- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- А ти колко
Е, аз от къде да ти знам мерките?Първоначално написано от RoSKo0o0
1.60 , 200 kg , 2% подкожни мазнини --> Чиста мускулна маса![]()
Ами имаше такива теми горещи... и съм писал на последните странициВсе тая... живи и здрави да сте. Малко на тролове ми биете, но не може без вас
![]()
хЪх...
И това сигурно защото във фитнес залата ставаш нисък?Познах ли?Първоначално написано от RoSKo0o0
![]()
Първоначално написано от RoSKo0o0
Ти за да се научиш да правиш тези везни и самолети - първо трябва да се научиш да се набираш
След няколко месеца пак ми пиши тук, да те видя дали пак така ще приказваш
-------------------------
Соломон
И 50 чисти набирания мога да ти направя на веднъж
Щом към 30 правя с широк хват
А кофичките съм свикнал да ги правя на по широка успоредка
научих се на правя и L кофички, които са доста по трудни от L набирания
Мога и от тези хофички дето си спускам лактите - и пак се вдигам
Викам първо да пробваш, па после да пишеш, а?Първоначално написано от loveca777
Щото и аз мисля едно ма някой пъти става друго или по-правилно не става това, което си мисля
И ти говоря за 50 набирания с широк надхватИнак на твоите години и аз можех толкова, с тая разлика, че имах към 215 кг тяга и 180 кг клек
![]()
Ловецо остай кофите за боклуджиите,вземи почни да ядеш щото така всички приличате на някакъв сдъвкан и изплют бобИ ако можеш да правиш тези номера като си 1.80 и 90-95 кг поне нещо ще си направил , въпреки , че пак си остават клоунски номерца
![]()
Ехеее 215 тяга и 180 клек на 16 години ?Първоначално написано от SolomonIceberg
![]()
![]()
Аз съм някъде на това ниво - само силовите ми куцат, защото не им научих правилно техниката и не ги правя като него както и онова упражнение на успоредката дето се вдига на горе го уча...
Но мисля ,че се набирам повече от tozi
http://www.youtube.com/watch?v=QHMJf...yer_detailpage
Соломон - не мога да повярвам ,че на възрастта ми си правил 180 клек, просто сега не знам дали въобще има някое момче в България да прави с толкова лег и клек
DownloadVirus
И аз искам , ама не е много лесно да ядеш много
Смисъл хладилника не винаги е пълен![]()
Не ве, бях почти на 18, ма то е същотоПървоначално написано от DownloadVirus
И тренирах като пълен глупак![]()
Има и то доста - щангистите в 10 клас не ги харесват тия килаПървоначално написано от loveca777
А няма да ти казвам, че навремето имаше един пич, който на 16-17 буташе 200 кила лег, 500 кг на лег преса за крака и имаше над 50 ръка![]()
Соломон няма нужда да говориш за мен в трето лице ! Тука съмПървоначално написано от SolomonIceberg
![]()
![]()
луд луд е бил![]()
Добре!Първоначално написано от loveca777
![]()
Продължавате да говорите за мен в трето лице , тук съм бе ей ! , ама бутам 250 кг лег не 200
![]()
Браво, бравоПървоначално написано от DownloadVirus
![]()
17 годишен от пазарджик, прави задна везна с 3 човека г/д по 60-70 кг овиснали се на каиши за него... Тренира само лост, направи сметката ;))Първоначално написано от DownloadVirus
whatever..
Един човек в мойта зала слага 450 кг на лега и прави 20 повторения като всяко повторение е 40 секунди 20 секунди надоли 20 секунди нагоре и това му е за загрявка . На 12 години е , ама е машинаПървоначално написано от misho1993
![]()
Ох, ловецо... моето момче... от 7 месеца ходя и въобще нямам желание да ги правя тези неща... има хора с по-малък стаж и ги правят... моля ти се, стига глупости.
Тоя на снимката не ме кефи, не ми харесва![]()
хЪх...
И какво правиш?Първоначално написано от RoSKo0o0
Само се набираш и кофички - та то само гърбът тренираш?
И аз преди като тренирах от 7 месеца само се набирахх
И никаква файда
По добре разнообрази малко- да стегнеш тялото
Хаха...Лелеее
При мен пък файда има и всички я виждат
И тялото ми е много по-добре от тея, които се люшкат само
![]()
Не правя само гръб - да почна да става "V", и гърди правя и трицепс и бицепс и коремОсновните неща като упражненията които правят не засягат примерно само едната част на трицепса... има упражнения (както вече казах) на хоризонталните стълби, на маймунските, които яко влизат за предмишница, трицепс и т.н.
При мен резултатите са добри, виждам се с хора, с които не съм се виждал отдавна, казват, че има промяна и ме питат дали тренирам нещо. Това еПравя го за вътрешен тонус и се оценява и от околните. Това е, което искам
Знаеш, че трицепса е триглав мускул... правя упражнения, с които се старая да го натоваря изцяло... а не само кофи на тясна успоредка и това да е... нали гледам повечето, които идват да тренират... правят точно набирания с 2 хвата и кофи и това е.... аз правя само 3 различни упражнения за всяка мускулна група (за предмишница нямам толкова де)...
едит: а тялото ми няма как да е по-стегнато оттова... (само долната част на корема е зле...) оттук нататък само маса трябва, което е доста трудно постижимо и ше чакаме зимата![]()
хЪх...
Roskooo не говори глупости беНа 15-16 години и не можел повече нищо да направи,лимита на възможностите си малко хора го достигат! МНОГО МАЛКО! И то това става след 40..
А ако мислиш,че не можеш да качиш маса през лятото вземеш да почнеш се храниш по моя режим ли си викам аз,ако не качиш,ще си го резна![]()
А няма начин просто - би трябвало, ама по колко лева излиза на ден?
хЪх...
Нормално излиза на ден,да ти дам моят режим да го пробваш! Сметнал съм колко струва на ден всяко едно (като вписвам и добавките вътре дето са доста!) и пилето го пиша 10 лева кг-то общо взето ако те интересува ще ти го дам!!Първоначално написано от RoSKo0o0
Излиза ми 400 лева ама на тебе може ти излезе по-евтино не знам!!!
Тялото ти не , че има още много да иска да се стяга- ама наистина многo
И не ти ли омръзна само от набирания и едно и вдигане на крака от вис?
Почни коремни с везна да правиш поне..