.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Викам да кажа малко за мене, щото сигурно там е проблема. Значи аз съм висок към 181 и тежа 77кг г/д имам тяло!
    Лицето ми както казах е с грозни черти имам русо-кестенява коса много грозна щото е няква начупена и нищо немога да я направя затва само 2ри номер ходя! Очите ми са зелени на едното имам малко синьо почти незабележимо! Спънат съм в езика т.е често ми се оплитат думите, също така не съм душа на компанията дет се вика! За статист бивам-само слушам и се кефа. От малък предпочитам да съм сам събирания не ми харесват повеч от 10 човека винаги някой почва да се заяжда с мен. Прочетох темата как да се харесаме на момиче ама надали ...

Накарай я да те намрази и то направи също... Ще се откажеш.

Цитирай Първоначално написано от Scourge
    Накарай я да те намрази и то направи също... Ще се откажеш.
    да няма обратния ефект за мене и после да се псувам за това което съм направил, щото предполагам че само аз ще я накарам да ме намрази и ще ми стане още по гадно

Повече от фен Аватара на elizabethg
    Да...намери си друго момиче и обърни цялото си внимание към него

А ти откъде знаеш ,че няма да потръгне с нея...пробвал ли си изобщо или ей така както си я наблюдава и реши,че няма да върже?? Или си решил ,щом е по-голямa от теб с 4 години да забравиш за нея. Мхмм,еми ако е така ще я забравиш или с времето или с нещо друго ,което убива времето. С алкохол още по-лошо става..НЕ ! Просто отвори се за нови приключения и забави,потърси нещо ново и свежо с приятелите си ! Иначе скоро няма да излезеш от тая история...
    tAke a dIrty pIcture

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си