- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да го провокирам
...
Тишината е твоето име на ум
всеки облак носи твоя парфюм
всички влакове водят в твоя тунел
през трупа си все към теб съм поел...
Оставил теб и е тръгнал с друга,а сега не иска да нарани другаМоже наистина още да има нещо към теб,но и той не е наясно какво точно иска.По-добре не се занимавай и ако случайно му дойде акъла ще те потърси сам.
...
Не те обича.Ако те обичаше,нямаше да се стига до тук.
Просто се опитва се да седи на два стола,ако ме разбираш.
Ами сваляй гоПървоначално написано от gegata15
Пляскай го по дупето, хапи му ушите, целувки по врата...
![]()
много странна тема..
1во-В един клас сте,а ти разбираш,че има чувства към теб от последния ви чат
2ро.Три месеца ти не си искала никакви обяснения за проблемите,заради които те е зарязал (а сте всеки ден заедно в училище) ????????
3то той се е поинтересувал пак от теб,когато си се направила обвързана с друг...сама си вади изводите..
4то.се тая, винаги мисли и на околоните да им е добре -хаххахах,а теб те е оставил ей така изведнъж,от нищото,защото имал проблеми
5то.ЛхааХАХАхахах![]()
Потресена съм,колко се унижаваш и как не се усещаш,че просто си играе с теб и си му интересна,само когато не може да те има(когато си с друг).Просто не се занимавай с него...не си струва.Ако се съберете макс още 3 месеца и пак ще му изкочат проблеми ;д
И моля ви поговорете очи в очи..защо предпочитате виртуалното общуване,като имате възможност да се виждате и да говорите,а и така най-добре ще разбереш дали има чувства към теб и дали ти трябва да се събираш с него...
Успех![]()
Свободата,Санчо е най-ценното нещо на този свят!! xD
това е грешно мнение,не му обръщай внимание.Първоначално написано от ligafelka
Според мен,щом и 2мата имате чувства си дайте шанс,всеки прави грешки.Можеш да го провокираш като излизаш с него,то става само.
Can It All Be So Simple ?
Щом досега нищо не е станало няма и да стане.Те се виждат всеки ден и тя не е успяла да го провокира,а той не е бил особено заинтересован.НЯМА СМИСЪЛ.Намери си момче,което няма толкова сериозни ,,бивши проблеми''.Намери си някой,който е готов да се отдаде само на теб без да се съобразява с другите..Не мислиш ли че го заслужаваш?Първоначално написано от xinfamous
НИКОГА не споделяй любовта си с момче, колкото и силно да го искаш, ако виждаш, че те използва! Бъди жена! Бъди силна и бъди себе си!
![]()
![]()
![]()
Свободата,Санчо е най-ценното нещо на този свят!! xD
Как да го провокираш?
Срещнете се, направи му една свирка и всичко е окей!
Не сериозно. Разговора ви е бил достатъчен, за да му подскажеш, че все още искаш да си с него. Сега остава само да изчакаш и той да е готов( да мине достатъчно време според него и т.н.) и действайте!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
...
Държал на своето? На кое свое, ако не е тайна? Скъсал е с тебе, после си била "негова". Тоя е някакъв абсолютен глупак. Не се занимавай, т'ва е моят съвет.
Защо трябва да го провокирваш. Той ако наистина искаше,щеше да го направи! Знае,че имаш чувства ,и той уж има. Значи по принцип не би трябвало да има проблем да сте заедно...а щом не сте.. Замисли се има ли смисъл от провокации изобщо?![]()
tAke a dIrty pIcture![]()
да...и в края на деня си оставаш жена..хахахПървоначално написано от ligafelka
Can It All Be So Simple ?