.
Отговор в тема
Страница 3 от 18 ПървиПърви 123456713 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 438

Тема: А ти колко

Hybrid View

Повече от фен
    не плюеме поколението- в залите и на двама ни има достатъчно хора от това поколение,но все пак не можеш да отречеш че масовката е плачевна картинка откъм физическа култура..
    девойките-чалга принцеси,или дебеланки които искат да са чалга принцеси..
    младежите -или фешънчета,за които плочките са номер едно-останалото няма значение,или компютърни маниаци,които се мъчат да ме убедят в съществуването на "електронни спортове", или комплексирани момченца,наблъскали се с метан-щот е евтин и бързо качва обиколка в ръцете,което обаче изключва плочките...
    приемете критиката ни градивно,нито аз нито соломон сме тук за да се заяждаме..
    напротив,май и двамата отдавна сме се доказали където е трябвало,ако не си забелязал пишем само в този раздел,защото само това ни касае в живота на тийнейджърите..
    но се вбесявам,когато някой почне да дава съвети за неща ,които и на него самия не са му ясни ...
    вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..

Banned Мега фен
    Хайде , 2 дена нямах интернет и се опитахте да ме направите за смях с вашите коментари...
    Някой пита за какво съм бил тренирал? -
    На първо място за УДОВОЛСТВИЕ, второ за СИЛА , трето за визия !
    Не пия , не пуша , дори не съм ходил на купони и нямам гадже...
    -----------------------------------------------------

Друг ме пита дали съм можел да се набирам на въже щом съм бил толкова голям лостаджия.
    Първо- големи и добри лостаджии са тези дето правят бавно силово- везна, бавно силово- везна и така 20 пъти , слънце, набиране с една ръка и продължетелно правене на флаг...
    Аз както казах по- рано не мога така.
    Още се уча на офицерското възлизане, а везната и флага ги правя само за няколко секунди.
    Иска се просто време, за да се научат тези неща.
    Това не означава , че няма на моeта възраст по 16 17 годишни , които не могат. Напротив, познавам не 1 или двама , които ако ги видите на лоста какво правят ще се ококорите и изумите като не знаещи на кой свят се намиращи ...
    Набирането на въже е различно упражнение , което се учи отделно.
    Аз не съм тренирал на въже или на халки , по простата причина, че на вънка ги няма тези работи , а само в зали.
    Точно за това, лятоTo много ми се иска да се запиша някъде в зала да потренирам малко и на халки и въже , стига да намеря ...
    А вие дъртите , защото сте дебели - за това не можете почти нищо на лостовете . Акo свалите кила може и да можете ,но не се знае.
    Аз, за да съм равностоен с вас като тренирам си слагам раницата и така правя набирания , и кофички _ поне 5 кила допълнителни да имам със себе си . Но кг в стриит фитнеса нямат толкова много значение , освен ако не си над 90 , 100 кг.
    ---------------------
    Имам много съученици, които са пълни слабаци от всякаде , които пият, пушат , еб"т и кво ли си не. Като цяло новото поколение е физически по слабо от старото , но това не зачи , че всички юноши са женчовци.
    Дори познавам едно 13 , 14 годишно лапе , което прaви изчистени силови набирания ...

Мега фен
    Ловецо,не се впечатлявам от някви клечки на 1.80 и 60 кг да ми правят номерца на лоста и успоредката , но бих се впечатлил ако го направи някой 1.80 и 90-95 кг Прави си изводите.Не вярвам някой да е на друго мнение!

Banned Мега фен
    Лостаджийте, които са над 90 кг и правят забележителни неща като изключим силово набиране - много трудно би могъл за видиш на живо.
    Такива хора са наистина много малко.
    И какви ти 1.80 60 кг - повечето са по ниски към 1, 70 - 70 кг .

Виж до края
    http://www.youtube.com/watch?v=VA770...yer_detailpage

Мега фен
    Има един в наща зала около 1.95 и 100 кг , сериозна мускулна маса бих казал има,горе-долу добре изчистен и прави набиране с широк и кофички в едно,набира се до горе една и прави кофички като вече е горе и пак и така около 10-12 повторения,ама повечето дето ги виждам са някви 15-20 кг под ръста си,дето е просто да ги съжелиш! Пък и се мислят за едва ли не за БОГОВЕ , "виж ми плочките" на -20 кг.. На скоро чатих с един по скупе,който накрая разбрах за кво ходи,след като се опитва да ме обеждава,че street fitnessa e по-добре от залата.Ходил защото са много забавни номерата,които учи там на лостовете,значи не тренира,ами ходи просто да играе,горе-долу както правихме в детската градина имаше един лост и някакъв там уред дето се катериш и можеш да висиш с главата надолу и да си правиш номерца.Като говорим за сериозни тренировки големият процент от streeta пада

Мега фен Аватара на Chacho
    Е, Downlоad, глупости са това, което пишеш. Колко пъти си ходил на лостове?

