- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разкажете мнението си :)
Здравейте, много бих искала да разсъждаваме по темата "По-голямо момиче с по-малко момче", не става въпрос за кой знае колко по-голяма, а за2, 3 години.Какви са плюсовете и минусите на тези връзки? и всякакви въпроси по тази тема
.................
напоследък тези тенденции са на мода, обаче тва ме плаши.... кво е тва басси ... момичетата започват да се деформират тотално... по-високи от момчетата, по-силни, а сега и по-големи ...ужасс .... напълно съм против!!
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Говорим по-големи на години нали?Кой е казал,че като е по-голяма на години,задължително е по-висока и тн. от момчето?
Пф.
Иначе мога да изкажа мнение от мъжка гледна точка,защо момче си хваща по-голямо момиче.Нали знаете приказката-Хвани си кака да те отрака![]()
+1Първоначално написано от Sh@d0w
Ми, кво му е лошото
fan of SHAKIRA
Нека и аз като авторка на темата да израза мнението си, аз нямам нищо против тези връзки, мисля, че в любовта граници няма![]()
.................
Много зависи. Имала съм такава връзка, когато бях ученичка и то разликата ни беше малко по-малко от година. Еми него го интересуваха неща, които на мен не ми бяха интересни вече, защото бях минала през тях. Ако става въпрос само а забавление си е ок такава "връзка", но определено не става за сериозна. Поне според мен. Виж, ако вече става въпрос за зрели хора, нещата там са по-уравновесени и нещата седят по различен начин. Но в ученическа възраст нещата са доста по-сложни.
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Аз лично съм против такъв тип връзки,но все пак щом се харесват - да се вземат..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Абсолютно съм против.
Когато момчето е по - малко от теб някак си нямате еднакви интереси , той е с по - детски характер и де да знам въобще не ми се мисли, ако се стига до секс какво ще и е на момичето.
Хора много , Човеци малко !
Пази боже от малки момчета нали?
Хубаво е че сложихте всички под един знаменател. Наистина.
Ако ви пита човек, не е нормално и не одобрявата 18 годишно момче с 20 годишно момиче.
Обаче, пък, 15 годишна с 30 годишен е съвсем нормално. Все пак имат едни и същи интереси, нали ?
Щом се харесват, да се взимат.![]()
Така или иначе на тази възраст не се очаква да се оженят и да си народят деца... А има и много развити момчета, не като повечето.
Абе стига това с еднаквите интереси и мислене. Момчето може да е и на 19, но пак да мисли като 13 годишен и обратното. Всичко си е строго индивидуално, разбирам се добре и с момчета на моята възраст и с такива година, две по-малки, както и по-големи.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Много зависи какво търси момичето!Първоначално написано от aleks07
ЗА МЕН по - малките момчета са с детско мислене още, неошлайфани са и т.н. .. при тях момичето трябва да контролира нещата!
То не, че при по - големите пак няма такава вероятност, но се предполага, че е по - малка ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Когато е в ученическа връзка съм против, защото просто интересите са различни. Момичетата като цяло вървят с година-2 по-напред т.е. развиват се по-бързо, а като се хванат и с по-малки от тях ъъъ.. не знам, не го възприемам. Ама ако се харесват, не ми пречи.
Вече като говорим за възрастни, нещата стоят другояче.