.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

как да го провокирам

...
    Тишината е твоето име на ум
    всеки облак носи твоя парфюм
    всички влакове водят в твоя тунел
    през трупа си все към теб съм поел...

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Оставил теб и е тръгнал с друга,а сега не иска да нарани друга Може наистина още да има нещо към теб,но и той не е наясно какво точно иска.По-добре не се занимавай и ако случайно му дойде акъла ще те потърси сам.

...

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Не те обича.Ако те обичаше,нямаше да се стига до тук.

Просто се опитва се да седи на два стола,ако ме разбираш.

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от gegata15
    ...как да го провокирам :P
    Ами сваляй го Пляскай го по дупето, хапи му ушите, целувки по врата...

много странна тема..
    1во-В един клас сте,а ти разбираш,че има чувства към теб от последния ви чат
    2ро.Три месеца ти не си искала никакви обяснения за проблемите,заради които те е зарязал (а сте всеки ден заедно в училище) ????????
    3то той се е поинтересувал пак от теб,когато си се направила обвързана с друг...сама си вади изводите..
    4то.се тая, винаги мисли и на околоните да им е добре -хаххахах,а теб те е оставил ей така изведнъж,от нищото,защото имал проблеми
    5то.ЛхааХАХАхахах
    Потресена съм,колко се унижаваш и как не се усещаш,че просто си играе с теб и си му интересна,само когато не може да те има(когато си с друг).Просто не се занимавай с него...не си струва.Ако се съберете макс още 3 месеца и пак ще му изкочат проблеми ;д
    И моля ви поговорете очи в очи..защо предпочитате виртуалното общуване,като имате възможност да се виждате и да говорите,а и така най-добре ще разбереш дали има чувства към теб и дали ти трябва да се събираш с него...
    Успех
    Свободата,Санчо е най-ценното нещо на този свят!! xD

Голям фен Аватара на xinfamous
    Цитирай Първоначално написано от ligafelka
    много странна тема..
    2ро.Три месеца ти не си искала никакви обяснения за проблемите,заради които те е зарязал (а сте всеки ден заедно в училище) ????????
    3то той се е поинтересувал пак от теб,когато си се направила обвързана с друг...сама си вади изводите..
    4то.се тая, винаги мисли и на околоните да им е добре -хаххахах,а теб те е оставил ей така изведнъж,от нищото,защото имал проблеми
    5то.ЛхааХАХАхахах
    Потресена съм,колко се унижаваш и как не се усещаш,че просто си играе с теб и си му интересна,само когато не може да те има(когато си с друг).Просто не се занимавай с него...не си струва.Ако се съберете макс още 3 месеца и пак ще му изкочат проблеми ;д
    И моля ви поговорете очи в очи..защо предпочитате виртуалното общуване,като имате възможност да се виждате и да говорите,а и така най-добре ще разбереш дали има чувства към теб и дали ти трябва да се събираш с него...
    Успех
    това е грешно мнение,не му обръщай внимание.

Според мен,щом и 2мата имате чувства си дайте шанс,всеки прави грешки.Можеш да го провокираш като излизаш с него,то става само.
    Can It All Be So Simple ?

Цитирай Първоначално написано от xinfamous
    много странна тема..
    5то.ЛхааХАХАхахах
    Успех
    това е грешно мнение,не му обръщай внимание.

Според мен,щом и 2мата имате чувства си дайте шанс,всеки прави грешки.Можеш да го провокираш като излизаш с него,то става само.
    Щом досега нищо не е станало няма и да стане.Те се виждат всеки ден и тя не е успяла да го провокира,а той не е бил особено заинтересован.НЯМА СМИСЪЛ.Намери си момче,което няма толкова сериозни ,,бивши проблеми''.Намери си някой,който е готов да се отдаде само на теб без да се съобразява с другите..Не мислиш ли че го заслужаваш?

НИКОГА не споделяй любовта си с момче, колкото и силно да го искаш, ако виждаш, че те използва! Бъди жена! Бъди силна и бъди себе си!
    Свободата,Санчо е най-ценното нещо на този свят!! xD

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Как да го провокираш?
    Срещнете се, направи му една свирка и всичко е окей!

Не сериозно. Разговора ви е бил достатъчен, за да му подскажеш, че все още искаш да си с него. Сега остава само да изчакаш и той да е готов( да мине достатъчно време според него и т.н.) и действайте!
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

...

Държал на своето? На кое свое, ако не е тайна? Скъсал е с тебе, после си била "негова". Тоя е някакъв абсолютен глупак. Не се занимавай, т'ва е моят съвет.

Защо трябва да го провокирваш. Той ако наистина искаше,щеше да го направи! Знае,че имаш чувства ,и той уж има. Значи по принцип не би трябвало да има проблем да сте заедно...а щом не сте.. Замисли се има ли смисъл от провокации изобщо?
    tAke a dIrty pIcture

Голям фен Аватара на xinfamous
    Бъди жена! Бъди силна и бъди себе си!
    да...и в края на деня си оставаш жена..хахах
    Can It All Be So Simple ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си