.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Разкажете мнението си :)

Здравейте, много бих искала да разсъждаваме по темата "По-голямо момиче с по-малко момче", не става въпрос за кой знае колко по-голяма, а за2, 3 години.Какви са плюсовете и минусите на тези връзки? и всякакви въпроси по тази тема
    .................

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    напоследък тези тенденции са на мода, обаче тва ме плаши.... кво е тва басси ... момичетата започват да се деформират тотално... по-високи от момчетата, по-силни, а сега и по-големи ... ужасс .... напълно съм против!!
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Говорим по-големи на години нали?Кой е казал,че като е по-голяма на години,задължително е по-висока и тн. от момчето?

Пф.

Иначе мога да изкажа мнение от мъжка гледна точка,защо момче си хваща по-голямо момиче.Нали знаете приказката-Хвани си кака да те отрака

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Говорим по-големи на години нали?Кой е казал,че като е по-голяма на години,задължително е по-висока и тн. от момчето?

Пф.

Иначе мога да изкажа мнение от мъжка гледна точка,защо момче си хваща по-голямо момиче.Нали знаете приказката-Хвани си кака да те отрака
    +1

Ми, кво му е лошото
    fan of SHAKIRA

Нека и аз като авторка на темата да израза мнението си, аз нямам нищо против тези връзки, мисля, че в любовта граници няма
    .................

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Много зависи. Имала съм такава връзка, когато бях ученичка и то разликата ни беше малко по-малко от година. Еми него го интересуваха неща, които на мен не ми бяха интересни вече, защото бях минала през тях. Ако става въпрос само а забавление си е ок такава "връзка", но определено не става за сериозна. Поне според мен. Виж, ако вече става въпрос за зрели хора, нещата там са по-уравновесени и нещата седят по различен начин. Но в ученическа възраст нещата са доста по-сложни.

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Аз лично съм против такъв тип връзки,но все пак щом се харесват - да се вземат..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Голям фен
    Абсолютно съм против.
    Когато момчето е по - малко от теб някак си нямате еднакви интереси , той е с по - детски характер и де да знам въобще не ми се мисли, ако се стига до секс какво ще и е на момичето.
    Хора много , Човеци малко !

Град
    Пловдив
    Пази боже от малки момчета нали?

Хубаво е че сложихте всички под един знаменател. Наистина.

Ако ви пита човек, не е нормално и не одобрявата 18 годишно момче с 20 годишно момиче.

Обаче, пък, 15 годишна с 30 годишен е съвсем нормално. Все пак имат едни и същи интереси, нали ?

Супер фен Аватара на pressiana
    Щом се харесват, да се взимат.
    Така или иначе на тази възраст не се очаква да се оженят и да си народят деца... А има и много развити момчета, не като повечето.

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Абе стига това с еднаквите интереси и мислене. Момчето може да е и на 19, но пак да мисли като 13 годишен и обратното. Всичко си е строго индивидуално, разбирам се добре и с момчета на моята възраст и с такива година, две по-малки, както и по-големи.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Мега фен Аватара на Hilary_

Re: Разкажете мнението си :)

Цитирай Първоначално написано от aleks07
    Какви са плюсовете и минусите на тези връзки?
    Много зависи какво търси момичето!

ЗА МЕН по - малките момчета са с детско мислене още, неошлайфани са и т.н. .. при тях момичето трябва да контролира нещата!
    То не, че при по - големите пак няма такава вероятност, но се предполага, че е по - малка ..

Повече от фен
    Когато е в ученическа връзка съм против, защото просто интересите са различни. Момичетата като цяло вървят с година-2 по-напред т.е. развиват се по-бързо, а като се хванат и с по-малки от тях ъъъ.. не знам, не го възприемам. Ама ако се харесват, не ми пречи.
    Вече като говорим за възрастни, нещата стоят другояче.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си