.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    емии на морето,когато посетих лагерниците от моето даскало станахме си доста близки приятелчета ии вече 5 месеца сме заедно ^^ (с малка пауза,ама малка ) необичайното? събрахме се на зимната екскурзийка ..тайничко
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Един приятел трябваше да ходи с едно момиче до училището и,че тя да си вземе някви работи...аз бях с него тогава,видяхме се с нея,харесахме се и се взехме... вече цели 7 месеца! :]

♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
    Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪

- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Бях му преподавателка в един курс
    Виждахме се тайно за да не разберат другите в групата.
    Забавното беше, че бях с 3г. по-малка от всички , а един предположи , че имам 3 деца .
    Официално сме заедно от 2 месеца, неофициално - 3 ;д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Ами като толкова лесно се разсейваш.
    Ако искаш следващия път ще пусна волана,и ще играем на палчета,в движение,а в киното не се зачиташе,защото тая целувка ми дойде неочаквано
    какви сте сладури
    Много любов Ви желая!

stelkastel- Ние се запознахме в тролея.
    Първата крачка направих аз ..

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    Все още несъм я срещнал!
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от VampireLover3
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Ами като толкова лесно се разсейваш.
    Ако искаш следващия път ще пусна волана,и ще играем на палчета,в движение,а в киното не се зачиташе,защото тая целувка ми дойде неочаквано
    какви сте сладури
    Много любов Ви желая!
    Благодаря ти,тъпкано да ти се връща ;д

Аз се запознах с моя приятел във влака. Стръвна душа съм си, а той се качи с някакъв джоб и ядеше сладко, а аз го гледах втренчено, без да мигам . Тогава моята приятелка ме попита 'Какво ти става бе, не е културно', а аз бе да се осъзная извиках - ще го изям ;д .. И така, всички започнаха да се смеят, запознахме се групово, неговата компания и аз с моята приятелка, а след това той ми даде джоба си. :Д
    На другият ден ме покани на официален обяд у тях. Малко по-късно се случиха нещата по започване на връзката ни, вече сме почти 5 месеца заедно

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    В Софиянци. Да...интернет,кво да се прави,ох интересно си е сега ще ви разкажа:

Търсех си някой,който да ми помогне да преодолея един глупак...Запознах се с 3 момчета от Софиянци(включително и сегашният ми В.) и започнах да излизам с единия(К.).В рамките на една седмица излязох с К. и отидохме на концерт,на който после се оказа,че и В. е бил и даже сме били горе долу на едно и също място..Нещата с К.не се получиха и същата тази седмица скъсахме.През това време да съм си писала с В. 1-2 пъти и ми се стори интересен,защото той самият пишеше като мен и също ми казваше 'интересна си ми' НО само толкова...По едно време изчезна от скайп,а и аз тотално го отписах ,викам си 'тоя е някъв тъпак,щом във фб имаме обща приятелка Н.(тя е от моя клас и просто е в лоша компания-алкохол и тн)'. След това отписах и 3тия.Точно,когато го бях позабравила той ми писа и се оказа,че просто е бил на екскурзия и така...от дума на дума 'хайде да се видим,но с уговорката ако не се получи да не се сърдим един на друг'. Излязохме,чакахме се на билетния център и той закъсня доста...и аз си мислех 'омг сега ще е мн зле' ,но щом видях очите му...някви кафяви и дълбоки и как ме погледна просто се разтопих.Разхождахме се дооста време и...не се мина седмица и той 'искам да те видя пак' и така вече 7 месеца,ще започнем 8ми и не искам друг освен него!
    За пред останалите казваме,че Н. ни е запознала,защото е някак тъпо да кажа ,че е от нета и тка.

Повече от фен Аватара на evilgirl95
    Ние се запознахме в аха.. той ми писа и аз го отрязах,защото се беше писал на 21(всъщност беше на 17)... и после го видях на живо и мн мн мн го харесах.. и сега сме от почти 2г. заедно...

Member Аватара на delly
    Град
    София
    Запознах се с бившия си на една плочка на бул.България.
    Чаках тогавашното ми гадже да дойде,заедно с негов фр...и ги чаках на една плочка...все още помним плочката и се смеем ,когато си припомним как в 12 през ноща едно момиче седи на една плочка и чака....
    Step by step, heart to heart, left right left
    We all fall down like toy soldiers
    Bit by bit, torn apart, we never win
    But the battle wages on for toy soldiers

Бях на една пейка пред мола с най-добрия му приятел. Когато дойде се запознахме.За нещо необичайно... Освен, че ние бяхме пред мола, друго няма.
    Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Аз най се кефя на Лъвовете... Няма човек който да познавам да е лъв и да е некъв тъпанар, злодей или нещо от сорта.
    marto98 написа:
    не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Ами тя една обща приятелка ни сватоса,размени ни скайповете,писахме си и после се срешнахме.Разбрахме се да се чакаме на едни пейки.Още в първия момент щом го видях го харесах и реших да го опозная.Тръпката я има вече почти 2 месеца.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Сватосаха ни. И друг път съм бил на такива нагласени излизания "да хапнем", но този път искрата премина веднага. Изпратих я след ресторанта и нещата после потръгнаха. Заедно сме вече 5 месеца.

Миналата година се видяхме по улицата аз се прибирах бясна към вкъщи а той беше с негови фр и караше колело толкова изпитателно го изгледах че щял да падне от колелото.После се намерихме в един сайт и си писахме.

Фен Аватара на exxxclusive
    Град
    Пазарджик
    АМи срещнахме ссе ..на гарата и се запознахме в фейсбук

Ами замъкнаха ме на едно събиране... и по едно време дойде бившият ми (тогава още ходехме), ама беше напушен и не знаеше кво става и аз вече бях си набелязала друг, който ме зарибяваше даже и пред него иии скъсах с "напушения" и тръгнах със "сваляча" луда работа...
    n0 mus1с, n0 l1f3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си