.
Отговор в тема
Страница 4 от 18 ПървиПърви 1234567814 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 438

Тема: А ти колко

Hybrid View

Мега фен
    Я обяснете лостаджиите как тренирате крака на лостовете? Отговор да чуя?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    На лостовете също трябва да вдигнеш килограми, защото ако гониш бройка, няма как да се научиш на по-сложното.

За да се набереш, трябва с гърба и ръцете си да вдигнеш теглото си. За да се набереш на една ръка ти трябва двойно на силата, нужна за едно набиране. С други думи трябва да можеш да вдигнеш 2 х собственото си тегло.
    Пък и с ловеца имате по-различни цели. Като изключим визията, ти искаш да вдигаш по-тежки килограми. Точка. Ловецът иска да вдига тежко, но самият той да е лек. Нормално е да буташ 100 кила над неговите, а той да прави раменни преси от стойка на ръце с пляскане.

Тук малко бъркаш. За да се набиреш с една ръка се иска да можиш да правиш безброи много набирания с двете ръце + куп други упражнения.
    А целта ми е да стана към 70 - 75 кг, не повече.

До колкото за компетентните мнения на DownloadVirus, че лостовете не тренирали и не придавали сила... ,, тях ако ги чуе някой, който разбира - бая ще му се смее...

Мега фен
    Я отговори на въпроса ми по-горе?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    С бягане, скачанe , клек с един крак , клек с тежест ...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от loveca777
    Бягане-скачане го махаме веднага

Клековете добре , друго?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от loveca777
    Бягане-скачане го махаме веднага

Клековете добре , друго?
    що го махаш това хубаво бягане бе?
    Закачаш си краката за лоста - и започваш да се набираш

Плуването, колелото , катеренето на стени всичко тренира крака
    А и като искаш много крака отиваш във фитнеса и там ги тренираш

Мега фен
    Е говорим за стреет фитнес Ако е да дам 20-30 кинта да отида във фитнеса и да тренирам само крака , ква е файдата?

Да предположа ли,че клековете се правят с хора ?

Супер фен Аватара на Shines
    Не съм особено навътре с фитнеса и стрийт фитнеса(даже почти нищо незнам), но просто ако ставаше само със стрийт всеки щеше да е като Ронито или Арнолд, макар, че всеки човек иска различно.Въпреки,че на лостовете натрупваш бая сила, просто масата няма да е такава, каквато ако си в фитнеса .А и на лостовете няма такова разнообразие както в фитнеса.
    Това си е мое мнение, всеки има право да каже каквото мисли !

едит: за краката, чел съм, че са много важни особено за растежа на горната част от тялото, защото с няколко упражнения се тренира половината тяло и помага за развитието на горната част.Бях гледал някакви упражнения за крака за лостовете, но просто според мен друго си е клековете .

Мега фен Аватара на Chacho
    Ако имаш човек ^^

Всъщност аз си ги правя с раница и на един крак. Като напредна, след клека ще правя отскок и трябва да се кача на някво трупче. След това ще си увеличавам тежестта в раницата

Скоците не са за отписване, защото тренират издръжливост - скоци с високо вдигнати колене.

Отделно има упражнения за прасци, задна част на бедрото (hamstrings)

Бягането не го уважавам много за развиване на мускули, но бягането на пръсти не е лош вариант за прасци, като навъртиш няколко километра.

ловеца, ако можеш да се набираш на една ръка, сигурно ще можеш да правиш много повторения на две ръце. Обратното обаче не е задлжително вярно.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Banned Мега фен
    Е говорим за стреет фитнес Ако е да дам 20-30 кинта да отида във фитнеса и да тренирам само крака , ква е файдата?

Да предположа ли,че клековете се правят с хора ?
    Клекове може и с телета да се правят.
    Аз не тренирам много крака, обаче като давам пари за фитнес си тренирам всичко.

Цитирай Първоначално написано от Shines
    Не съм особено навътре с фитнеса и стрийт фитнеса(даже почти нищо незнам), но просто ако ставаше само със стрийт всеки щеше да е като Ронито или Арнолд, макар, че всеки човек иска различно.Въпреки,че на лостовете натрупваш бая сила, просто масата няма да е такава, каквато ако си в фитнеса .А и на лостовете няма такова разнообразие както в фитнеса.
    Това си е мое мнение, всеки има право да каже какво мисли !

едит: за краката, чел съм, че са много важни особено за растежа на горната част от тялото, защото с няколко упражнения се тренира половината тяло и помага за развитието на горната част.Бях гледал някакви упражнения за крака за лостовете, но просто според мен друго си е клековете .
    Е, аз какво повтарям вече 14241421 път? Лостаджиите не тренират извън залата, за да стават масивни.

Сякаш да сравняваш тир и лека кола. ТИР-ът е по-мощен, но леката кола е по-бърза. И тираджията да се оправдава, че ако беше по-малък, щеше да я изпревари. Двете имат съвсем различни предназначения...
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Само се надявам наистина да тренирате ПОНЕ ВИЕ! Не да си играете тука на цирк с тия номерца На клипа дето показах по-горе само от начало тоя ханибал манибал правеше тренировка после почнаха да се мятат като маймуни,ама асъл ако беше в някоя джунгла няма да ги различа Както си е и черен

Супер фен Аватара на Shines
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Shines
    Това си е мое мнение, всеки има право да каже какво мисли !

