.
Отговор в тема
Страница 12 от 18 ПървиПърви ... 28910111213141516 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 438

Тема: А ти колко

Banned Мега фен
    Абе ограмотете се малко..
    Вирус - ти нищо не знаеш за стриит фитнеса пък много говориш.

сОломоН - то по таз логика да вдигаш 50 кг от лег в серия - също не ти дава НИКАКВА СИЛА!
    hanibal ne vzima himiq

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от loveca777

сОломоН - то по таз логика да вдигаш 50 кг от лег в серия - също не ти дава НИКАКВА СИЛА!
    hanibal ne vzima himiq
    Я ти се ограмоти малко С тия люшкания като някъв клоун си станал! И мозъка ти нещо май не е в ред!

Ханибал не взимал химия,не го казвай това никъде,защото ще те минат за пълен олигофрен!!!

А пък лега си е базово упражнение и спомага за увеличаването на силата особенно ако се изпълнява по начин,лоста си е лост някво парче желязо дето се въртиш,няма друго Да е тренировка - добре , и пак знам повече за стреет фитнес от колкот теб ГОВОРЯ ЗА ТРЕНИРОВКИ!

ПП: Отиди в цирк,ще си полезен

Banned Мега фен
    лега с нищо повече не се различава от проста кофичка
    За тренировки във стриит фитнеса - хал хабер си нямаш

Лостовете може да не правят големи мускулии - но от тях ставаш много корав и силен и голяма жилка

http://www.youtube.com/watch?v=QHMJf...tailpage#t=39s

http://www.youtube.com/watch?v=AKhaw...yer_detailpage

http://www.youtube.com/watch?v=DS58c...yer_detailpage

http://www.vbox7.com/play:b949ff42&start=6

http://www.vbox7.com/play:9677a957&start=1

Град
    София
    Lovec,тоя на 2рия клип в началото малкия дали па не го дигат,хич не ми се вярва да се набира с тия ръчички Иначе не схванахте,че всеки тренира,каквото ИСКА.И не,стрийт фитнеса не е за смешници и циркаджии.В стрийт фитнеса се става страшно издържлив и можеш да правиш с тялото си каквото искаш.Ако искаш да се поддържаш,да си издържлив,бърз и да правиш с тялото си квото искаш-Стрийт фитнес.Ако искаш да ставаш тромав културист,или охрана-Фитнес зала.
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Ако искаш да се поддържаш,да си издържлив,бърз и да правиш с тялото си квото искаш-Стрийт фитнес.Ако искаш да ставаш тромав културист,или охрана-Фитнес зала.
    Не мога да разбера. Щом фитнесът е толкова лошо нещо,защо още посещавате залите? Сами си противоречите и сте двулични. Рекламирате една стока,а вий самите не купувате от нея. Или вземате и от конкурентната стока,която хулите и плюете. Не знам как се връзват думите и делата. Ловеца например ходи и на зала вместо да се откаже от нея. Щом е толкова лошо нещо,прави го тромав и не му дава НИКАКВА СИЛА,както самият е написал с главни букви "никаква сила".

Град
    София
    Тва са пълни глупости.Да от фитнес се прави повече сила,но и ставаш по-тромав.Извинявай,но не можеш да ми кажеш,че някой,който се върти на лостове няма да тича по-бързо,или да направи повече клякания,от някой с бедро 90 см...Затва го и казвам,ако искаш да ставаш охрана-фитнес.Ако искаш да тренираш някое бойно изкуство,паркур,а също и за професии като професионален войник,алпинист,е много по-добре стрийт фитнес.И не,аз не плюя по нито едното.Мисля,че е най-добре да се комбинират и 2те за максимална полза,затова и практукувам и 2те.Предимно фитнес де,щото близо до нас няма подходящи площадки за стрийт фитнес.Въпрос на предпочитания и цели.
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Banned Мега фен
    Разбира се ,че го вдига Демич - за забавление - изгледай клипа до край

А за бързината в краката - не съм съгласен
    На лоста крака не се тренират
    Ако лостаджията не тренира отделно крака с багане , скачане и др работи - един фитнес маняк ще го бие в тази област
    Аз лично не тренирам краката и съм изостанал много
    Бягам бързо, но засилвам бавно
    Но 50 метра бягане - тръгвам супер бавно и забързвам по на пред ,но вече е късно - 7,6 го зех - много лошо
    Ама беше жега и не ми се бягаше много ...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от "Greennight"[b
    ]Да от фитнес ... ставаш по-тромав.[/b]Извинявай,но не можеш да ми кажеш,че някой,който се върти на лостове няма да тича по-бързо,или да направи повече клякания,от някой с бедро 90 см..Ако искаш да тренираш някое бойно изкуство,паркур,а също и за професии като професионален войник,алпинист,е много по-добре стрийт фитнес.

