- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- А ти колко
Има ефект ако тренирашАко се въртиш като някъв клоун ефектът най-много да е да ти се откъснат топките от лоста
![]()
+1Първоначално написано от misho1993
virus - теб като ти се върти - ходи се върти - аз тренирам!
Колко са смешни днешните недоразлищом ми правиш глупави коремни и някви си слнца клоунсите номерца си просто клоун и това си личи
![]()
Пак не разбрах какъв ти е хранителният режим ?
ти се научи да четеш ,че от много фитнес си забравил как се прави това!
Никъде не съм писал ,че правя слънца
Я обясни за хранителият си режим какъв е не ми се обеснявай в любов![]()
![]()
Нямам възможност да спазвам за сега хранителен режим
Ти сложи край на спораВече всичко се разбра
![]()
А ти спри да ръсиш глупостиПървоначално написано от DownloadVirus
Ти си класически лостаджия,без хранителен режим,с въртене само на лоста,преставям си и на какво приличаш![]()
има лесен начин-качвай снимка,и затвори устата на вируса![]()
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
За съжаление не може защото "още не е напреднал"Първоначално написано от navar
Ами не ви пожелавам да изпаднете в моето финансово положение, да разберете, че не всеки може да си позволи режим... Не може да набиваш мръвки яйца и извари като невидял и после да се сравняваш с някой дето яде мръвка само за аромат![]()
whatever..
Съвсем случайно попаднах на темата... не мога да проумея безхаберието, което цари.Първоначално написано от DownloadVirus
Някой да се е замислял, че лостовете не изключват хранителен режим? От 6 години тренирам редовно, започнах само с фитнес, постепенно минах почти изцяло към лостове. Не заради пари, аз пак си тренирам във фитнес зала, но 3/4 от тренировките ми са на 'лостове', или каквото намеря като заместител. Между другото, за точно 5 седмици качих над 2кг (1.84, 86-7, ако някой се интересува), правейки само лостове, е, понякога с тежести (жилетки, дъмбели, каквото дойде). Разбира се, с добро хранене и сън...
@ DwonloadVirus - най-голямата простотия на света беше, че особено рамо не можеш да направиш. Мога да ти покажа поне 5 упражнения, които са си чисто силови. Всъщност, рамо трицепс, гръб, корем и предмишница са ми силните групи, а въобще не ги тренирам с тежести. Останалото само го довършвам с някоя и друга лека щанга...
Крака надали може да направиш на успоредката, донякъде затова и не тренирам навън.
Последно, нека си представим фитнес маниак и 'прост лостаджия', с разликата, че вторият има малко по-малко маса. Единият се оправдава, че е много тежък и здрав, затова не се набира като хората, другият прави 10-ка с 30кг дъмбел, после започва силови. Кое ли е по-впечатляващо като сила И визия? ...
Да, обаче това не ти пречи да напишеш следната глупост :Първоначално написано от Greennight
Явно за две години си прогледнал в дълбоките тайни на биомеханиката и физиологията на човешкото тяло...Първоначално написано от Greennight
Е, аз ще се набера с него 3 пътиПървоначално написано от Greennight
Дали?Първоначално написано от Greennight
3.20 скок от място без да го тренирам целенасочено.100 метра под 12 секунди с шапйкове...без да съм 2 метра - 1.85
Е, ти не знаеш, но аз знам понеже съм един от първите хора в БГ, които са почнали да тренират ММА и най-вероятно неговите години наред в най-добрия случай са на една трета от моитеПървоначално написано от Greennight
Машина съмИ самочувстието ми е високо
Що ти е?Първоначално написано от Greennight
Сестра си ли ще ми нареждаш за гадже или гаджето ти влиза от твоя акаунт ?![]()
Не лъжи - става въпрос да ги правиш наведнъж.Кога за последни си го правил, а?Първоначално написано от loveca777
Соломоне да вземем да постнем една снимка на младежите ,да речем оная-"добрия,лошия злия и the sad" за да разберат че всъщност с теб сме джуджета ...бухахахах..