Е, аз какво повтарям вече 14241421 път? Лостаджиите не тренират извън залата, за да стават масивни.

Сякаш да сравняваш тир и лека кола. ТИР-ът е по-мощен, но леката кола е по-бърза. И тираджията да се оправдава, че ако беше по-малък, щеше да я изпревари. Двете имат съвсем различни предназначения...
    Напълно съгласен съм!Както каза и вируса, дано тренирате вие поне, защото бая хора има където ходят на лостове подскачат като маймуни 1,2 пъти за да се покажат колко големи са пред другите , и кат научи нещо ново и почва се фука как го можел другият не, комплексарска му работа , не че в фитнеса няма де, повечето гледат кой ще дигне макс от клек,тяга, лег, а не как ще го дигне !Най-лошото е, че в днешно време всеки втори се прави на разбирач в фитнеса, може да чуеш на всякъде 100 различни начина на изпълнение и тн.

Banned Мега фен
    Chacho аз не мога да се набирам на една ръка , но мога да се набирам много на двете.
    Не знам, май за да се научиш на една ръка, сигурно трябва да се набереш с двете и да се спуснеш бавно на долу само с едната ръка. И така след време да свикнеш и да можеш и да се набереш само с ената..

Мега фен
    Кажи на някой да ти помага,толкова ли си акъл иска ?

Принципите в залата и извън нея са едни и същи. За да вдигнеш повече килограми, трябва да тренираш за сила.

В темата на Download за програма за сила има доста неща написани. Можеш да погледнеш линка на SolomonIceberg към даобг, там са поописани нещата. Пък и в една-две теми вече говорих за книгите на Christopher Sommer, той пише точно за това - как гимнастиците развиват силата си и стигат от кофи и набирания до planche лицеви, гръбни вълизания, различните стойки. Общо взето и на двете места се пише за едно и също, но на Sommer тренировките са изцяло с упражнения със собствено тегло (тук таме по някоя тежест закачена за тялото). На мен варианта със залата ми допада повече.

Град
    София
    Мм,и аз съм забелязъл,че обикновено на "лостаджийте съотношение ръст-тегло е -15,20 килограма.И тва за краката също е вярно.Не сте ли забелязали,че на повечето обиколата на предмишницата им е горе долу,колкото тази на прасеца.За сметка на това пък от лостове се става много физически издържлив.Въпрос на вкус.
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    За сметка на това пък от лостове се става много физически издържлив
    Да,а пък от фитнес залата ставаш физически НЕиздръжлив

Мега фен Аватара на ZipFail
    Факт е, че на почти всички фитнесджии им липсва силова и скоростна издържливост

Град
    София
    Еми имам в предвид,че ако се напраят 1 нормативи,примерно за лостаджии и фитнесманяци примерно 600 метра тичане,скок от място,50 метра спринт,лицеви опори,набирания,клякания,л стаджиите ще постигнат доста по-добри резултати.
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Greennight, нали се сещаш, че с това не изчерпваш всички физически качества.

Дали ще имаш несъразмерни крака, според мен, опира не само до тренировки, но и до гени.

Има различни качества на физическата кондиция, на които човек може да обърне внимание. Максимална сила, експлозивност, скоростна издръжливост, анаеробна издрълживост, аеробна издръжливост, гъвкавост, рефлекси, координация и баланс, мускулна памет, костна плътност, ударен обем на сърцето, дихателен обем, възстановителни възможности, т.н.

Различните тренировъчни методи развиват разлчни качества. Какво точно иска да постигне трениращият е въпрос на личен избор.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Съгласен съм с Вируса ! Лостовете нищо не тренират ! Всъщност фитнеса е единствения истински спорт за истински мъже, всички други да се забранят !
    Напълно съм съгласен с Файла. Подкрепям мнението му.И аз мисля като него.

Banned Мега фен

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от redbul2
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Съгласен съм с Вируса ! Лостовете нищо не тренират ! Всъщност фитнеса е единствения истински спорт за истински мъже, всички други да се забранят !
    Напълно съм съгласен с Файла. Подкрепям мнението му.И аз мисля като него.
    Айдеее само Фитнеееееееес +++++++
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен
    Еми имам в предвид,че ако се напраят 1 нормативи,примерно за лостаджии и фитнесманяци примерно 600 метра тичане,скок от място,50 метра спринт,лицеви опори,набирания,клякания,л стаджиите ще постигнат доста по-добри резултати.
    Аз пък мисля обратното! Само гледай да ги групираш по категории ! Не тоя във фитнес залата да е 1.90 и 100 кг,а другият лостаджията да е 1.70 и 55 кг

100 метра за 10.2 сек как ти се виждат брато? Като за сковал се от мускули фитнес маняк дето е с +10 над ръста си?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си