- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Боя се да не стане като преди
Здравейте пиша ви отново, за да ви помоля за съвет.Ще ви разказжа историята накратко.Всичко започна преди около 7 месеца аз съм на 13, а той преди дни навърши 12. Зная, че сме малаки, но мисля, че любовта в тези години е най-сладка, а й това че аз съм по-голяма....Харесах го от пръв поглед, както и той мен.Грешката ми беше, че действах чрез посредници : карах ги да му кажат, че го харесвам.След това тпй беше поискал да се запознаем, отидох той съ глътна езика и се изчерви..Запознахме се.Продължаваха погледите.Един ден аз го попитах "Изпитваш ли нещо към мен " и той каза "Ще си помисля" така и не отговори..Знаех, че ме харесва - беше го казал на всички, но го беше срам да ми го каже.Мина малко време,започна да огасва, да не ме гледа, да не си говорим изобщо (не, че си бяхме говорили, защото го беше срам)отрязваше ме..и така трябваше да се примира с това. Преди около месец си писахме смс, пак ем отряза, но този път искаше да ме целуна от съжаление (отказах). На великден без да искам му изпратих един спам по фейсбука и той ми каза да го оставя намира и ме напсува,.Обиди ме много и реших да му затворя устата.Казах му, че никога не съм го ахресвала и съм си гадже със Митко.От тогава всичко се промени, започна да ме гледа постоянно да си говорим, понеже отсъстваше няколко дни от седмицата и мина класното му майка му ме помоли да разбера на каква тема е било, говорих янколко пъти с нея по телефона .Дадох му отговорите като дойде...и всичко беше упер.Усмихваме се.Отидох при него казах му, че го харесвам и го попитах имам ли шанс отново каза, че ще си омисли, боя се да не стане като преди моля ви дайте съвет.
.................
ami mnogo trudno e..![]()
Гледай сега. Аз като бях на 12, си бях чисто и просто детенце! Ти какво очакваш... да се ожените!?!? Та вие сте си децаЖивейте си животаа! Хубаво, харесваш го, ама той е малък. Ти няма кво да направиш! Той знае, че го харесваш
Само не му ходи по гъза, че ще се вземе за много нещо
Дръж се малко дръпнато. Ако той започне да ти ходи по гъза, с няколко ловки хватки ти е паднал в капана
![]()
Тва е, момчетата сме глупави!
![]()
"A house is Not a Home", I hate this song.
Is a house really a home when your loved ones are gone?
Любовта на тези години била най-сладка така ли ?! Любовта на тези години не съществува,миличка.
Колко пъти ще я пускаш тази тема?
Спокой се малкои остави момчето да си рита с приятели, не му е дошло времето за гаджосване още.
Ако искаш да си щастлив - бъди.
престани да пускаш 91719171 пъти една и съща тема
малки сте
Е...язък..как пък не видях един свестен коментар.Ще пуска колкото иска теми, какъв е проблем.. това я интересува.Съжалявам , но тук има хиляди по-глупави теми и фейкове отколкото тази..а вие сички я оплухте
+1Първоначално написано от againstyou
не знам защо повечето 12-13 годишни са решили, че са "страшно влюбени и няма как да им се случи нещо поневероятно ии..." ам нека си мечтаят де![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Учи си уроците и не се занимавай с глупости, като му дойде времето щеш не щеш любовта сама ще си дойде . За всеки влак си има пътници, не забравяй това.
Кратко,ясно ,изчерпателно.Вземи се заеми с училището,имаш време за любовни гонки .И не е достатъчно дорасъл (както и ти,де ) според мен ,не знае какво иска.Първоначално написано от againstyou
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
На 12 аз бях наистина влюбена в люлките до търговския център в моя живописен квартал.
Още ги обичам (но хората ме гледат странно като се залюлея). XD
Именно. И как може да смяташ, че е най-сладка, след като нямаш база за сравнение, нито пък някакъв житейски опит? Мислиш си, че го обичаш, просто защото искаш да изпиташ чувството, а той ти е симпатичен и ти е подръка.Първоначално написано от againstyou
Когато си му казала ,че си гадже с Митко той е изпитал ревност и затова е почнал да ти говори да не те загуби.(Харесвате това е ясно) Продължавай да го караш да ревнува (Любов без ревност няма) и той сам ще му писне да те гледа с др. момчета и ще дойде при теб,но това може и да има обратен ефект зависи докаква степен те харесва.През това време му хвърляй малки трохи за да не губи интересУспех
![]()