- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- А ти колко
И 1 не мога ... (серизна съм)![]()
♥
Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..
Ловецоо прав излезнах брато![]()
Тия лостове са само за лостаджиите с по 50-55 килца
На връщане от Пловдив (като се прибирах от Гърция) спряхме в селото ни там и наблизо имаше пързалки катерушки и един лост прикрепен към люлка.Рекох и аз да се направя на някъв лостаджия,ама направих 7-8 набирания ,залюлях се леко,за да се засиля и едва не си изкарах ангелите,като лоста кривна на една страна,баси факаната раота ..
^ ееее, ти па... не е такаТи каза, че си 85 КГ и тука идват толкова тежки.
Само че в началото приличат на...
хЪх...
Остай е брато,мн травматично преживяване,от ся нататък и във фитнеса трябва внимавам,че земе се счупи някой лост и там ще се пребия,ама па там заковано и правят и 100+ кгПървоначално написано от RoSKo0o0
![]()
Направо ебаси тъпата история бро..Ся който иска се люшка няма стане ;d;d
Аз съм 63 , ти си 85 кг
Как искаш да се набера с теб, при положение ,че не се набирам дори с една ръка още?
И нормалните лостове и успоредки издържат 100 кг, а и 150 ...
И в Гърция учите таз религия за Зевс, Ада И Ева, омега
Да точно ти знаеш какво учим неук лостаджияПървоначално написано от loveca777
Това е митология,не религия бе идиот!
Да ви еб* и простата митология и религия
Неук си ти, дето не знаеш дори коя година официално е създадена България ..
Много добре знам идиотче такова ,тия лостове са те направили като гъза ми![]()
Този фитнес и блъскане на железа ти е избил мозъка!
Не ми се оправдавай!
Барай меча и толкова,просто и малко лапе!Първоначално написано от loveca777
Свалих до твоята категория вече можем да се боримПървоначално написано от loveca777
Тъй, че ме намирай някъде, че до зимата ще съм най-малко 70 ;д
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
хахаПървоначално написано от awerw
и аз до зимата ще съм 70
Обаче има голяма разлика между мускули и сланини
Аз като бях на 15 години - 75 кила бях
![]()
И DownloadVirus смешно е да говориш на човек на твоята възраст така...
Пишлеме с мишле си хамаво , няма да пораснеш - гадно вредно копче такова![]()
Вече мога да се набирам цели 3 пъти![]()
Преди неможех изобщо...Сега цяло лято Лост ще имам постоянно в града,докато тука само в другия град в даскалото и то НЕ в моето даскало има лост така че..
Мисля,че ще напредна
![]()
По-голям от теб на години и на коефицент,ако разбираш,така,че скриваш се в дупката дето от дето си излязъл и толкоз!Първоначално написано от loveca777
17 годишен пикльо си ти , дето имаш знания само за хранителния режим и фитнеса...
Хайде затваряй си простата уста ,че се заразявам с простотия и тъпня като ти чета постовете.
Не знаех ,че в израза ,,така че''- се пише запетая и пред ,,че''![]()
Ооооо! Не само трябва да се набираш с една ръка,ами дори с половин ръка трябва да можеш се набирашПървоначално написано от loveca777
Трябва се набираш и на два пръста. Че ако те подгони глиган в гората,леле майко
Само това ще те спаси.Набирането на най-близкия клон. Преди това естествено отдавна ще си захвърлил пушката и няма ти пречи при спешната евакуация
![]()
Има една история за една мечка и глиган. Мечката бродила по обичайните си за нея пътеки всеки ден.
Една сутрин ,когато се връщала по пътя си , обаче необичайно иэкочил пред нея глиганът.
Тя се набрала на един клон , а дивото прасе преминало под нея без да я закачи .
От този ден нататък , винаги се повтаряла тази случка между мечката и глигана, на същото място със същия клон и всички били радостни
Минало известо време и за нещастие се появили хора, които разбрали какво правят животните, защото явно са ги наблюдавали
Та един келеш срязал клона на дървото нарочно
На следващия ден мечката и глиганът - вече свикнали да се подминават ,така че мечката докато се осъзнае ,че клонът е срязан на половина
Хванала го , па се счупил и инцидента станал
Паднала върху свинчето и започнал яростен бой
Прасето умряло , мечката се осъкатила - а хората на следващиа ден си ебал* mamata...
Ако очакваш да чета приказката ти нещо май си сбъркал,най-вероятно още не си минал детската градина![]()
дааа,интересна история наистина![]()
E тази приказка забравих точно кой български писател я e писал ,но сами разбирате ,че я изтрелях тук на бързо и по стари спомени..
loveca7777 vs DownloadVirus
рефер: redbul2
коментатор: RoSKo0o0
Нека мечинщината срещу глиганството да започне........ сега!
хЪх...