.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: Алкохол

Алкохол

Добър вечер,искам да ви запитам имали някаква "стратегия" за наляване на пиенето,заптопшт нма ден пия по 1 шише уиски/ или водка
    и тов асе отразявам зле на трработа ми,губя пои 3/4 К $ и не е супер яко...въпреки че успявам да изляза брейк ивън или на +,но не ме кефи да съм кравоъдартиъел....
    дроим в момента мисля,че съм пянен н оне сдъм особнено суиорнен
    Money was never a big motivation for me, except as a way to keep score. The real excitement is playing the game!

Голям фен Аватара на reperw
    лкасдянвм,днладилякнлявка клдиовя !! клсадйлккянлнвлхкйаслкднл х асдасдасд адалкдлкядкла уъуллкнкйл ?

ПП: Надявам се да си ме разбрал, се пак на твоя език говоря...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Консултирай се с лекар. Има един чудодеен медикамент, който се имплантира под кожата на гърба. Пийнеш ли, се започват едни велики мъки, целящи да те откажат съзнателно от пиенето. Следващият път като видиш чаша и се сетиш какво си преживял, сам ще си кажеш "Не!".

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    София
    Преиграваш според мен...Ако е толкова зле положението наистина,се консултирай с лекар.
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си