.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Сложна връзка :(

Имам проблем с приятелката си тя е една година по-голяма от мен много сме хубави заедно. Ходим заедно от 9 месеца почти без няколко дни.

Проблема е следния от някаде 5 дена се държи супер студено с мен, лъгала ме е веднъж, а аз много мразя,дори ми намери кусур, че съм се държал прекалено добре с нея?! Винаги съм искал моето момиче да се чувства като принцеса и да и е добре, винаги постъпвам кавалерски винаги съм гледал да е на нейното да се чувства добре, щом тя е добре и аз съм добре.Не бяхме се виждали 4 дена и не ме търсеше аз я потърсих, но я хванах да спи без да искам и я попитах как си какво правиш искаш ли да се видиме, тя ми каза, че спинка и ще ми се обади, но не ми се обади . На следващият ден се видяхме със сестра и нейните приятелки дойдоха да играем волейбол, след малко идва и моето момиче, но като по чудо само ме прегърна а това не е типично за нас винаги сме се посрещали с по една целувка и прегръдка. Държах се безразлично както тя се държеше,после заваля дъжд и тя отново ме прегърна, но много по-силно и продължително и усетих нещо хубаво сякъш вълна премина през мен, може би от щастие и това беше.
    Първият съм и..
    Прощавал съм и когато бяхме скарани в началото някаде 3 месец, тя ходеше с един..толкова много я обичам
    Объркан съм искам да си я върна не вярвам да съм и омръзнал да съм и станал безразличен винаги съм се старал да се разнообразяваме, а да и не е изтрила снимките ни от Фейсбуук-а, което значи, че май няма друг? Щото той ако ги види? Незнам. Помогнете ми ;( Незнам какво решение да взема и как да постъпя...Кажете ми какво да правя

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Ех, това фейсбука наистина се оказа голяма работа.. ;о

ПТ: Защо не поговорите на тази тема? Може да има някаква причина да се държи по този начин.
    Впрочем на колко години си?
    *сън*

15

П.С : За фейсбуука просто исках да сте информирани, че няма друг

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Да, просто поговорете.

И не се дръж чак толкова мило. Ако винаги става на нейното ще настъпи момент, в който просто ще й омръзнеш, защото ще знае че си й в кърпа вързан. Нека се чува е твоята дума...

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Цитирай Първоначално написано от onestar
    Да, просто поговорете.

И не се дръж чак толкова мило. Ако винаги става на нейното ще настъпи момент, в който просто ще й омръзнеш, защото ще знае че си й в кърпа вързан. Нека се чува е твоята дума...
    След като разбрах, че малко взе да ме шматка станах малко по строг,

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от fckdeup
    П.С : За фейсбуука просто исках да сте информирани, че няма друг
    Да, да.. ясно. Друга ми бе мисълта. Както и да е..

И все пак, говорете.. обсъждайте..
    Може да са много и различни причините, които я карат да се държи по този начин.
    *сън*

Тя е голяма лисичка ако я питам защо се държиш така, тя ще ме попита как? и ще почне да уварта

Недей да се държиш толкова мило с нея качват ти се на главата после. Седнете и поговорете сериозно.Пич не и тичай по гъза тя трябва да тича по твоя
    People always leave !
    (music) Gumzata-Losh geroi (music)(dance)

Супер фен Аватара на DesireToFire
    дори ми намери кусур, че съм се държал прекалено добре с нея?!
    Аз моя постояно го ебавам да спре да се съгласява с мен и да си казва мнението, дори и да не ми хареса. Не му се карам, но просто го отбелязвам на шега.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Цитирай Първоначално написано от bobstara
    Недей да се държиш толкова мило с нея качват ти се на главата после. Седнете и поговорете сериозно.Пич не и тичай по гъза тя трябва да тича по твоя
    Как да обърна гонката, както казах горе в проблема ми тя не ме търсеше 4 дни докато не звъннах аз и не я събудих

Цитирай Първоначално написано от DesireToFire
    дори ми намери кусур, че съм се държал прекалено добре с нея?!
    Аз моя постояно го ебавам да спре да се съгласява с мен и да си казва мнението, дори и да не ми хареса. Не му се карам, но просто го отбелязвам на шега.
    Ще поговоря с нея ,някакъв друг съвет да ми дадеш?

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Защо не спреш да я търсиш за известно време? Доста вероятно е тя да те налази още на 2-рия ден... (тогава ще има да си говорите надълго и широко).
    Малко е подличко това, помисли си преди да го приложиш, но лично при мен ефекта е 100 процентов.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Мм така:
    Не спирай да я търсиш, но по-скоро ѝ пиши по скайп. Някакси по-неангажиращо е. Не ѝ отговаряй моментално. Излизай с приятели. Така няколко дни подред. Все ще се сети да те потърси. Грешката ти е именно, че се държиш прекалено добре с нея. Очевидно тя не е намерила как да ти го каже, но както споменах вече карам моя да спори с мен. По-интересно ме е, иначе сигурно ако му кажа че 2+2=3 ще е готов да се съгласи с мен. Когато и угаждаш за всичко, някакси се губи тръпката.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Ще действам няма да я търса да видим какво ще стане ще пиша пак. Благодаря Ви

Супер фен Аватара на badsector
    "Жена влиза в кръчма:
    - Няма ли тук мъж който да ме накара да се почувствам истинска жена?
    Един от клиентите става съблича си ризата и я хвърля към жената и казва:
    -НА! Изпери я!!!"
    Иначе казано показвай й кой е мъжът вкъщи. На моменти дори се дръж буквално гадно и грубо, но все пак не прекалявай, трябва да знаеш къде да поставиш границата. Така тя вече ще оценява моментите, когато я глезиш, а човешкият мозък има свойството да помни основно хубавите неща. И на 15 си, тази няма да ти е единственото гадже, може спокойно да се тренираш върху нея, защото грешките ти ще са поправими.

Град
    Провинцията
    Цитирай Първоначално написано от onestar
    Да, просто поговорете.

Покажи и кой кара влака.

Град
    your mind,your body and your soul
    В дългите връзки рано или късно идва момента, в който спирате да сте залепени един за друг и да имате интереси, които не са свързани с половинката.
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си