Цитирай Първоначално написано от fatrat
@ Соломон @ навар
са нали знаете нищо лично, не искам да се меся ама защо плюете младото поколение? В смисъл аз съм студент вече де, обаче все пак си мисля ,че и аз спадам към него. Щото са ,че повечето са некви или торби или клечки мисля ,че не са виновни те,а няколко поколения назаде в мутренските 90! С онези руси курвета и батките с големите вратове без грам мозък! Въпреки ,че съм израснал в тези години мисля ,че не са дали добро отражение на българина и безвъзвратно са изкривили светогледа му! Въпреки ,че за днешната младеж деня се изчерпва с кафенце цигарки и ходене по магазините все още има тук таме някои наистина ценни кадри! Не защитавам никой , не оправдавам никой, просто искам да видим и от другата страна на медала, щото не е добре всички да се слагат под общ знаменател
Айде поздрави, а сега отивам да тичам
Чакай, чакай - никой не плюя, напротив Тук гледам, че влизат младежи(включително и ти), които се стремят по някакъв начин да се движат напред - и физически и ако щеш духовно.Питат, тренират кой колкото може, споделят.Това е О.К и го адмирирам отвсякъде!
Обаче когато някой почне на 15-16-17-18 да ми обяснява кое е супермегаяко и всичко останало не става, независимо дали е лостове или пък помпене във фитнеса, или бойни изкуства, или пък как няма нужда от нито едно от трите е смешно - годините, през които тренирам са доста повече от възрастта му, а пък опита е нещо, което не се оценява ни с години, ни с дипломи, ни писане по форумите и единственото, за което съм се регнал в тийнфорум е да споделя моя опит и да предпазя доколкото мога младежите от грешките, които съм допускал аз.
Еле па ако говорим за неща, за които някой е слушаш от някого, а други сме опитвали/правили/работили/пробвали...
Примерно ти ми правиш добро впечатление - имаш известен опит, имаш познания, даваш съвети и да ти кажа са достатъчно адекватни.Е, верно ги храниш от време на време, но все пак форум е, няма как
Аре, че стана баси пенсионерската изповед