Цитирай Първоначално написано от Chacho
Цитирай Първоначално написано от Shines
Не съм особено навътре с фитнеса и стрийт фитнеса(даже почти нищо незнам), но просто ако ставаше само със стрийт всеки щеше да е като Ронито или Арнолд, макар, че всеки човек иска различно.Въпреки,че на лостовете натрупваш бая сила, просто масата няма да е такава, каквато ако си в фитнеса .А и на лостовете няма такова разнообразие както в фитнеса.
Това си е мое мнение, всеки има право да каже какво мисли !

едит: за краката, чел съм, че са много важни особено за растежа на горната част от тялото, защото с няколко упражнения се тренира половината тяло и помага за развитието на горната част.Бях гледал някакви упражнения за крака за лостовете, но просто според мен друго си е клековете .
Е, аз какво повтарям вече 14241421 път? Лостаджиите не тренират извън залата, за да стават масивни.

Сякаш да сравняваш тир и лека кола. ТИР-ът е по-мощен, но леката кола е по-бърза. И тираджията да се оправдава, че ако беше по-малък, щеше да я изпревари. Двете имат съвсем различни предназначения...
Напълно съгласен съм!Както каза и вируса, дано тренирате вие поне, защото бая хора има където ходят на лостове подскачат като маймуни 1,2 пъти за да се покажат колко големи са пред другите , и кат научи нещо ново и почва се фука как го можел другият не, комплексарска му работа , не че в фитнеса няма де, повечето гледат кой ще дигне макс от клек,тяга, лег, а не как ще го дигне !Най-лошото е, че в днешно време всеки втори се прави на разбирач в фитнеса, може да чуеш на всякъде 100 различни начина на изпълнение и тн.