- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се сваля седмокласничка?
Как се сваля седмокласничка?![]()
PS: Темата не е евака.![]()
С тухла четворка или парен чук.
п.с. отговора не е ебавка...
ся сериозно, ти на колко си?
Със сокче от 20 стотинки и шоколадче милка.
[vbox7]http://vbox7.com/play:1c59a79b[/vbox7]
Тухлата четворка е за четвъртокласнички, за седмокласнички - ключ 7-ца: http://cabletoolpros.com/images/TORQ...2020%20PDS.jpgПървоначално написано от pencilwarrior
Братле, не им обръщай внимание; не им давай това, което искат; не бъди този, който искат; не се притеснявай да си вземеш това, което искаш и ще са твои.![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Най - много да и причини трайни поражения, но 100% ще я свалиПървоначално написано от pencilwarrior
![]()
От света на живите може би
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Цвете + чаровна усмивка и седмокласничката ти е в краката...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
... какво цвете това е супер тъпо ако е без повод... просто отива при нея запознават се ако не се познават и започва да я пита разни работи .. тя ако го хареса ще му отвърне със същотоПървоначално написано от onestar
успех
Кое си требе, оно си го сака!
Тъпо е да се подарява цвете без повод?
Странно тогава защо всички момичета твърдят, че малки подаръчета, цветя или други подобни жестове без повод ги правят толкова щастливи?
For you![]()
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Ето истината!Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
![]()
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
ами батко какво да ти кажа... + това те сигурно не се познават и той ако и връхлети директтно с цвете тя ще го помисли за некъв луд перверзник.. нали ги знаеш малките какви са .. е сега някой
Това с тухлата беше много оргинално.
Не я бях чувал тая шега.
тя ако не те харесва и звезда да й свалиш нищо няма да стане
I'm beautiful in my way....
Момиче съм, по дяволите!Първоначално написано от Evellexis
Той за да иска да я "свали" значи се знаят поне по име и образ и със сигурност са си разменяли по някой друг поглед.
И за да не й "тросва" цветето още при първото им "здравей", може да я покани на разходка в парка и там да й го подари.
Продължавам да смятам, че това ще й направи много добро впечатление. И не виждам нищо перверзно в подобен жест?
Вече ако й поднесе секси бельо придружено с презервативи, най-вероятно ще изглежда така.
For you![]()
I miss you...
простете госпожице оя грешка , ще ме извините..
иначе не знам може.. аз попринцип не си падам да подарявам цветя ей така без повод , но пък ако ви харесва ще почна и това хахаха
иначе последното изречение ме разби![]()
Опитай, ще се изненадаш.Първоначално написано от Evellexis
For you![]()
I miss you...
добре ,щом казваш
Един килограм Gummy Bears и е твоя...![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Лесно се сваля.
Кажи ѝ, че е голяма сладурана, че не си срещал друга като нея.![]()
Не знам, на момчетата от 11-12 от моето училище лесно им се получава. много ги обичат тия седмокласнички, значи сигурно са лесни.
Посвири и малко jazz или blues!![]()
Rock n Roll!!!!!!!!!
мм .. излизайте, там комплименти ала-бала .. цветенце нещу .. и такам![]()
te amo, mi amor !![]()
+1 !!Първоначално написано от IseeDEADbodies
![]()
![]()
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out