Ходил съм да тренирам за по-продължителен период от време на поне 5-6 площадки и един на десет е такъв, какъвто го описваш. Повечето си тренират за себе си, не коменират и честно казано, имат достатъчно маса за ръста си.

Доста от номерцата по лостовете са такива, че ако не си скъсаш гъза от тренировки, трудно ще направиш.

Лостаджиите са грубо казано любители гимнастици, както за мен във фитнеса са любители културисти. Както можеш да срещнеш идиоти на площадката, така и в залата (колко са ми обяснявали глупости във фитнеса, без изобщо да съм питал за акъл).
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на fatrat
    абе на площадките и във фитнесите има сякви хора вас какво ви интересува? Да,всеки има приятели по 1.90 на 130кг обаче не е тва работата!

Мега фен
    О от се знае,на фитнеса всеки който влезе за 2-3 седмици и се мисли за Бог,че вече всичко знае,от ей такива келеши ми се разваля тренировката,идва да ми обяснява,че тва не съм правел правилно,онва не съм правил правилно,нищо,че съм троен колкото него и той има стаж около 2 месеца в залата и знае 20 упражнения

Но говорим за по-опитните с повече стаж! Аз от тези дето говоря такава представа добих! За 3-4 месеца и те отидаха на лоста и те се правят на многозаещи,ама то тва всичко цитати,нищо не излиза от тях,разбираш ли на къде бия За тези номера също ако си както тоя дето говоря и ми разправя,всичките -15 -20 кг под ръста си може и да жонглираш на един пръст,се тая,за някоя седмица ще се научи на доста,за 2-3 месеца на още повече,за 6 месеца може да стане доста добър на номерцата там,я да дойде в залата да видим дали за 6 месеца може да бутне 150 от лег или 200 кг тяга ? Едва ли

5-6 макс
    На света може да има толкова много хора, но понякога човек се нуждае само от един.♥

Banned Мега фен
    [qЗа тези номера също ако си както тоя дето говоря и ми разправя,всичките -15 -20 кг под ръста си може и да жонглираш на един пръст,се тая,за някоя седмица ще се научи на доста,за 2-3 месеца на още повече,за 6 месеца може да стане доста добър на номерцата там,я да дойде в залата да видим дали за 6 месеца може да бутне 150 от лег или 200 кг тяга ? Едва ли [/quote]
    То ако беше така и най-големите кльощави келеши щяха да могат да правят тези номерца и 100 лицеви опори
    Истината е обаче e че и най- слабата пръчка да си, се иска много усилия и време да научат по- сложните ,,номерца''
    И лапетата са по 40 кг ама не могат нищо...

Мега фен
    Квото и да е се иска си е това! Научаваш се правиш го и край.В залата не може да се научиш на тяга и да я правиш с 200 кила веднага

E, хубава работа! Както на тягата ти трябва постепенно да развиваш сила, така и за по-сложните упражнения на лостовете.

Лесно е да кажеш: Лицеви опори само на ръце се правят, като си вдигнеш краката от земята. Ако нямаш нужната сила, няма как да ги правиш.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    E, хубава работа! Както на тягата ти трябва постепенно да развиваш сила, така и за по-сложните упражнения на лостовете.

Лесно е да кажеш: Лицеви опори само на ръце се правят, като си вдигнеш краката от земята. Ако нямаш нужната сила, няма как да ги правиш.
    Сила сила,ама май не точно сила

Banned Мега фен
    Не можеш да научиш предна везна и после да я правиш 30 секунди без да се изтървеш
    Не можеш да научиш 1 изтормозено силово и утре да правиш 20 изчистени
    Говориш без да знаеш
    То според твойта логика гимнастиците са някви амат;ори .....

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от loveca777
    Не можеш да научиш предна везна и после да я правиш 30 секунди без да се изтървеш
    Не можеш да научиш 1 изтормозено силово и утре да правиш 20 изчистени
    Говориш без да знаеш
    То според твойта логика гимнастиците са някви амат;ори .....
    А аз смятам,че не си я разбрал и говориш колкото да не заспиш

Banned Мега фен
    Напротив.
    Мислиш си ,че във фитнеса се напредва по-бавно от колкото на лостовете
    Само че е точно обратното.
    А и във фитнеса гледаш да увеличаваш кг, а на лостовете - да увиличиш повече бройката и времето на изпъллнение ...

