- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Adidas Nike Footwear
Коя от двете марки е по-добрата марка като цяло/издръжливост,модели и т.н./ за кецове специално според вас?
Аз предпочитам Nike. Имам маратонки на по 3 години и не са мръднали,изключително удобни![]()
Nike не само имат най-грозните модели на пазара в момента, ма са и най-неудобни! На скоро си купих Nike и съжалявам!
Еднакво добри са като качество, другото е въпрос на предпочитания.. Имам високи кецове адидас ( дебели са, не са като конвърските..) и съм убедена, че ги чака дълъг живот..
на найк ниските кецове са ужасни ( според мен) а пък високите .. рядко има хубави модели..( имам само маратонки, не кецове) .. абе като цяло найк са по-банални, но винаги мжеш да намериш нещо хубаво и качествено от двете марки
Първоначално написано от dream1707
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Първоначално написано от psych0
Adidas
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Адидас
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Първоначално написано от g1rl4eto_
The most truly song ever
![]()
Гордостта ни прави силни, но не винаги щастливи..![]()
Родих се принцеса, защото курвите бяха много !![]()
Майната им на принцесите, аз ще ставам мафиотка !![]()
Адидас...макар че аз специално не харесвам като модели нито едната,нито другата марка.![]()
Nike- баскетболните ми обувки бяха на тази марка, супер са и са много издръжливи..
Adidas- обувките ми за тичане и като цяло за физическо в училище ми са такива, леки и удобни са, тича се супер, но предпочитам Найковете
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Предпочитам Nike![]()
"Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
(Нанси Уичър Астор)