- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- А ти колко
Хах, вие дъртитегледам правите от лег 120 в серия, и клек толкова... тай че не искам да се сравнявам с вас във фитнеса
Но всички дърти дето съм виждал да идват на лостовете, където и да е било - все нищо не могат, само се набират широк хват и туй е , за останалото щkембетата им пречат ..![]()
По-голяма тъпотия не бях челПървоначално написано от loveca777
![]()
ти пък се научи да се набираш![]()
Ти пък земи се скрий и не ми казвай кво да уча,защото за да стигнеш на мойто ниво с твоя прост лост и дюнери-едва лиПървоначално написано от loveca777
![]()
е кво като имаш маса?
Аз целя повече към релефно тяло , а не толкова към маса.
И намали малко химията , колко вдигаш в серия от лег?
Ц , Ц, Ц не ми коментирай умните мнения, в които се съдържат философски и знания , събирани от безброй книги и учени![]()
Първоначално написано от loveca777
И сега ако кажеш че упражненията на лостовете са по трудни направо ще ма разцепиш от смяха замислял ли си се така като лостаджия ако влезнеш в фитнеса с колко ще првиш лежанката и тягата ? 30 - 40 ? машина
![]()
Обучавам изродииииииииии !
off ходя и на фитнес, няма да ставам чист лостаджия![]()
Да знам към какво се целят повечето street fitness маняци,релефно тяло на 20 килограма под ръста им,дето дето вика навар като гледам теб и гаджето ти и не знам кой е женатаПървоначално написано от loveca777
![]()
И ква химия да намаля? На какви философски знания събирани от книги и учени го разбра ?![]()
Лег бутам със 80-85 макса си . И?
А за това за мненията ти недей да ме разсмиваш моля те! И пак сигурно съм по-релефен от тебе,както и от повечето лостаджийчета!
Първоначално написано от DownloadVirus
![]()
брей бе бутал 85 с макса си .
Много голям си бе![]()
То и аз 5 пъти вдигам 60 кг и мога да бутна 80
И двамата сме слаби .
И не противоречи на отговорите на все висше божествено същество , което разсъждава с разсъжденията на всички велики учини и философи на земята - едновременно![]()
Колкото си искаш буташ бе лостаджийче,дай те видим обаче как изглеждаш?! Тука доста ще саднеш![]()
Само това ли ва интересува????
Аз повече гледам на силата отколкото на визията
И дам ,мога да се снимам, не изглеждам масивен, не ме ебе, но вдигам 50 в серия като отида на фитнес ...
А и момичетата не си падат само по масивни тела .
Поразрови се и виж ,че е така , ама това е друга тема.
Това ми е последнияя коментар, защото точно в 12 часа ми спират интернета и утре трябва да ходя при боговете да си го платя![]()
Инересно ми е откога 50 кг. на лежанка се води 'сила' ?![]()
е тук влезе в непознати води ..
аз съм привърженик на силовата тренировка,не съм билдър..соломон айсберг също..
вируса се кефи на визията си-значи отива в графа билдъри ..
получи покана и от мен ,и от вирусчето за тест.. на лоста мога ли не мога ли -пробвай..
сигурен съм че и дъртия соломон,ще се навие да се пробвате на лост или успоредкасамо че това което ти правиш със собствените си 65 кила,той ще го прави с неговите 100+25 кила диск на кръста..
така че върти се на лоста,тренирай си ..но не пиши неща които не са ти особено ясни
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
Единственото, което може да мине за еквивалент на американските "тюлени" е МСРО или по-популярно със старата си позивна "Тихина".Първоначално написано от 1n5ub0rd1na73
И понеже доста народ лъже, че уж е служил там(а там има само кадрови състав), па и съм се явявал на изпита за кандидати ще ти го пусна , че да ми кажеш къде там ги има тия "18 набирания" :
1. 17 коремни възлизания.
2. 80 лицеви опори
3. 10 км бягане за под 55 минути.
4. 1 км плуване в морето(времево ограничение не помня да имаше)
Не, ние дърти правим доста по-тежко щангите.Първоначално написано от loveca777
Включая и тва дет ти го правиш на лостовете - едно щото килата са ни повече(заради шкембетата), второ щото без допълнителна тежест забравяме бройката(дърти сме, па и тя става доста голяма).
