.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Голем проблем :X

Хора отдавна трябваше да пиша по рано,но си загубиш паса на стария...както и да е.Има едно момиче което в началото на годината щом я видях дъха ми спря не можех да мисля трезвено,приятелите ми викаха влюбен си.Аз им казвах не съм но постоянно мислех за нея.Когато се пребирахме от даскало вървях с нея,беше весело и се май подведох,че ме харесва.Дойде Коледната ваканция и щом почнахме даскало не ме задяваше, аз я поздравявам тя се обръщаше на другата страна .Стана ми много кофти реших да я забравя,да не мисля за нея,но не ставаше.Месец по-късно реших да разбера защо не ме отразява.Така и не ми каза.Много кофти ми се получи реших да оставя всичко на произвола,но не съдбата след няколко седмици приятелите не можеха да ме познаят не бях същия човек който познаваха.Приятелите ми дадоха телефона и скайпа.Реших да я зарибявам,но дни след това реших, набрах смелост да и кажа ,че я харесвам,че съм влюбен в нея.Видях я и реших да я настигна да и го кажа,но беше далеч звъннах и на телефона и щом видя ,че аз и се обаждам ми затвори.Реших да и пиша смс в който да и се обясня в любов,а тя ми написа,че не изпитва същото към мен.Не знам как да я забравя щом я видя изтръпвам все още и още.Помогнете чудя се няма за какво повече да се боря,но и не мога да я забравя ХЕЛП

забравих да кажа ,че някои от приятелите си загубих зареди нея

Супер фен Аватара на badsector
    Дръж се мъжки, явно няма да ти пусне засега.

засега как да го разбирам ,че има надежда

Супер фен Аватара на badsector
    Докато й ходиш по гъза и се обясняваш в любов, нямаш шанс. Евентуално след години може да се възбуди интерес в нея и тогава да имаш някакъв шанс. При сегашното положение се откажи.

мерси за съвета (но и тя е малко задръстена може би и това е до известнастепен причина)

Град
    Sofia
    Щом си направил толкова опити и тя не ти е обърнала внимание,мисля че нямаш шанс.Остави нещата така както са поне засега,може пък да покаже някакъв интерес,ако я оставиш намира и не й тичаш по гъза.

Супер фен
    Открил си си картите, но са те отрязали. Няма какво да направиш повече. Смисълът да ти казвам да не мислиш за нея е точно никакъв, не е толкова лесно. Колкото и да не ти се вярва в момента, след време ще срещнеш друга. Клин клин избива.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от Ssummerjam
    Открил си си картите, но са те отрязали. Няма какво да направиш повече. Смисълът да ти казвам да не мислиш за нея е точно никакъв, не е толкова лесно. Колкото и да не ти се вярва в момента, след време ще срещнеш друга. Клин клин избива.

Повече от фен Аватара на autumn666

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Обяснил й си се в любов чрез смс, въпреки че си можел да положиш усилия и да я настигнеш, за да си поговорите очи в очи? Ъъъ...

...
    Ще претръпнеш с времето.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Повече от фен Аватара на tigity
    Град
    O.C. `In ThE DaRK` cЭn7raLnI Gr0biШ7a
    успех... (hug) ;***
    без ПОДПИС ... xD

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Тя ти е показала, че няма абсолютно никакво желание към теб по абсолютно всички възможни начини. Остави я на мира. Дразниш я. Досаждаш и.

Фен
    Град
    Костинброд
    Ти по-добре си помисли какво си направил за да я отблъснеш до такава степен, че да се обръща щом я поздравиш.. А за другото остави я намира, ако си свестен след време ще усъзнае че е направила грешка, ако не просто изчакай подходящата, която ще изпитва нещо към теб и ще те накара да я забравиш : ))))
    BREAK DANCE (H) BEATBOX (H) GRAFFITI (H)

Супер фен Аватара на pressiana
    мерси за съвета (но и тя е малко задръстена може би и това е до известнастепен причина) Smile
    Наричаш я задръстена, а уж много я харесваш.
    Ясно.

Град
    Провинцията

Много си глупав!Наричаш я задръстена,но като гледам ти си задръстения!Не те харесва и това е,стига си и тичал по задника и си й досаждал.

Очевидно доста време си ходил след нея.
    Мисля, че е време да спреш..
    След като си й казал всичко и тя не е реагирала както си очаквал,
    явно няма какво да ти покаже/даде.

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    остави я тая .. не те заслужава

така ми казват приятелите много я упрекваха,но аз не им вярвах но сега като погледна нещата отстрани се вижда всичко по различно.

по-горе съм написал задръстена извинявам се имам малко арогантен речник "срамежлива"

Голям фен Аватара на magita
    оф братле не те харесва! Досаждаш и, остави я намира!
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Абе хора май не ме разбирате правилно,аз не искам да ме упреквате,а начин да я забравя или да намеря начин да и се харесам който при всички случаи е невъзможно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си