- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- А ти колко
az mislq che tezi uprajneniq stqgat vsichki chaststi na tqloto bez krakata
То не беше спецназ,то не бяхя тюлени,100 лицеви на една ръка,лостове,фитнеси... Ако бяхте такива машини,надали щяхте да седите по цял ден и да пишете по форумите.![]()
![]()
![]()
ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ ЪЪЪЪЪЪЪЪ
1.5-2 часа за тренировка,малко четене (заради изпитите) и във форумитеПървоначално написано от spambotkvadratnigashti
![]()
И аз така
Днеска втора смяна на училище - сутринта се оспах , малко учих и по форумитее После в училище имахме свободен час и 40 минути тренинг , сред даскало още 30 минути трен, и сега пак в къщи
Направо си готов за олимпийски надеждиПървоначално написано от loveca777
хаааааахахахаПървоначално написано от HHristov
![]()
като съм свободен тренирам доста повече![]()
Явно не сте наясно колко сила трябва за "предна дъска" или какво причинява тя на пресата при леко мърдане на краката нагоре-надолу.. Не мога да си обясня само защо плюете по лостовете, когато никой от нас не плюе по фитнеса? Голяма глупост е да говориш нещо, когато си нямаш никакво понятие от него... Набиранията са едно от най- добрите опражнения за гръб и бицепс и се правят от едно 90% от хората които ходят на фитнес!
Силата е неизбежно да се увеличи независимо дали си на лоста или във фитнеса, а това къде ще се развие повече зависи главно от метода на трениране.
Главната причина хората които ходят на лостове да не получават нужните резултати е, че правят само 1 вид набирания+ кофички. В началото това също има ефект, но постепенно се привиква, тогава трябва да се добавят по трудни и по ефективни упражнения, за да има развитие, или да се добави допълнителна тежест (например раница с нещо).
Не може човек, който прави само 2 упражнения за цяла тренировка на лоста да сравнява тренировката в фитнеса, просто защото неговото не може да се нарече тренировка!
На лоста не се прави сила? тогава как аз съм 72 кг правя силово с 15 кг в раницата? или лицеви упори с 55кг. човек на гърба ми, или набирания с 30кг дете увиснало се на мен, набиране с една ръка?
whatever..
Я кажи като отидеш в залата колко вдигаш тогава тяга или гребане като ти е толкова силен гърбът?
И на лостовете е по-трудно да увечилиш силата си,по простата причина,че след като почнеш да правиш набирания (всякакъв хват) кофички и лицеви по колкото и да е трябва да правиш по 30-40 повторения,за да стане нещо,второто е,че няма опция за бавно увеличаване на килограми. Нали знаеш,че е различно 30 повторения с нищо и 5-6 повторения с нещо ?![]()
ТочноПървоначално написано от misho1993
, от къде си
Оф, абе Download, аре поне чети кво ти пише човекът!
Как така да няма опция за бавно увеличаване на килограми? А като сложа още 5 килограма вътре, нали точно това се получава. Не само в залата има тежести.Първоначално написано от misho1993
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
от Пазарджик съм..
Опция за бавно качване на килограми има! в раницата може да слажиш каквото и да е, ако преди това си премерил кое колко тежи може да слагаш и махаш предмети. Освен това хората са измислили жилетки и тежести за краката.
Сложи една раничка 10-15 кг направи 10 чисти набирания широк хват за гръб и ми кажи че няма ефект.. Или още по добре силово с килограми
Едит: Спрях да ходя в зала преди да започна качествената стрийтфитнес тренировка. Тяга, никой разумен човек с толкова контузий като мен, не би си позволил да прави, а когато си я позволявах ме съветваха да я правя с не повече от 40 кг, като я правя 1 месец и 1 почивам, защото не се усеща как прецаква кръста в противен случай ;p
whatever..
Я ми кажи упражнение заместител на лежанката ? Искамв да правя 8-6-6-4-10 за гърди обаче на лостовете ? Я ми кажи на тягата заместител? Същата работаПървоначално написано от Chacho
![]()
Лицевите упори- в зависимост от позицията и ширината на поставянето на ръцете + лицеви с краката качени на по високо тренират трите части на гърдите. Лицеви упори също могат да се правят с тежест![]()
whatever..
misho
Можеш ли да споделиш как се научи да се набираш с 1 ръка?![]()
DownloadVirus
Е това беше простотия дето го каза![]()
Все едно да те питам - мога ли бежанката да я заместя с лицеви опори..
Когато заместиш лега с лицевите опори ела ми се обадиПървоначално написано от misho1993
![]()
Слушам други мнения!
E лежанката си е другоПървоначално написано от misho1993
![]()
с каква мога да заместя флаг, везна, коремно възлизаане ъъъъ![]()
![]()
Нъпълно ненужно.Първоначално написано от loveca777
ПП: С чекия![]()
Миналата седмица претърпях инцидент, пострадаха ми колената ребрата и част от слабините, но най- много лявата ръка... почти нищо не мога да правя с нея без ужасна болка. Нямаше какво да правя и докато се разхождахме с няколко приятеля в събота направих няколко опита да се набера само с дясната ръка и просто успях... Не е чисто набиране, но постепенно ще го изчистя, и без това друго в момента не мога да правя ;d
whatever..
Зависи колко си пострадал и какво най-много те боли.. Май май замина семействотоПървоначално написано от misho1993
![]()
Всичко си работи, но околноста около половите органи бая си наболява xdПървоначално написано от DownloadVirus
Трябва да призная, че в началото болката там доминираше, но не за дълго![]()
whatever..
с чекия си заменяй лежанката
---
Аз пък не мога да се набера с едната , а пък правя от всички видове набирания с двете ръце по много повторения...
e как падна
Да не си се изтървал като правиш слънце
Аз миналата седмица като правих удно упражнение на успоредката и без да искам паднах на долу с главато и забравих да се прибера краката - и се пребих![]()
![]()
Ама лежанката тренира и е базова упражнение,а тва са просто клоунски номераПървоначално написано от loveca777
Междудрогото с чекията по-добре ще си тренираш предмишника защото правиш по кратки повторения и няма фази на почивка
![]()