след време пак се скарахме..и не си говорихме близо 2 месеца, до когато най-добрата ми фр нямаше имен ден..дори и този ден в който си казахме първата дума от 2 месеца насам, нещо ми прищрака и отново спахме заедно.
![]()
Чувствах се глупаво,казах си няма повече да правиш глупости а-у...но не се получи.Сега няма ден в който ако сме се видяли да не сме се държали като повече от приятели.Обърквам се вече ..не изпитвам нищо към него,но ми е някакси много объркано. Той само за секс ли ме ползва ?! Аз какво искам и какво очаквам от него ?! Той какво иска от мен ?! И колкото и да го премислям не мога да разбера какво се случва.Не съм привързана отново към него просто се чудя какво ли ще е ако примерно случайно има насНе казвам,че имам чувства,но ми е странно а и не желая да бъде наранена и отхвърлена отново. И не искам да говоря с него на тази тема..
Step by step, heart to heart, left right left
We all fall down like toy soldiers
Bit by bit, torn apart, we never win
But the battle wages on for toy soldiers
напиши го кратичко ;/
Първоначално написано от BladeDancer
да,добре..facepalm...
Са кво толкова човек не може да сподели ли ?! Причетох къде къде по резилни теми ...![]()
Ама отчайваш хоратаПървоначално написано от delly
![]()
fan of SHAKIRA
Я сега се опитай да прочетеш сама темата,която си написала и си задай пак същия въпрос?Първоначално написано от delly
Очевидно е нали.
хахаха, поне ми беше забавно докато четях!!!Първоначално написано от fen7asy
Значи на купон сте се забили, пък на следващия ден сте прайли секс, не сте си говорили, а само сте се Е*али!?
И въпросът ти е, дали те е искал само за секс...
![]()
![]()
![]()
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Не вие прочетете отново темата...забили сме се на купон след като сме били приятели ! и сме продължили да бъдем приятели !
И сме си говорили ! Колко тъпи хора може да съществуват тук..за вас си има друг раздел нарича се КОФАТА !
Както казах..тук срещнах къде къде по отчайващи хора и теми !
Очевидно. И явно е двустранно, щом нямаш чувства към него, значи и ти го използваш като жиголо.Първоначално написано от delly
Да, само за т'ва те използва. Просто на друго не се надявай![]()
Ами така де, и ти го ползваш за секс. Какъв е проблема?
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Като за начало спри да правиш секс с него,секи път като го видиш![]()
Брях,брях
Не само той,но и ти го използваш за същото.. То и това сама можеш да го видиш,но явно просто не искаш..
И как можеш да питаш НАС - ТИ какво чувстваш към него ? Или какво може да стане,ако имате връзка ((не само за секс)) ?
Ти просто не знаеш какво искаш..
Седни и си помисли добре,докато все още не си хлътнала по него.. След време да не питаш: "Как да го забравя"![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