явно тук всеки познава по няколко "машини" я такива за стрийтфитнес,я ММА такива,я кикбоксьори,или муайтай бойци,плюс задължителните стриййтфайтъри,дет убиват човек с един удар...
основното което се прави,е да се искат съвети,които не се слушат..да се търси мнение което е задължително като тяхното..
единия бил тежък и не можел да се набере 10 пъти-има и такива,ама същите тези клякат с по 200 кила 10 пъти ,което момчето правещо 10 набирания с тежест надали може да си представи как става- и какво от това ??
идеята на стрийтфитнеса е да поддържаш няква елементарна форма,и най вече да впечатляваш гаджетата въртейки се на лоста..по наше време тва го правеха тези които се занимават с брейк...
но кой е машина-ако малко си бяхте понапънали мозъците ,щяхте да сте наясно кои са тези двамата "дъртаци" дет така ни кастрят...явно можем да си го позволим щом го правим,а?
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
Де я тая визия дето я говориш бе пич ?Първоначално написано от vladicha
Нещо май се бъркаш! Са сила няма да става въпрос,лоста си е за фън и тва е , да се кефят дечурлигата
![]()
Първоначално написано от navar
Ако им сложим оная снимка ше ги зарежат гаджетата - ще разберат изведнъж, че досега са си имали приятели-деца
Иначе си абсолютно прав - самия тремин стийтфитнес означава точно това - елементарно подържане на форма.Нищо повече.И не мога да разбера защо това, че някой се набира с 10-20-30 кг ги впечатлява толкова?Че един 130 килограмов човек, който при започването си на тренировките не може да направи 2 набирания, след два месеца трениране на тяга и обръщане-изтласкване почва да се набира 15 пъти...ама нека си се самозаблуждават...един ден ше дойдат на другата гара...![]()
^ На мястото, където тренирам идва един пич, той е 2-ри курс студент (значи говоря само какво са ми казали, може да не е вярно) и тренирал уж от 8 клас...което ще рече 7 години и наистина първата ми асоциация беше, че ходи на фитнес, защото имаше бая голям гръб, ръце... не се е събличал. Има и момчета, които само от лицеви опори са направили наистина много добри и масивни гърди, които и на фитнеса някои не могат да направят. Но все пак аз зад тези факти не заставам, защото всички знаем какви сме българите... може да си ходил 50 години на фитнес и после да тръгнеш на лостове и да кажеш, че си направил това тяло само на лостове, за да си пред другите.![]()
хЪх...
EDIT!
Вируса и неговите подчинени са прави за едно.Специално в Русия, респективно България, като пълните копирачи още от Бай Тошковото време... окепазихте "Street Fitness"... значи като почнат всички с тея "мъртвила", "самолети", слънца", коремни..."задни везни и т.н. направо лошо ми става. Аре един примерен клип...
http://www.youtube.com/watch?v=w8HP8Pa55Ys
Тука, бате, като се съберат на едно място 100 човека само се въртят... и погледнете кое е по-атрактивно... негъра дето прави коремни или тея които показват сила и издръжливост?
хЪх...
Тоя не се е събличал, ма ти разбра, че е масивенПървоначално написано от RoSKo0o0
?
И тия момчета от лицеви са станали като Преслава в гърдите, а?
А за хапчета и инжекции да си чувал?
Уау, че си категоричен за времената когато ти си бил още в еротичните сънища на баща сиПървоначално написано от RoSKo0o0
А тва клипче - преди 20 години в двора на Спортното гимнастиците и борците ги правеха тия неща в междучасията![]()
Ами беше по една тениска и по принцип си личиКато застане до мен и е два пъти колкото мен... близко до ума
![]()
хЪх...
Ми не, близко до ума е, че не си особено масивен тиПървоначално написано от RoSKo0o0
Нали знаеш, че всичко е относително все пак![]()
Roskoo сам го казваш,това си е за шоуто,ние не ходим в залата с цел просто да се забавляваме,ако забавата съвпада с тренировката добре - ако не , не ни е б е , КАПИШ ?!
Соломон... не знам как с тези мерки мога да съм масивен...
Вирус... аз го казах вече... ходя да тренирам, не да клоунствам.
хЪх...