...практукувам и 2те.Предимно фитнес де,....
    Е това курвенско извъртане и раздвоение на личността много трудно ще го разбера. Самият казваш,че стрийта е нещо много по-добро,а ти самият караш на "предимно фитнес де"??? На български ли пишем,на китайски ли? Не случайно писах в една тема,че залата е предимно за мъже,а стрийта за женствените момчета. То се видя,че и в характера им е да го усукват и извъртат по женски и курвенски. Веднъж така,веднъж иначе. Един мъж има твърд стабилен характер и когато каже нещо,това е окончателно. Няма тинтири-минтири. Най-добре си погледнете в гащите какво има там За всеки случай.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от redbul2
    Цитирай Първоначално написано от "Greennight"[b
    ]Да от фитнес ... ставаш по-тромав.[/b]Извинявай,но не можеш да ми кажеш,че някой,който се върти на лостове няма да тича по-бързо,или да направи повече клякания,от някой с бедро 90 см..Ако искаш да тренираш някое бойно изкуство,паркур,а също и за професии като професионален войник,алпинист,е много по-добре стрийт фитнес.

...практукувам и 2те.Предимно фитнес де,....
    Е това курвенско извъртане и раздвоение на личността много трудно ще го разбера. Самият казваш,че стрийта е нещо много по-добро,а ти самият караш на "предимно фитнес де"??? На български ли пишем,на китайски ли? Не случайно писах в една тема,че залата е предимно за мъже,а стрийта за женствените момчета. То се видя,че и в характера им е да го усукват и извъртат по женски и курвенски. Веднъж така,веднъж иначе. Един мъж има твърд стабилен характер и когато каже нещо,това е окончателно. Няма тинтири-минтири. Най-добре си погледнете в гащите какво има там За всеки случай.
    И какво женско има в стриита?

Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Тва са пълни глупости.Да от фитнес се прави повече сила,но и ставаш по-тромав.Извинявай,но не можеш да ми кажеш,че някой,който се върти на лостове няма да тича по-бързо,или да направи повече клякания,от някой с бедро 90 см...Затва го и казвам,ако искаш да ставаш охрана-фитнес.Ако искаш да тренираш някое бойно изкуство...
    Не, ей тва са пълни глупости!
    Ти колко опит имаш с бойните изкуства?
    Не като треньор(щото е ясно, че е 0 секунди ), ами като трениращ?
    Искаш ли да спретнем едно състезание с най-отворения "лостаджия", но не измежду вас тийнейджърите, а такъв, който му се възхищавате - аз и той?На един силов многобой, на дълго бягане, на спринтово бягане, на плуване, на катерене, на бой ?
    Да видиш един дъртак, около 100те кила, колко е "тромав" от щангите?И какво може

hanibal ne vzima himiq
    Вируса какво знае и какво не и аз не знам, обаче ти какво знаеш за силата и тренирането и на лостове?
    Можеш да се набереш на една ръка ли?Можеш да се набереш/да направиш кофички 10ина пъти с 40-5о кила ли?Можеш да направиш 10 лицеви опори със тежест колкото ти е собственото тегло ли?
    Или можеш да направиш 40-50 набирания и 60-70 кофички?
    Познаваш човек, който само от лостове има силни и издръжливи крака и силен и издръжлив кръст?

А и да си видял някъде да твърдя, че 50, 60,70, 80, 90, 100 кг от лег на серия са "сила"?
    Или че лега е показател за силата на горната част на тялото?

И да - ханибал всяка вечер си прави тест за стероиди пред теб и е чист като новородено зайче

Има разни форуми с много ограничен достъп - те там пишат разни като ханибал и д3хъдред, разни билдъри от 10ката на олимпия - всички си пишат колко са "чисти" и от къде и каква "минерална вода" си купуват...

