.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Гадна ситуация ...

Здравейте колеги,приятели,съфорумниц и ето,че и аз имам лек проблем.Колкото и да ми е тъпо,че споделям такива неща в нета и то в този сайт все пак ще го преглътна!
    Ето откъде започва всичко.
    На 19 този месец срещнах момиче,което много ми допадна и изпитвам силни чувства.Днес е 30 - 11 дена откакто сме заедно.
    Да мина към същноста.
    Вчера разбрах ей така случайно,че тя изпитвала чувства към бившия си и аз останах шах и мат нямам какво да кажа.
    А бившия я зарязал защото нямал чувства и не я харесвал,представете си за какво става дума и тя още имала чувства към него,много странно нали?
    Личи си,че има чувства към мен,разбрах го когато й се обадих и тя се разплака и поиска да се видим днес и ще отида да говоря с нея естествено.
    Според мен тук има 2 изхода:
    1-Да й кажа,че съм с нея (не да я режа) и да ме потърси тогава когато е сигурна,че ще го забрави то ще си проличи дали й пука,да няма няколко дена контакт с мен.
    2-Да я зарежа и да не я безпокоя повече.
    Какво ще кажете?
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Първото ми се струва по - добре; ако не стане - 2-рото
    fan of SHAKIRA

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Според мен, ако се постараеш да и е много хубаво с теб и да си има тръпка, ще забрави бившия тъй и тъй. Ако толкова много държиш на нея, не бързай да се отказваш.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Първото ..

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    второто.

Веднъж да отстъпив, после все ще се примиряваш с любовните и капризи.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Никога не ги оставяй да ти се качват на главата.
    По-добре я остави. Щом не е сигурна, че иска да е с теб...
    █║▌│█│║▌║││█║║█
    PEOPLE=SHIT
    █║▌│█│║▌║││█║║█
    742617000027

Супер фен Аватара на badsector
    Първото в комбинация с разяснението, че тя все още има някакви чувства към него, защото : не може да го има, гадно й е, че той я е зарязал, а не тя него, т.е. има силно наранено его и дори и да тръгне пак с него, то ще е кратко, докато тя го зареже. Та обясни й нещата и я накарай да се замисли защо точно все още изпитва чувства, но да си признае истината сама пред себе си, а не да се самозалъгва.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Щом има чувства към теб е започнала да го забравя,но и трябва още време.По-добре избери първия вариант.

Град
    Провинцията
    Ми то ако не едното, ще е другото..

Благодаря ви!Оправих се,ще й оставя време!
    Baby I got you
    And my mystery fades
    I got you

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    ^ Хубаво си решил.
    Аз само да попитам... кое му е странното на това че той я е зарязал, защото няма чувства към нея? Въпреки че го е направил, това не означа че тя не може да изпитва силни чувства към него.

И не я карай да го забрави, а просто да го премести в правилната категория "познати"... или както си ги разделя тя там.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Просто бъди с нея в този неин труден период.. На всеки му се случва.. Пък и ти сам каза,че тя има чувства към тебе - помогни й да го преодолее,обясни й всичко - ако трябва й дай малко време.. да помисли.. да си изясни със собствените си чувства.. Но недей да се отказваш от нея толкова бързо..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от onestar
    ^ Хубаво си решил.
    Аз само да попитам... кое му е странното на това че той я е зарязал, защото няма чувства към нея? Въпреки че го е направил, това не означа че тя не може да изпитва силни чувства към него.

И не я карай да го забрави, а просто да го премести в правилната категория "познати"... или както си ги разделя тя там.
    Не,не си ме разбрал.
    Как ще има чувства след като тя е била наранена заради някой си гамен....
    Baby I got you
    And my mystery fades
    I got you

Ммм,ако я оставиш съвсем ще се побърка момичето ,че отново са я оставили ,а тя явно има чувства към теб. Но може би иска да си до нея. Доста често се случва момиче да има чувства към двама. Мисля,че би предпочела да си до нея. Но все пак не е лоша идея ,ако поговориш с нея и я питаш за нея какво е най-добре,защото може тя да иска нещо,за което дори не предполагаш...
    tAke a dIrty pIcture

Цитирай Първоначално написано от gabiiTu
    защото може тя да иска нещо,за което дори не предполагаш...
    Ако не знае какво точно иска и е объркана?
    Как ще постъпиш ти ако си на нейно място?
    Baby I got you
    And my mystery fades
    I got you

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Добре де,защо само аз не мога да си обясня ...как така за 11 дена имаш "силни чувства " към някого? Харесване,увлечение ... да ,но...
    Момичето,не се чувства сигурно.Може би,не иска това което се е случило с предишния и приятел да се повтори.Това ,че той я е зарязал..не значи,че тя няма как да го обича още.Постарай се,да обикне теб.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Цитирай Първоначално написано от balu4ka
    Добре де,защо само аз не мога да си обясня ...как така за 11 дена имаш "силни чувства " към някого? Харесване,увлечение ... да ,но...
    Момичето,не се чувства сигурно.Може би,не иска това което се е случило с предишния и приятел да не се повтори.Това ,че той я е зарязал..не значи,че тя няма как да го обича още.Постарай се,да обикне теб.
    Имам силни чувства да,защото и от преди това я познавам,да ще се постарая и го правя да обикне мен!
    Baby I got you
    And my mystery fades
    I got you

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си