Добър вечер,искам да ви запитам имали някаква "стратегия" за наляване на пиенето,заптопшт нма ден пия по 1 шише уиски/ или водка
и тов асе отразявам зле на трработа ми,губя пои 3/4 К $ и не е супер яко...въпреки че успявам да изляза брейк ивън или на +,но не ме кефи да съм кравоъдартиъел....
дроим в момента мисля,че съм пянен н оне сдъм особнено суиорнен
Money was never a big motivation for me, except as a way to keep score. The real excitement is playing the game!
Консултирай се с лекар. Има един чудодеен медикамент, който се имплантира под кожата на гърба. Пийнеш ли, се започват едни велики мъки, целящи да те откажат съзнателно от пиенето. Следващият път като видиш чаша и се сетиш какво си преживял, сам ще си кажеш "Не!".
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Преиграваш според мен...Ако е толкова зле положението наистина,се консултирай с лекар.
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3