.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: приятели?

приятели?

ми аз нямам приятели или поне тези които имам едва ли могат да се нарекат така...попринцип се държа мило с хората и никой не е казвал до сега нищо лошо за мен.Проблемът ми може би че съм малко стеснителна и си мисля че другите не ме харесват.Затова понякога трябва да си стоя сама вкъщи,защото няма с кого да изляза...Та въпросът ми е как да си намеря приятели или пък да стана част от компания?

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Значи тва е бая трудно да си намериш някой с който да си пасваш. Запознай се в мрежата с някой от твоя град и ако си допаднете се срещнете и така, надявам се в мрежата не си толкова стеснителна
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Град
    Русе
    И аз бях така, всъщност била съм така през по-голямата част от живота ми. Знаеш ли, в момента, в който спрях да се тормозя за това, започнах да се чувствам все по-щастлива. Намерих си приятели, де. Не са много, не може да се каже, че съм част от някаква компания, но съм си добре и така. Просто трябва да спреш да се самообвиняваш за това, да си сложиш една усмивка, да започнеш да се включваш в разговорите на съучениците си, например. Да не ти пука, че ако попринцип си мълчалива, ще се зачудят на рязката промяна. Повярвай ми, не е толкова страшно.
    Кой клас си?
    More days to come
    New places to go
    I've got to leave
    It's time for a show

Here I am, rock you like a hurricane!

Цитирай Първоначално написано от Venture
    И аз бях така, всъщност била съм така през по-голямата част от живота ми. Знаеш ли, в момента, в който спрях да се тормозя за това, започнах да се чувствам все по-щастлива. Намерих си приятели, де. Не са много, не може да се каже, че съм част от някаква компания, но съм си добре и така. Просто трябва да спреш да се самообвиняваш за това, да си сложиш една усмивка, да започнеш да се включваш в разговорите на съучениците си, например. Да не ти пука, че ако попринцип си мълчалива, ще се зачудят на рязката промяна. Повярвай ми, не е толкова страшно.
    Кой клас си?
    11ти

Град
    Русе
    Е, тепърва ти предстоят нови неща - още година и независимо дали ще ходиш в университет или не, има едно ново начало. Посрещни го с усмивка и всичко ще бъде наред.
    More days to come
    New places to go
    I've got to leave
    It's time for a show

Here I am, rock you like a hurricane!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си