.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Какво се промени

Така с приятелят ми сме вече заедно почти 8 месеца до скоро всичко беше наред но усещам че последно време той някак си страни от мен и не ми обръща почти никакво внимание когато отворя тази тема той винаги гледа да отбие номера много съм объркана не знам какво става

Град
    Марс

Re: Какво се промени

Познато ми е.Опитай се да говориш с него, но не го притискай.Ако той е готов ще говори с теб, но ако продължава да те отбягва трябва да се разделите.

Цитирай Първоначално написано от Iloveme
    Познато ми е.Опитай се да говориш с него, но не го притискай.Ако той е готов ще говори с теб, но ако продължава да те отбягва трябва да се разделите.
    чувствам се адски жалко в момента много го обичам но ако продължава така да ме избягва прав му път

дръж се като него за известно време и , надявам се , "интереса" към теб пак ще се появи

Град
    В сърцето му!

Цитирай Първоначално написано от Iloveme

+1
    Говорете за това и всичко ще се оправи. В всяка връзка го има този период

Мега фен Аватара на Hilary_
    Следващия път като се опита да ти "отбие номера" го притисни, за да си изясните нещата .. така ние не можем да ти кажем точно какъв е проблема!! Само той може .. (:

Повече от фен
    Аз мисля, че той има някакви проблеми и затова се държи така. На мен като ми е зле и просто съм кисела, не говоря, отбягвам хората, които обичам, което отстрани е много странно, защото винаги съм весела. А момчетата като цяло не обичат да обсъждат проблемите си. Може да не е заради теб.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Айде стига с това говорене... Няма да помогне! Просто както каза alex89 отвърни му със същото. Гледай да се забавляваш, въпреки че той те отбягва. Когато те види весела, ще разбере, че той не ти е нужен, за да си живееш живота пълноценно. Тогава ще започне да ти обръща повече внимание.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на badsector
    От колко време те отбягва? По написаното изглежда, че връзката ви е приключила.

Цитирай Първоначално написано от badsector
    От колко време те отбягва? По написаното изглежда, че връзката ви е приключила.
    ами отбягва ме от 3 4 дена някъде незнам каква е причината но все пак благодаря на всички

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Бъди подготвена за всичко.Може би,не знае как да ти кажа,че се разделяте.Другия вариянт е да има проблеми,но можеш да му кажеш...че ако нещо се случва с него ще искаш да му помогнеш.Или просто му кажи"От много време те усещам различен,има ли нещо свързано с мен или просто имаш проблеми?"....Няма как да знаем какво му е ,какво мисли или какви са му намеренията спрямо теб.Сама трябва да разбереш.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен
    Град
    Earth...
    питаш го на право: "Ти изневеряваш ли ми?"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си