И аз се съгласявам с ловеца. Може би най-добрият пример, който мога да дам е с набиранията на една ръка. При тях си личи дали, че е въпрос на сила, а не техника.

http://www.youtube.com/watch?v=wTOVJhXU5Q0

http://www.youtube.com/watch?v=6v30K...eature=related

И ето един вид лицеви опори, които без сила ми е интересно как се получават:

http://www.youtube.com/watch?v=fIVfe-crHDs

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от navar
    тва ще е някакво секретно поделение в БГ армията,ама толкова секретно че само баща ти знае за него еквивалент на морската пехота в БГ,по времето на баща ти -не ме засмивай..
    ясно е че хабер си нямаш от армията въобще,така че недей да пишеш врели некипели ,особено като си нямаш идея какви и кои са хората срещу теб

а ловецо-искаш ли да се пробваш с някой от "дъртите" на лост,успоредка,клек,лег, тяга или каквото решиш
    Брех, какво самочувствие и колко си скромен.. То много лесно да предизвикаш някой почти два пъти по-малък от теб на лостове или нещо друго, при условие, че си бил в казарма, страшен си .

"особено като си нямаш идея какви и кои са хората срещу теб "

Брей, брей, кои ли ще са тия хора пред него, ханибал ряпа да яде пред тях а? На лапета в тийн форум се правиш на велик, направо жалко да му стане на човек. Да не мислиш, че ако върнат казармата ще сме по-зле от вас, а? Нямам нищо против, стига само да не чета някой да ми се хвали тука колко бил здрав, щото бил там. Моля за автограф, господин здравеняко.
    МОМЧЕ

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от loveca777
    Напротив.
    Мислиш си ,че във фитнеса се напредва по-бавно от колкото на лостовете
    Само че е точно обратното.
    А и във фитнеса гледаш да увеличаваш кг, а на лостовете - да увиличиш повече бройката и времето на изпъллнение ...
    Еми точно във фитнес залата трябва да вдигнеш килограми,а на лостовете бройка и както викаш времето на изпълнение. Това не е тренировка,а циркови номера Като искаш тренировка - тренирай , не се прави на маймуна,въобще това "fitness" трябва да го няма в такива случаи!

На лостовете също трябва да вдигнеш килограми, защото ако гониш бройка, няма как да се научиш на по-сложното.

А "номерата" са заместител на допълнителните тежести в залата. Не знам колко по-нагледно може да се обясни от примерите с упражнения, които дадох.

За да се набереш, трябва с гърба и ръцете си да вдигнеш теглото си. За да се набереш на една ръка ти трябва двойно на силата, нужна за едно набиране. С други думи трябва да можеш да вдигнеш 2 х собственото си тегло.

Разликата в двата вида тренировки (зала vs лостове) е, че в залата слагаш допълнителни тежести, а на лоста търсиш изместване на ц-рът на тежестта/ различен захват/ различно упражнение. А ако разгледаме лостовете във физиката, всичко става много ясно.

Ето едно предизвикателство - следващия път като вдигаш на лег, опитай се да изместиш щангата някъде зад главата ти и тогава прави повторения. Мисля, че сам ще стигнеш до извода, че без да имаш физическата подготовка, няма как да се справиш. (Не е въпрос на заучаване на техинка)

И за да не ме разбереш погрешно, не отричам тренировките в залата. Там е много по-лесно да си следиш прогреса и да го контролираш. Също така има начини да се заместят лостът и успоредката в залата (макар че тези два уреда ти дават възможност да правиш едни от най-комплексните упражнения).

Пък и с ловеца имате по-различни цели. Като изключим визията, ти искаш да вдигаш по-тежки килограми. Точка. Ловецът иска да вдига тежко, но самият той да е лек. Нормално е да буташ 100 кила над неговите, а той да прави раменни преси от стойка на ръце с пляскане.

Мега фен
    Аз ти обяснявам,че това нищо не тренира! Който иска да отидe в цирка,ще е доста полезен!

http://www.youtube.com/watch?v=t1jMy...eature=related

Мега фен Аватара на ZipFail
    Съгласен съм с Вируса ! Лостовете нищо не тренират ! Всъщност фитнеса е единствения истински спорт за истински мъже, всички други да се забранят !

Аз съм пас, по-достъпно не мога да го обясня. Всеки има правото на собствно мнение, дори и да е грешно.

Супер фен Аватара на fatrat
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Съгласен съм с Вируса ! Лостовете нищо не тренират ! Всъщност фитнеса е единствения истински спорт за истински мъже, всички други да се забранят !
    някой може да не схване за какво става въпрос

Цитирай Първоначално написано от fatrat
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    някой може да не схване за какво става въпрос
    В това е чарът

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си