- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- А ти колко
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Абе ограмотете се малко..
Вирус - ти нищо не знаеш за стриит фитнеса пък много говориш.
сОломоН - то по таз логика да вдигаш 50 кг от лег в серия - също не ти дава НИКАКВА СИЛА!
hanibal ne vzima himiq

Я ти се ограмоти малкоПървоначално написано от loveca777
С тия люшкания като някъв клоун си станал! И мозъка ти нещо май не е в ред!
Ханибал не взимал химия,не го казвай това никъде,защото ще те минат за пълен олигофрен!!!
А пък лега си е базово упражнение и спомага за увеличаването на силата особенно ако се изпълнява по начин,лоста си е лост някво парче желязо дето се въртиш,няма другоДа е тренировка - добре , и пак знам повече за стреет фитнес от колкот теб
ГОВОРЯ ЗА ТРЕНИРОВКИ!
ПП: Отиди в цирк,ще си полезен

лега с нищо повече не се различава от проста кофичка
За тренировки във стриит фитнеса - хал хабер си нямаш
Лостовете може да не правят големи мускулии - но от тях ставаш много корав и силен и голяма жилка
http://www.youtube.com/watch?v=QHMJf...tailpage#t=39s
http://www.youtube.com/watch?v=AKhaw...yer_detailpage
http://www.youtube.com/watch?v=DS58c...yer_detailpage
http://www.vbox7.com/play:b949ff42&start=6
http://www.vbox7.com/play:9677a957&start=1

Lovec,тоя на 2рия клип в началото малкия дали па не го дигат,хич не ми се вярва да се набира с тия ръчичкиИначе не схванахте,че всеки тренира,каквото ИСКА.И не,стрийт фитнеса не е за смешници и циркаджии.В стрийт фитнеса се става страшно издържлив и можеш да правиш с тялото си каквото искаш.Ако искаш да се поддържаш,да си издържлив,бърз и да правиш с тялото си квото искаш-Стрийт фитнес.Ако искаш да ставаш тромав културист,или охрана-Фитнес зала.
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3

Не мога да разбера. Щом фитнесът е толкова лошо нещо,защо още посещавате залите? Сами си противоречите и сте двулични. Рекламирате една стока,а вий самите не купувате от нея. Или вземате и от конкурентната стока,която хулите и плюете. Не знам как се връзват думите и делата. Ловеца например ходи и на зала вместо да се откаже от нея. Щом е толкова лошо нещо,прави го тромав и не му дава НИКАКВА СИЛА,както самият е написал с главни букви "никаква сила".Първоначално написано от Greennight
Тва са пълни глупости.Да от фитнес се прави повече сила,но и ставаш по-тромав.Извинявай,но не можеш да ми кажеш,че някой,който се върти на лостове няма да тича по-бързо,или да направи повече клякания,от някой с бедро 90 см...Затва го и казвам,ако искаш да ставаш охрана-фитнес.Ако искаш да тренираш някое бойно изкуство,паркур,а също и за професии като професионален войник,алпинист,е много по-добре стрийт фитнес.И не,аз не плюя по нито едното.Мисля,че е най-добре да се комбинират и 2те за максимална полза,затова и практукувам и 2те.Предимно фитнес де,щото близо до нас няма подходящи площадки за стрийт фитнес.Въпрос на предпочитания и цели.
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3

Разбира се ,че го вдига Демич - за забавление - изгледай клипа до край
А за бързината в краката - не съм съгласен
На лоста крака не се тренират
Ако лостаджията не тренира отделно крака с багане , скачане и др работи - един фитнес маняк ще го бие в тази област
Аз лично не тренирам краката и съм изостанал много
Бягам бързо, но засилвам бавно
Но 50 метра бягане - тръгвам супер бавно и забързвам по на пред ,но вече е късно - 7,6 го зех - много лошо
Ама беше жега и не ми се бягаше много ...

Е това курвенско извъртане и раздвоение на личността много трудно ще го разбера. Самият казваш,че стрийта е нещо много по-добро,а ти самият караш на "предимно фитнес де"??? На български ли пишем,на китайски ли? Не случайно писах в една тема,че залата е предимно за мъже,а стрийта за женствените момчета. То се видя,че и в характера им е да го усукват и извъртат по женски и курвенски. Веднъж така,веднъж иначе. Един мъж има твърд стабилен характер и когато каже нещо,това е окончателно. Няма тинтири-минтири. Най-добре си погледнете в гащите какво има тамПървоначално написано от "Greennight"[b
За всеки случай.

