- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- огън и вода...
здравейте,драги съфорумници
първо,искам да се извиня,че пиша с малки букви,но използвам кирилизатор.
стига празнословия,да минем към моя проблем - снощи бях на бал на 1 мой приятел,бяхме се събрали едно 8 човека да се присъединим към празнуващите,е,обаче аз съм пълен кретен и тъй като не бях на кеф,поради ред причини,съсипах вечерта на приятелката си,и от части и на останалите,сега виждам,че това не беше правилният вариянт,но минало-сторено.проблемът ми е следният - аз безкрайно много обичам приятелката си,но просто имам много силно-изострена идеология,тип "хората би трябвало да се развиват,всички сме добри,по-важно е да си верен на себе си и да останеш личност,отколкото просто поредният мъртъв-отвътре щастливец",това разбира се е съкратеният вариянт...та,аз и направих проблем,освен защото съм темерут,имах си и някакви мотиви,които сигурно ще ви се сторят смешни - 3ма нейни бивши бяха там (историята е тежка,тя е ходила с мен,разделяли сме се временно и тогава е била с тях,няколко пъти така...),също така тя ми обясняваше как ме подкрепя за това и как и тя мисли като мен относно "гнусното напиване и простотията на килограм"(простете ми ако на някой това му прави удоволствие,нямам за цел да виня или обидя никого),но тя се забавляваше и даже като я питах "е нали не ти харесваше това",тя ми отвърна,че и харесвало и всъшност ме е излъгала,не ме лъже за първи път,няма и за последен да е,просто си е такава,а от това страдам аз...почувствах се предаден,мизерен,глупав,за луден,отново излъган...направих скандал,да тъпо,но факт...но просто не виждам смисъл да ме лъже за това,коя е тя...създава ми някакъв нейн образ,базиран на лъжи...на практика с нея сме страшно различни...аз вярвам,че тя е страхотна,красива,умна,доб а и искам да бъде щастлива с това,коя е тя,но тя ми заяви,че всъшност само аз съм смятал така,че всъшност била много комплексирана,интересувал я мнението на околните,и подобни тъпотии...та,изводният ми въпрос е ...според вас,как трябва да протече тази връзка,как да решим кой прав,кой крив,как да се спогодим,при положение,че сме коренно различни хора и допирните ни точки всъшност са "нейн компромис,лъжа"...знам,че филмът е на 6,но все пак имам нужда от помощ,сам съм,приятели вече нямам,не и в пълния смисъл на думата...
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.