Я като си такъв супермега "лостаджия" кажи колко може да се изкатериш на въже само на ръце?
е как колко ..докато му стигат краката до земята,после увисва като сопол![]()
къде ги търсиш младите ,да се катерят по някви въжета,да въртят бухалки ,или да изхвърлят пудовки над главата,да не говорим за българската възглавница и др.подобни-тва са остарели методи..
Ааа, как ве Бай - възглавницата е основен тренировъчен уред на мързеливитеПървоначално написано от navar
![]()
ама не bulgarian bag..не се сетих за по точен превод,май Българска торба е по точно
само дето наблюдавам че "торба" е вид физика при доста от подрастващото поколение,а не тренировъчен уред ..
сещам се ние кат бяхме ученици ,кво чудо беше в спортните зали-бокс,борба,атлетика,щанги,г ребане и квот се сетиш..от трима,двама тренираха нещо...а сега е мъка,пълна скръб...
плочки и ръце,фешън ,ама релефен....еееех,мъка мъкааа
Момичетата харесват кокалите вероятно,но пък момичетата харесват и парите,така,че прави си изводПървоначално написано от loveca777
ама кажи че заради момичетата тренираш бе ловецо..![]()
сега вече нещата са ми ясни -ако тренираш ,ти се лепят момичетата,а като се лепят-няма да си девствен до бала
аз все си мисля че тренирането на каквото и да е ,се прави заради самия себе си,заради здраве,заради удоволствие..но преди всичко заради себе си...а то къде била истината -заради момите..
@ Соломон @ навар
са нали знаете нищо лично, не искам да се меся ама защо плюете младото поколение? В смисъл аз съм студент вече де, обаче все пак си мисля ,че и аз спадам към него. Щото са ,че повечето са некви или торби или клечки мисля ,че не са виновни те,а няколко поколения назаде в мутренските 90! С онези руси курвета и батките с големите вратове без грам мозък! Въпреки ,че съм израснал в тези години мисля ,че не са дали добро отражение на българина и безвъзвратно са изкривили светогледа му! Въпреки ,че за днешната младеж деня се изчерпва с кафенце цигарки и ходене по магазините все още има тук таме някои наистина ценни кадри! Не защитавам никой , не оправдавам никой, просто искам да видим и от другата страна на медала, щото не е добре всички да се слагат под общ знаменател
Айде поздрави, а сега отивам да тичам![]()
![]()
Значи най-вероятно аз съм от тези от другата страна,задръстеняка,дето нито пие кафе,нито пуши,по мацки не ходи,само блъска железата говедото!
Чакай, чакай - никой не плюя, напротивПървоначално написано от fatrat
Тук гледам, че влизат младежи(включително и ти), които се стремят по някакъв начин да се движат напред - и физически и ако щеш духовно.Питат, тренират кой колкото може, споделят.Това е О.К и го адмирирам отвсякъде!
Обаче когато някой почне на 15-16-17-18 да ми обяснява кое е супермегаяко и всичко останало не става, независимо дали е лостове или пък помпене във фитнеса, или бойни изкуства, или пък как няма нужда от нито едно от трите е смешно - годините, през които тренирам са доста повече от възрастта му, а пък опита е нещо, което не се оценява ни с години, ни с дипломи, ни писане по форумите и единственото, за което съм се регнал в тийнфорум е да споделя моя опит и да предпазя доколкото мога младежите от грешките, които съм допускал аз.
Еле па ако говорим за неща, за които някой е слушаш от някого, а други сме опитвали/правили/работили/пробвали...
Примерно ти ми правиш добро впечатление - имаш известен опит, имаш познания, даваш съвети и да ти кажа са достатъчно адекватни.Е, верно ги храниш от време на време, но все пак форум е, няма как
Аре, че стана баси пенсионерската изповед![]()
Solomon не го гледай така невинен,знаеш ли колко здраво зобка![]()
Тва си е само негова работа - така е решил , така е постъпил.Всеки сам избира по какъв път да върви и никой няма право да го съди за това, нали такаПървоначално написано от DownloadVirus
![]()
Да бe,просто казвам![]()