.
Отговор в тема
Страница 13 от 18 ПървиПърви ... 391011121314151617 ... ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 438

Тема: А ти колко

Hybrid View

Мега фен
    Има ефект ако тренираш Ако се въртиш като някъв клоун ефектът най-много да е да ти се откъснат топките от лоста

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от misho1993
    Цитирай Първоначално написано от redbul2
    Всеки избира за себе си най-доброто. Вие тук убеждавате,че стрийта е много по-добре. Логично възниква въпроса,какво търсите тогава в залата? Защо не изберете по-доброто за себе си?

А между другото тая тема вече е на 20-а страница,обърна се изцяло на спам и може би е най-добре да бъде заключена. В бибитайма за спамене дори раздават бан на участващите.
    Сега ще питам и тебе, къде прочете, че съм написал стийт фитнеса е много по- добре? За пореден път казвам:

ЗАЩИТАВАМ ТОВА, ЧЕ СТРИЙТ ФИТНЕСА ИМА ЕФЕКТ И НЕ Е ТОВА ЗА КОЕТО ГО МИСЛИТЕ, А НЕ ЧЕ Е НАЙ- ДОБРОТО НЕЩО В СВЕТА!

Може би с по големи буквички ще ви се набие в главата? ;х
    +1
    virus - теб като ти се върти - ходи се върти - аз тренирам!

Мега фен
    Колко са смешни днешните недоразли щом ми правиш глупави коремни и някви си слнца клоунсите номерца си просто клоун и това си личи

Пак не разбрах какъв ти е хранителният режим ?

Banned Мега фен
    ти се научи да четеш ,че от много фитнес си забравил как се прави това!
    Никъде не съм писал ,че правя слънца

Мега фен
    Я обясни за хранителият си режим какъв е не ми се обеснявай в любов

Banned Мега фен

Нямам възможност да спазвам за сега хранителен режим

Мега фен
    Ти сложи край на спора Вече всичко се разбра

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    Ти сложи край на спора Вече всичко се разбра
    А ти спри да ръсиш глупости

Мега фен
    Ти си класически лостаджия,без хранителен режим,с въртене само на лоста,преставям си и на какво приличаш

Повече от фен
    има лесен начин-качвай снимка,и затвори устата на вируса
    вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от navar
    има лесен начин-качвай снимка,и затвори устата на вируса
    За съжаление не може защото "още не е напреднал"

Ами не ви пожелавам да изпаднете в моето финансово положение, да разберете, че не всеки може да си позволи режим... Не може да набиваш мръвки яйца и извари като невидял и после да се сравняваш с някой дето яде мръвка само за аромат
    whatever..

Ти си класически лостаджия,без хранителен режим,с въртене само на лоста,преставям си и на какво приличаш
    Съвсем случайно попаднах на темата... не мога да проумея безхаберието, което цари.

Някой да се е замислял, че лостовете не изключват хранителен режим? От 6 години тренирам редовно, започнах само с фитнес, постепенно минах почти изцяло към лостове. Не заради пари, аз пак си тренирам във фитнес зала, но 3/4 от тренировките ми са на 'лостове', или каквото намеря като заместител. Между другото, за точно 5 седмици качих над 2кг (1.84, 86-7, ако някой се интересува), правейки само лостове, е, понякога с тежести (жилетки, дъмбели, каквото дойде). Разбира се, с добро хранене и сън...

@ DwonloadVirus - най-голямата простотия на света беше, че особено рамо не можеш да направиш. Мога да ти покажа поне 5 упражнения, които са си чисто силови. Всъщност, рамо трицепс, гръб, корем и предмишница са ми силните групи, а въобще не ги тренирам с тежести. Останалото само го довършвам с някоя и друга лека щанга...

Крака надали може да направиш на успоредката, донякъде затова и не тренирам навън.

Последно, нека си представим фитнес маниак и 'прост лостаджия', с разликата, че вторият има малко по-малко маса. Единият се оправдава, че е много тежък и здрав, затова не се набира като хората, другият прави 10-ка с 30кг дъмбел, после започва силови. Кое ли е по-впечатляващо като сила И визия? ...

Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Аз в бойните изкуства имам слаб личен опит-2 години такуондо.
    Да, обаче това не ти пречи да напишеш следната глупост :
    Но все пак мисля,че за бойни спортове е по-добре стрийт фитнес-издържливост,бързина...
    Явно за две години си прогледнал в дълбоките тайни на биомеханиката и физиологията на човешкото тяло...

