- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гадна ситуация ...
Здравейте колеги,приятели,съфорумниц и ето,че и аз имам лек проблем.Колкото и да ми е тъпо,че споделям такива неща в нета и то в този сайт все пак ще го преглътна!
Ето откъде започва всичко.
На 19 този месец срещнах момиче,което много ми допадна и изпитвам силни чувства.Днес е 30 - 11 дена откакто сме заедно.
Да мина към същноста.
Вчера разбрах ей така случайно,че тя изпитвала чувства към бившия си и аз останах шах и мат нямам какво да кажа.
А бившия я зарязал защото нямал чувства и не я харесвал,представете си за какво става дума и тя още имала чувства към него,много странно нали?
Личи си,че има чувства към мен,разбрах го когато й се обадих и тя се разплака и поиска да се видим днес и ще отида да говоря с нея естествено.
Според мен тук има 2 изхода:
1-Да й кажа,че съм с нея (не да я режа) и да ме потърси тогава когато е сигурна,че ще го забрави то ще си проличи дали й пука,да няма няколко дена контакт с мен.
2-Да я зарежа и да не я безпокоя повече.
Какво ще кажете?
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Първото ми се струва по - добре; ако не стане - 2-рото
fan of SHAKIRA
Според мен, ако се постараеш да и е много хубаво с теб и да си има тръпка, ще забрави бившия тъй и тъй. Ако толкова много държиш на нея, не бързай да се отказваш.
Първото ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
второто.
Веднъж да отстъпив, после все ще се примиряваш с любовните и капризи.
Никога не ги оставяй да ти се качват на главата.
По-добре я остави. Щом не е сигурна, че иска да е с теб...
█║▌│█│║▌║││█║║█
PEOPLE=SHIT
█║▌│█│║▌║││█║║█
742617000027
Първото в комбинация с разяснението, че тя все още има някакви чувства към него, защото : не може да го има, гадно й е, че той я е зарязал, а не тя него, т.е. има силно наранено его и дори и да тръгне пак с него, то ще е кратко, докато тя го зареже. Та обясни й нещата и я накарай да се замисли защо точно все още изпитва чувства, но да си признае истината сама пред себе си, а не да се самозалъгва.
Щом има чувства към теб е започнала да го забравя,но и трябва още време.По-добре избери първия вариант.
Благодаря ви!Оправих се,ще й оставя време!![]()
Baby I got you
And my mystery fades
I got you
^ Хубаво си решил.
Аз само да попитам... кое му е странното на това че той я е зарязал, защото няма чувства към нея? Въпреки че го е направил, това не означа че тя не може да изпитва силни чувства към него.
И не я карай да го забрави, а просто да го премести в правилната категория "познати"... или както си ги разделя тя там.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Просто бъди с нея в този неин труден период.. На всеки му се случва.. Пък и ти сам каза,че тя има чувства към тебе - помогни й да го преодолее,обясни й всичко - ако трябва й дай малко време.. да помисли.. да си изясни със собствените си чувства.. Но недей да се отказваш от нея толкова бързо..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Не,не си ме разбрал.Първоначално написано от onestar
Как ще има чувства след като тя е била наранена заради някой си гамен....
Baby I got you
And my mystery fades
I got you
Ммм,ако я оставиш съвсем ще се побърка момичето ,че отново са я оставили ,а тя явно има чувства към теб. Но може би иска да си до нея. Доста често се случва момиче да има чувства към двама. Мисля,че би предпочела да си до нея. Но все пак не е лоша идея ,ако поговориш с нея и я питаш за нея какво е най-добре,защото може тя да иска нещо,за което дори не предполагаш...
tAke a dIrty pIcture![]()
Ако не знае какво точно иска и е объркана?Първоначално написано от gabiiTu
Как ще постъпиш ти ако си на нейно място?
Baby I got you
And my mystery fades
I got you
Добре де,защо само аз не мога да си обясня ...как така за 11 дена имаш "силни чувства " към някого? Харесване,увлечение ... да ,но...
Момичето,не се чувства сигурно.Може би,не иска това което се е случило с предишния и приятел да се повтори.Това ,че той я е зарязал..не значи,че тя няма как да го обича още.Постарай се,да обикне теб.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Имам силни чувства да,защото и от преди това я познавам,да ще се постарая и го правя да обикне мен!Първоначално написано от balu4ka
Baby I got you
And my mystery fades
I got you