- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчето и костенурката.....
Имам гадже от 5 месеца
Днес той ме заряза
Много се обичахме,
но той предпочете костенурката си през мен.
Той е зооманияк и отглежда в апартамента си много животни и от тях почти не излиза и аз му направих скандал. Попитах го кой предпочита МЕН или въпросната му любима костенурка. Той направи избора си.
Нека си живее с нея и останалите си домашни любимци....
Тъпи момчета![]()
Ако освен зооманиак, е и зоофил, можеш да се чувстваш късметлийка.
Welcome to the Jungle...
Чак сега разбирам как са се родили костенурките-нинджа.
Той е идиот, който не знае какво иска!!! Какво като костенурката му е била подарък от бившата му????? Толкова ли много трябва да я обича? Против съм отглеждането на животни в апартамент! Извод: Не се женете за костенурки!
Дано темата е ебавка, защото ако не е е доста трагично ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
0лее горкататрябвало е ти да го зарежеш!! Само идиот би избрал костенурката през приятелката си!!
Hilary_ защо да е трагично? Ако не е бъзик? Толкова странни неща са се случвали в този живот..защо точно това да е бъзик?
I was born to love you
With every single beat of my heart
Yes, I was born to take care of you
Every single day of my life
Sh@d0w и как са се родили?![]()
![]()
Благодаря на всички отговорили, но все пак искам съвет да си взема ли костенурка за домашен любимец?
.. защото прекалено много взеха да стават хората със странни неща!!Първоначално написано от Sea_girl
То не са игри като wow, известни личности, животни ..![]()
тъжно е ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Забавничко.
бездарничко.
Ами моята история е истина! След като не вярвате, окейТова не е странно....отвратително е
![]()
Съжалявам,че ти се е случило.Просто има всякакви хора.Продължавай смело напред.
И аз имам костенурки.Ми кво да ти кажа... голяма мания са.
![]()
Така ли изглеждат? http://xbox360.igri.bg/photos/screen...urtles_pic.jpgПървоначално написано от SisiStrange
А ти кво ?
Искала си да му разкараш животните , да му изтриеш хобито ?
Хубаво ,че те е зарязал .
You make chewing gum wtih my shits,bro.Първоначално написано от NC
Само през нощта или, когато поръчвам пица.Първоначално написано от NC
![]()
През деня изглеждат така: http://picbg.net/u/62532/44926/553410.jpg
На тази възраст не си взимай нищо. Когато се изнесеш в самостоятелно жилище, си вземи котка - не иска почти никакви грижи, а е доста забавна. Все пак ще трябва да я дресираш в началото, за да не дере мебелите.Първоначално написано от snowbow
*** му майката предната нощ сънувах костенуркаопитваше да ме изяде.
ontopic: след време доста ще се смееш![]()
![]()
положението е мн лошо човек....страхувам се че трябва да облечеш костюм на костенурка.....
![]()
![]()
без ПОДПИС ... xD
![]()
Tова ме разби, направо е за мидата (съжелявам, знам, че не ти е особено весело в момента..)
Ами не си струва да се занимаваш, щом предпочита костенурка пред теб о.О :Д
Тишината е твоето име на ум
всеки облак носи твоя парфюм
всички влакове водят в твоя тунел
през трупа си все към теб съм поел...
ха-ха....много смешно! Когато и на теб ти се случи нещо подобно тогава аз и още много хора ще ти се смеем както сега ти на мен!Първоначално написано от gegata15
![]()
![]()
Може да му го върна - ще се съберем заедно и след няколко дена ще го зарежа, защото предпочитам да имам въшки, бълхи и т.н. отколкото да съм с него!!![]()
Да ти дам стоножка?Първоначално написано от snowbow
![]()