Иначе тоя дето най-много ме възхищава е истинска машина-тренира ММА от години наред и е 85 кила и успява да се набере с мен на гръб-+70 кила 3 пъти.
    Е, аз ще се набера с него 3 пъти

На тичане,скок от място и такива не мисля,че имаш особен шанс,ако си 100 кила(освен ако не си и 2 метра де).
    Дали?
    3.20 скок от място без да го тренирам целенасочено.100 метра под 12 секунди с шапйкове...без да съм 2 метра - 1.85

За боя не знам,но човека бая си го бива,така че или и ти си няква машина,или самочувствието ти е много високо
    Е, ти не знаеш, но аз знам понеже съм един от първите хора в БГ, които са почнали да тренират ММА и най-вероятно неговите години наред в най-добрия случай са на една трета от моите
    Машина съм И самочувстието ми е високо

сложи 1 снимка,ако искаш.
    Що ти е?
    Сестра си ли ще ми нареждаш за гадже или гаджето ти влиза от твоя акаунт ?
    Цитирай Първоначално написано от loveca777
    Мога и 40 набирания, и 60 кофички
    Не лъжи - става въпрос да ги правиш наведнъж.Кога за последни си го правил, а?

Повече от фен
    Соломоне да вземем да постнем една снимка на младежите ,да речем оная-"добрия,лошия злия и the sad" за да разберат че всъщност с теб сме джуджета ...бухахахах..
    явно тук всеки познава по няколко "машини" я такива за стрийтфитнес,я ММА такива,я кикбоксьори,или муайтай бойци,плюс задължителните стриййтфайтъри,дет убиват човек с един удар...
    основното което се прави,е да се искат съвети,които не се слушат..да се търси мнение което е задължително като тяхното..
    единия бил тежък и не можел да се набере 10 пъти-има и такива,ама същите тези клякат с по 200 кила 10 пъти ,което момчето правещо 10 набирания с тежест надали може да си представи как става- и какво от това ??
    идеята на стрийтфитнеса е да поддържаш няква елементарна форма,и най вече да впечатляваш гаджетата въртейки се на лоста..по наше време тва го правеха тези които се занимават с брейк...

но кой е машина-ако малко си бяхте понапънали мозъците ,щяхте да сте наясно кои са тези двамата "дъртаци" дет така ни кастрят...явно можем да си го позволим щом го правим,а?
    вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от vladicha
    Съвсем случайно попаднах на темата... не мога да проумея безхаберието, което цари.

Някой да се е замислял, че лостовете не изключват хранителен режим? От 6 години тренирам редовно, започнах само с фитнес, постепенно минах почти изцяло към лостове. Не заради пари, аз пак си тренирам във фитнес зала, но 3/4 от тренировките ми са на 'лостове', или каквото намеря като заместител. Между другото, за точно 5 седмици качих над 2кг (1.84, 86-7, ако някой се интересува), правейки само лостове, е, понякога с тежести (жилетки, дъмбели, каквото дойде). Разбира се, с добро хранене и сън...

@ DwonloadVirus - най-голямата простотия на света беше, че особено рамо не можеш да направиш. Мога да ти покажа поне 5 упражнения, които са си чисто силови. Всъщност, рамо трицепс, гръб, корем и предмишница са ми силните групи, а въобще не ги тренирам с тежести. Останалото само го довършвам с някоя и друга лека щанга...

Крака надали може да направиш на успоредката, донякъде затова и не тренирам навън.

Последно, нека си представим фитнес маниак и 'прост лостаджия', с разликата, че вторият има малко по-малко маса. Единият се оправдава, че е много тежък и здрав, затова не се набира като хората, другият прави 10-ка с 30кг дъмбел, после започва силови. Кое ли е по-впечатляващо като сила И визия? ...
    Де я тая визия дето я говориш бе пич ? Нещо май се бъркаш! Са сила няма да става въпрос,лоста си е за фън и тва е , да се кефят дечурлигата

Цитирай Първоначално написано от navar
    Соломоне да вземем да постнем една снимка на младежите ,да речем оная-"добрия,лошия злия и the sad" за да разберат че всъщност с теб сме джуджета ...бухахахах..
    явно тук всеки познава по няколко "машини" я такива за стрийтфитнес,я ММА такива,я кикбоксьори,или муайтай бойци,плюс задължителните стриййтфайтъри,дет убиват човек с един удар...
    основното което се прави,е да се искат съвети,които не се слушат..да се търси мнение което е задължително като тяхното..
    единия бил тежък и не можел да се набере 10 пъти-има и такива,ама същите тези клякат с по 200 кила 10 пъти ,което момчето правещо 10 набирания с тежест надали може да си представи как става- и какво от това ??
    идеята на стрийтфитнеса е да поддържаш няква елементарна форма,и най вече да впечатляваш гаджетата въртейки се на лоста..по наше време тва го правеха тези които се занимават с брейк...

