- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Търсене на място за ПАРТИ СПЕШНО !!!!!!!
ей хора искам малко помощ! Значи предложете ми ня'къв апартамен къща хижа някъде където може да се поберат около 50 човека и да си изкарат добре ако може тва място да е в София и да нее напримерно в крайните квартали там Младост Надежда Дружба Бистрица и т.н
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !![]()
някой пенсионерски клуб. Срещу една касетка кисело мляко даже и оркестър + хор за стариградски песни ще ви докарат. И цяла нощ ще има "Нидей рива черен дроб, ти си само карантия" ?!?
veni, vermini, vomini
Къв купон е това в апартамент дето всеки ще ти прави проблеми заради шума? И кой ненормални ще си даде собственоста за некви си 50 лв?![]()
![]()
50 човека майнаПървоначално написано от Nakadah
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
терен ще ти намеря ,ама паричната единица ,в която ще трябва да ми плащаш ,предполагам е нелегална предвид хипотетичната ти възраст.
Пък и ако не ме кефиш сделката отпада
Nakadah ,вие по горите и парковете ли пиете с твоята компания ? Щото вярно - в къща си е по-добре ,ама у мое село (София) рядко се случва това.
Добре бе хора къв вие проблемаима ли значение на колко съм питам ви дали можете да ми предложите нещо
Къща с по-голям двор вероятно? Някъде където можеш да си навънка, да дишаш чист въздух? Ква е тая простотия в апартамент дето ще се опуши целия и всеки втори съсед ще идва да ти чука на вратата? Вие пак сте добре в България че полицията не може да ви направи нищоПървоначално написано от Auriss
![]()
Ебати селото е София... Това че ти си имигрирал от село, заедно с други навлеци в София не значи че самото то е село! И да, в София има къщи! Това че вие живеете по дружба/обеля/подуяне е др въпрос.
Първоначално написано от lolypop973
Първоначално написано от lolypop973
![]()
PS
Винаги много съм обичала споровете за този неземен мегаполис - София.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
EeE, къде отиде темата на онова момиченце, което си давало апартамента срещу 50 кинта![]()
Еййй много сме хапливи значи ... тцтц. Поне да те бях провокирал.Ебати селото е София... Това че ти си имигрирал от село, заедно с други навлеци в София не значи че самото то е село! И да, в София има къщи! Това че вие живеете по дружба/обеля/подуяне е др въпрос
Къщи в София има или в крайните квартали ,или някъде по селата в София-област. И не живея в дружба/обеля/прочие ,около Южен парк съм - стига ти толкоз...бахти как ми се нахвърли
А и по майчина линия са ми от София роднините ,по бащина са чужденци... излишно солене беше.
ееееееееееееееее човек да не ви помоли за помощ начи!!!
Е ТОВА СМЕ БЪЛГАРИТЕ НЕ ПОМАГАМЕ НА ДРУГ ОСВЕН НА СЕБЕ СИ![]()
никъде момата не е казвала цена,и ако сте 50 човека няма да ви коства кой знае колко да съберете 250/300 лева
един пич по-горе те светна,че може да ти помогне
Money was never a big motivation for me, except as a way to keep score. The real excitement is playing the game!
Isildur знам но не ми вдъхва доверие