Banned Мега фен

Да се набира с една ръка не мога , но мога 10 лицеви с тежест колкото мен
    Мога и 40 набирания, и 60 кофички
    А това за силата - НЕ МИ ГОВОРИ

Град
    София
    Аз в бойните изкуства имам слаб личен опит-2 години такуондо.Но все пак мисля,че за бойни спортове е по-добре стрийт фитнес-издържливост,бързина...Инач е тоя дето най-много ме възхищава е истинска машина-тренира ММА от години наред и е 85 кила и успява да се набере с мен на гръб-+70 кила 3 пъти.На тичане,скок от място и такива не мисля,че имаш особен шанс,ако си 100 кила(освен ако не си и 2 метра де).За боя не знам,но човека бая си го бива,така че или и ти си няква машина,или самочувствието ти е много високо сложи 1 снимка,ако искаш.
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

@соломон
    Май не схващаш а? Колко хора 72кг по над 1.80см високи могат да правят лицеви с 55 кг в/у тях? Или силово с 15 кг отгоре? Недей ми опявай като поп, гледай си теб, не мен

Относно тягата, когато не съм на ясн ос нещо и получа съвет се вслушвам в него, за да не стане гаф, а не бягам да се трепа веднага.

Контузийте винаги пречат. Интересно ми е как ще правиш клек например, ако коляното може да те изостави всеки момент и определено няма да се получи мн добре? Но да, някой, който няма такива проблеми му е лесно да говори...
    whatever..

Мега фен
    Ловецо когато от стреет фитнеса изглеждаш по-добре и вдигаш повече от мен тогава пак ми говори за тези боклуци Един лост и една успоредка и вече голема работа се мисли

Banned Мега фен
    Вирус - когато започнеш да правиш такива упражнения и ,, номерца,, на лоста - тогава ми обяснявай за стриит фитнес

Супер фен
    тогава ми обяснявай за стриит фитнес
    Така и не разбрах щом харесваш стрийта,защо ходиш в зала? Много странно!

Мега фен
    Вирус - когато започнеш да правиш такива упражнения и ,, номерца,, на лоста - тогава ми обяснявай за стриит фитнес
    Какви са тези упражнения? Да се въртя като маймуна ли? Ае вари с 5 годишните да си играеш,то и акъла ти колкот тях , точно за там си!

Я изкарай няква снимка те видим от лостовете къв си цепеняк 1.80 на 50 кг с "яки плочки"

Аз пък не разбрах, къде пише, че ако харесваш стрийт фитнеса, не може да стъпваш в залата?
    whatever..

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от misho1993
    Аз пък не разбрах, къде пише, че ако харесваш стрийт фитнеса, не може да стъпваш в залата?
    Еми щом фитнес залата те прави тромав и не можеш да качиш сила , кво правиш там ?

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    Еми щом фитнес залата те прави тромав и не можеш да качиш сила , кво правиш там ?
    Айде ако обичаш, ми кажи къде съм написал нещо против залата?
    whatever..

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    Какви са тези упражнения? Да се въртя като маймуна ли? Ае вари с 5 годишните да си играеш,то и акъла ти колкот тях , точно за там си!

Я изкарай няква снимка те видим от лостовете къв си цепеняк 1.80 на 50 кг с "яки плочки"
    Няма никакви маймунски работи
    Не съм от много напредналите , така че още няма да се снимам , но ще се снимам!

Мега фен
    Точно номерца са това дето ти правиш Друго е да тренираш,друго е да се правиш на някъв клоун

И какъв ти е хранителният режим ?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от misho1993
    Всеки избира за себе си най-доброто. Вие тук убеждавате,че стрийта е много по-добре. Логично възниква въпроса,какво търсите тогава в залата? Защо не изберете по-доброто за себе си?

А между другото тая тема вече е на 20-а страница,обърна се изцяло на спам и може би е най-добре да бъде заключена. В бибитайма за спамене дори раздават бан на участващите.

Всеки избира за себе си най-доброто. Вие тук убеждавате,че стрийта е много по-добре. Логично възниква въпроса,какво търсите тогава в залата? Защо не изберете по-доброто за себе си?

А между другото тая тема вече е на 20-а страница,обърна се изцяло на спам и може би е най-добре да бъде заключена. В бибитайма за спамене дори раздават бан на участващите.
    Сега ще питам и тебе, къде прочете, че съм написал стийт фитнеса е много по- добре? За пореден път казвам:

ЗАЩИТАВАМ ТОВА, ЧЕ СТРИЙТ ФИТНЕСА ИМА ЕФЕКТ И НЕ Е ТОВА ЗА КОЕТО ГО МИСЛИТЕ, А НЕ ЧЕ Е НАЙ- ДОБРОТО НЕЩО В СВЕТА!

Може би с по големи буквички ще ви се набие в главата? ;х
    whatever..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си