но кой е машина-ако малко си бяхте понапънали мозъците ,щяхте да сте наясно кои са тези двамата "дъртаци" дет така ни кастрят...явно можем да си го позволим щом го правим,а?

Ако им сложим оная снимка ше ги зарежат гаджетата - ще разберат изведнъж, че досега са си имали приятели-деца
    Иначе си абсолютно прав - самия тремин стийтфитнес означава точно това - елементарно подържане на форма.Нищо повече.И не мога да разбера защо това, че някой се набира с 10-20-30 кг ги впечатлява толкова?Че един 130 килограмов човек, който при започването си на тренировките не може да направи 2 набирания, след два месеца трениране на тяга и обръщане-изтласкване почва да се набира 15 пъти...ама нека си се самозаблуждават...един ден ше дойдат на другата гара...

Град
    Варна, моретоо :)
    ^ На мястото, където тренирам идва един пич, той е 2-ри курс студент (значи говоря само какво са ми казали, може да не е вярно) и тренирал уж от 8 клас...което ще рече 7 години и наистина първата ми асоциация беше, че ходи на фитнес, защото имаше бая голям гръб, ръце... не се е събличал. Има и момчета, които само от лицеви опори са направили наистина много добри и масивни гърди, които и на фитнеса някои не могат да направят. Но все пак аз зад тези факти не заставам, защото всички знаем какви сме българите... може да си ходил 50 години на фитнес и после да тръгнеш на лостове и да кажеш, че си направил това тяло само на лостове, за да си пред другите.
    хЪх...

Мега фен
    EDIT!

Град
    Вируса и неговите подчинени са прави за едно. Специално в Русия, респективно България, като пълните копирачи още от Бай Тошковото време... окепазихте "Street Fitness"... значи като почнат всички с тея "мъртвила", "самолети", слънца", коремни..."задни везни и т.н. направо лошо ми става. Аре един примерен клип...
    http://www.youtube.com/watch?v=w8HP8Pa55Ys
    Тука, бате, като се съберат на едно място 100 човека само се въртят... и погледнете кое е по-атрактивно... негъра дето прави коремни или тея които показват сила и издръжливост?
    хЪх...

Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    ^ На мястото, където тренирам идва един пич, той е 2-ри курс студент (значи говоря само какво са ми казали, може да не е вярно) и тренирал уж от 8 клас...което ще рече 7 години и наистина първата ми асоциация беше, че ходи на фитнес, защото имаше бая голям гръб, ръце... не се е събличал. Има и момчета, които само от лицеви опори са направили наистина много добри и масивни гърди, които и на фитнеса някои не могат да направят. Но все пак аз зад тези факти не заставам, защото всички знаем какви сме българите... може да си ходил 50 години на фитнес и после да тръгнеш на лостове и да кажеш, че си направил това тяло само на лостове, за да си пред другите.
    Тоя не се е събличал, ма ти разбра, че е масивен ?
    И тия момчета от лицеви са станали като Преслава в гърдите, а?
    А за хапчета и инжекции да си чувал?

Вируса и неговите подчинени са прави за едно. Специално в Русия, респективно България, като пълните копирачи още от Бай Тошковото време... окепазихте "Street Fitness"... значи като почнат всички с тея "мъртвила", "самолети", слънца", коремни..."задни везни и т.н. направо лошо ми става. Аре един примерен клип...
    http://www.youtube.com/watch?v=w8HP8Pa55Ys
    Тука, бате, като се съберат на едно място 100 човека само се въртят... и погледнете кое е по-атрактивно... негъра дето прави коремни или тея които показват сила и издръжливост?
    Уау, че си категоричен за времената когато ти си бил още в еротичните сънища на баща си

А тва клипче - преди 20 години в двора на Спортното гимнастиците и борците ги правеха тия неща в междучасията

Град
    Ами беше по една тениска и по принцип си личи Като застане до мен и е два пъти колкото мен... близко до ума
    хЪх...

Като застане до мен и е два пъти колкото мен... близко до ума
    Ми не, близко до ума е, че не си особено масивен ти
    Нали знаеш, че всичко е относително все пак

Мега фен
    Roskoo сам го казваш,това си е за шоуто,ние не ходим в залата с цел просто да се забавляваме,ако забавата съвпада с тренировката добре - ако не , не ни е б е , КАПИШ ?!

Град
    Соломон... не знам как с тези мерки мога да съм масивен...
    Вирус... аз го казах вече... ходя да тренирам, не да клоунствам.
    хЪх...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си