- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Okey guys,let's talk about..love
-Какво може да стопли сърцето Ви?
Да е до мен когато имам нужда от него. Дори просто да хване ръката ми когато съм нервна. В тези моменти го чувствам най-близък и най-много ми "стопля сърцето".
-Трогват ли ви малките жестове или просто се усмихвате,колкото да не остане разочарована половинката Ви?
За мен само малките жестове са трогателни. Ще се зарадвам на голяма изненада/подарък, но не бих се трогнала така както от букетче диви цветенца на възглавницата сутрин или собственоръчно приготвена закуска в леглото.
-Има ли нещо,което сте си мечтали половинката Ви да направи за вас?
Горе споменатата закуска в леглото. Винаги съм си мечтала за нещо такова. И още подобни жестове на внимание.
-Бихте ли започнали връзка,ако не изпитвате кой знае какво към дадения човек?Ако да мислите ли,че след време могат да се породят чувства?
Всяка връзка започва от нещо "не кой знае какво". Достатъчни са ми привличане и симпатия, за да пожелая да съм с някого. Любовта и силните чувства изискват време.
-Вярвате ли в любовта и в това,че един човек може да се отдаде до такава степен на другия,че да го интересува повече отколкото самия себе си?
Вярвам в любовта. Вярвам и в обсебването, което описваш защото съм ставала свидетел на подобни връзки. Но не мисля, че подобна "любов" е полезна за връзката, или за участниците в нея. Както във всичко друго, така и в любовта, трябва да има баланс.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote