.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Боя се да не стане като преди

Здравейте пиша ви отново, за да ви помоля за съвет.Ще ви разказжа историята накратко.Всичко започна преди около 7 месеца аз съм на 13, а той преди дни навърши 12. Зная, че сме малаки, но мисля, че любовта в тези години е най-сладка, а й това че аз съм по-голяма....Харесах го от пръв поглед, както и той мен.Грешката ми беше, че действах чрез посредници : карах ги да му кажат, че го харесвам.След това тпй беше поискал да се запознаем, отидох той съ глътна езика и се изчерви..Запознахме се.Продължаваха погледите.Един ден аз го попитах "Изпитваш ли нещо към мен " и той каза "Ще си помисля" така и не отговори..Знаех, че ме харесва - беше го казал на всички, но го беше срам да ми го каже.Мина малко време,започна да огасва, да не ме гледа, да не си говорим изобщо (не, че си бяхме говорили, защото го беше срам)отрязваше ме..и така трябваше да се примира с това. Преди около месец си писахме смс, пак ем отряза, но този път искаше да ме целуна от съжаление (отказах). На великден без да искам му изпратих един спам по фейсбука и той ми каза да го оставя намира и ме напсува,.Обиди ме много и реших да му затворя устата.Казах му, че никога не съм го ахресвала и съм си гадже със Митко.От тогава всичко се промени, започна да ме гледа постоянно да си говорим, понеже отсъстваше няколко дни от седмицата и мина класното му майка му ме помоли да разбера на каква тема е било, говорих янколко пъти с нея по телефона .Дадох му отговорите като дойде...и всичко беше упер.Усмихваме се.Отидох при него казах му, че го харесвам и го попитах имам ли шанс отново каза, че ще си омисли, боя се да не стане като преди моля ви дайте съвет.
    .................

ami mnogo trudno e..

Град
    София
    Гледай сега. Аз като бях на 12, си бях чисто и просто детенце! Ти какво очакваш... да се ожените!?!? Та вие сте си деца Живейте си животаа! Хубаво, харесваш го, ама той е малък. Ти няма кво да направиш! Той знае, че го харесваш Само не му ходи по гъза, че ще се вземе за много нещо Дръж се малко дръпнато. Ако той започне да ти ходи по гъза, с няколко ловки хватки ти е паднал в капана Тва е, момчетата сме глупави!
    "A house is Not a Home", I hate this song.
    Is a house really a home when your loved ones are gone?

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Любовта на тези години била най-сладка така ли ?! Любовта на тези години не съществува,миличка.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Колко пъти ще я пускаш тази тема?

Супер фен
    Спокой се малко и остави момчето да си рита с приятели, не му е дошло времето за гаджосване още.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    престани да пускаш 91719171 пъти една и съща тема
    малки сте

Е...язък..как пък не видях един свестен коментар.Ще пуска колкото иска теми, какъв е проблем.. това я интересува.Съжалявам , но тук има хиляди по-глупави теми и фейкове отколкото тази..а вие сички я оплухте

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    Цитирай Първоначално написано от againstyou
    Любовта на тези години била най-сладка така ли ?! Любовта на тези години не съществува,миличка.
    +1
    не знам защо повечето 12-13 годишни са решили, че са "страшно влюбени и няма как да им се случи нещо поневероятно ии..." ам нека си мечтаят де
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Учи си уроците и не се занимавай с глупости, като му дойде времето щеш не щеш любовта сама ще си дойде . За всеки влак си има пътници, не забравяй това.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Кратко,ясно ,изчерпателно.Вземи се заеми с училището,имаш време за любовни гонки .И не е достатъчно дорасъл (както и ти,де ) според мен ,не знае какво иска.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    На 12 аз бях наистина влюбена в люлките до търговския център в моя живописен квартал. Още ги обичам (но хората ме гледат странно като се залюлея). XD

Супер фен Аватара на badsector
    Именно. И как може да смяташ, че е най-сладка, след като нямаш база за сравнение, нито пък някакъв житейски опит? Мислиш си, че го обичаш, просто защото искаш да изпиташ чувството, а той ти е симпатичен и ти е подръка.

Когато си му казала ,че си гадже с Митко той е изпитал ревност и затова е почнал да ти говори да не те загуби.(Харесвате това е ясно) Продължавай да го караш да ревнува (Любов без ревност няма) и той сам ще му писне да те гледа с др. момчета и ще дойде при теб,но това може и да има обратен ефект зависи докаква степен те харесва.През това време му хвърляй малки трохи за да не губи интерес Успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си