И какво женско има в стриита?Първоначално написано от redbul2

Не, ей тва са пълни глупости!Първоначално написано от Greennight
Ти колко опит имаш с бойните изкуства?
Не като треньор(щото е ясно, че е 0 секунди), ами като трениращ?
Искаш ли да спретнем едно състезание с най-отворения "лостаджия", но не измежду вас тийнейджърите, а такъв, който му се възхищавате - аз и той?На един силов многобой, на дълго бягане, на спринтово бягане, на плуване, на катерене, на бой ?
Да видиш един дъртак, около 100те кила, колко е "тромав" от щангите?И какво може
Вируса какво знае и какво не и аз не знам, обаче ти какво знаеш за силата и тренирането и на лостове?Първоначално написано от loveca777
Можеш да се набереш на една ръка ли?Можеш да се набереш/да направиш кофички 10ина пъти с 40-5о кила ли?Можеш да направиш 10 лицеви опори със тежест колкото ти е собственото тегло ли?
Или можеш да направиш 40-50 набирания и 60-70 кофички?
Познаваш човек, който само от лостове има силни и издръжливи крака и силен и издръжлив кръст?
А и да си видял някъде да твърдя, че 50, 60,70, 80, 90, 100 кг от лег на серия са "сила"?
Или че лега е показател за силата на горната част на тялото?
И да - ханибал всяка вечер си прави тест за стероиди пред теб и е чист като новородено зайче
Има разни форуми с много ограничен достъп - те там пишат разни като ханибал и д3хъдред, разни билдъри от 10ката на олимпия - всички си пишат колко са "чисти" и от къде и каква "минерална вода" си купуват...

Да се набира с една ръка не мога , но мога 10 лицеви с тежест колкото мен
Мога и 40 набирания, и 60 кофички
А това за силата - НЕ МИ ГОВОРИ
Аз в бойните изкуства имам слаб личен опит-2 години такуондо.Но все пак мисля,че за бойни спортове е по-добре стрийт фитнес-издържливост,бързина...Инач е тоя дето най-много ме възхищава е истинска машина-тренира ММА от години наред и е 85 кила и успява да се набере с мен на гръб-+70 кила 3 пъти.На тичане,скок от място и такива не мисля,че имаш особен шанс,ако си 100 кила(освен ако не си и 2 метра де).За боя не знам,но човека бая си го бива,така че или и ти си няква машина,или самочувствието ти е много високосложи 1 снимка,ако искаш.
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3

@соломон
Май не схващаш а? Колко хора 72кг по над 1.80см високи могат да правят лицеви с 55 кг в/у тях? Или силово с 15 кг отгоре? Недей ми опявай като поп, гледай си теб, не мен
Относно тягата, когато не съм на ясн ос нещо и получа съвет се вслушвам в него, за да не стане гаф, а не бягам да се трепа веднага.
Контузийте винаги пречат. Интересно ми е как ще правиш клек например, ако коляното може да те изостави всеки момент и определено няма да се получи мн добре? Но да, някой, който няма такива проблеми му е лесно да говори...
whatever..

Ловецо когато от стреет фитнеса изглеждаш по-добре и вдигаш повече от мен тогава пак ми говори за тези боклуциЕдин лост и една успоредка и вече голема работа се мисли

Вирус - когато започнеш да правиш такива упражнения и ,, номерца,, на лоста - тогава ми обяснявай за стриит фитнес

Така и не разбрах щом харесваш стрийта,защо ходиш в зала? Много странно!Първоначално написано от loveca777

Какви са тези упражнения? Да се въртя като маймуна ли? Ае вари с 5 годишните да си играеш,то и акъла ти колкот тях , точно за там си!Първоначално написано от loveca777
Я изкарай няква снимка те видим от лостовете къв си цепеняк1.80 на 50 кг с "яки плочки"

Аз пък не разбрах, къде пише, че ако харесваш стрийт фитнеса, не може да стъпваш в залата?Първоначално написано от redbul2
whatever..

Еми щом фитнес залата те прави тромав и не можеш да качиш сила , кво правиш там ?Първоначално написано от misho1993

Айде ако обичаш, ми кажи къде съм написал нещо против залата?Първоначално написано от DownloadVirus

whatever..

Няма никакви маймунски работиПървоначално написано от DownloadVirus
Не съм от много напредналите , така че още няма да се снимам , но ще се снимам!

Точно номерца са това дето ти правишДруго е да тренираш,друго е да се правиш на някъв клоун

И какъв ти е хранителният режим ?

Всеки избира за себе си най-доброто. Вие тук убеждавате,че стрийта е много по-добре. Логично възниква въпроса,какво търсите тогава в залата? Защо не изберете по-доброто за себе си?Първоначално написано от misho1993
А между другото тая тема вече е на 20-а страница,обърна се изцяло на спам и може би е най-добре да бъде заключена. В бибитайма за спамене дори раздават бан на участващите.

Сега ще питам и тебе, къде прочете, че съм написал стийт фитнеса е много по- добре? За пореден път казвам:Първоначално написано от redbul2
ЗАЩИТАВАМ ТОВА, ЧЕ СТРИЙТ ФИТНЕСА ИМА ЕФЕКТ И НЕ Е ТОВА ЗА КОЕТО ГО МИСЛИТЕ, А НЕ ЧЕ Е НАЙ- ДОБРОТО НЕЩО В СВЕТА!
Може би с по големи буквички ще ви се набие в главата? ;х
whatever..