- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отчаяно си търся гадже :(
ако има момиче което си търси гадже да ми пише ;(
Имам си,ама ти си супер,мега,гига як,та съм навита![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
наистина ли ?
fake.
и все пак - когато си отчаян, нещата просто НЕ СТАВАТ
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
ДаПървоначално написано от jointhebthread
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Че за к'во ти е?![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
какъв fake ? ако съм fake нямаше да си признавам че си търся гадже ....щях да се правя на някой красив а аз не съм ..а на тебе питаш ме що? еми просто искам![]()
И защо реши, че тая тактика работи?
ми толко се отчаях че реших да пробвам каквото и да е...
Като искаш каквото и да е защо не помолиш някоя дебелана докато се търкаля по улицата?
значи хем си отчаян, хем си придирчив.
от къде знаеш че съм придвирчив и това съм пробвал и от къде знаеш как изглеждам
^ Така ли?
Пробва ли да си купиш гадже?Сигурна съм, че и за по два лева всеки ден някоя ще се съгласи да се държите за ръчички.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Е щом дебеланите не ти се надъхват, в тоя форум нямаш надежда (тук всеки има високо мнение за себе си). Бих пробвал в травматологията, там хората са най-отчаяни.Първоначално написано от jointhebthread
SUCCSESS !!! ALL TROLLED!честито на вас 2мата тъпаци hahahahah !!! сори хорица ама просто хобито ми е да тролвам форуми wohooohoooo
![]()
сбърка сайта..
Hostis Honori Invidia