Хора отдавна трябваше да пиша по рано,но си загубиш паса на стария...както и да е.Има едно момиче което в началото на годината щом я видях дъха ми спря не можех да мисля трезвено,приятелите ми викаха влюбен си.Аз им казвах не съм но постоянно мислех за нея.Когато се пребирахме от даскало вървях с нея,беше весело и се май подведох,че ме харесва.Дойде Коледната ваканция и щом почнахме даскало не ме задяваше, аз я поздравявам тя се обръщаше на другата страна .Стана ми много кофти реших да я забравя,да не мисля за нея,но не ставаше.Месец по-късно реших да разбера защо не ме отразява.Така и не ми каза.Много кофти ми се получи реших да оставя всичко на произвола,но не съдбата след няколко седмици приятелите не можеха да ме познаят не бях същия човек който познаваха.Приятелите ми дадоха телефона и скайпа.Реших да я зарибявам,но дни след това реших, набрах смелост да и кажа ,че я харесвам,че съм влюбен в нея.Видях я и реших да я настигна да и го кажа,но беше далеч звъннах и на телефона и щом видя ,че аз и се обаждам ми затвори.Реших да и пиша смс в който да и се обясня в любов,а тя ми написа,че не изпитва същото към мен.Не знам как да я забравя щом я видя изтръпвам все още и още.Помогнете чудя се няма за какво повече да се боря,но и не мога да я забравя ХЕЛП