.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: 3 човек

3 човек

Случвало ли ви се е във връзката ви да се появи 3 човек и как са се развили нещата с половинката ви след неговата поява.

Супер фен Аватара на badsector
    В любовния триъгълник винаги един от ъглите е тъп
    Когато се появи трети, връзката е обречена. Дори и да се разкара този трети, в бъдеще ще се появи някой друг трети. Схващаш.

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    Да, имаше много караници, всеки ден минаваше бавно и мъчително бяхме изпълнени с недоверие. Лошото беше, че тя му е бивша и му беше първата сериозна връзка. На няколко пъти щяхме да скъсаме, но нещата се обърнаха в моя страна и той осъзна какво прави. Но докато разбере аз преминах през ужасен психически тормоз. Съветвам те да не си тровиш живота ако има и 3ти човек, защото накрая не се знае какво ще стане и най-много да съжаляваш. Успех.

Мерси за съвета,само че лошото е ,че третият човек не е друго момиче,а момче И въпреки,че нямам идея какво би могло да се случи,имам чувството,че нещата никога вече няма да са същите...

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от badsector
    В любовния триъгълник винаги един от ъглите е тъп
    Когато се появи трети, връзката е обречена. Дори и да се разкара този трети, в бъдеще ще се появи някой друг трети. Схващаш.

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    Е и това ми се е случвало Преди няколко месеца от моя клас едно момче започна да проявява доста голям интерес към мен.. канеше ме в тях, искаше да излизаме. Той си имаше приятелка която уж заради мен щеше да зареже и разбира се, се опитваше да ме настрои срещу моя приятел за да го зарежа. След време разбрах какъв идиот е и с колко още го прави.. Разбрах много неща за хората около мен благодарение на него и вече нямам доверие на никой! Ако с приятелят ти не се карате и всичко върви добре ако ти доказва, че те обича и т.н.т НЕ ГО зарязвай. Аз благодаря на Бог, че ми отвори очите и ми показа кой е правилният избор за мен. Започни да ги сравняваш и открий сама кое ще е най-добре за теб, но бъди сигурна, че и в двамата ще има нещо което няма да може да видиш и след време може да съжаляваш. И все пак според мен не зарязавй приятеля си, от колко време сте заедно?

VampireLover3
    Писах ти на лично

Винаги се случва...рано или късно!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си