Цитирай Първоначално написано от fatrat
написах тва заради последните ти редове! Както виждаш цяла тема почти не вземах участие, но просто ми писна!И може и така да е както някой приемат за "дарк сайд" ерес и т.н железата , за мене това са лостовете!Ходих една седмица и спрях щото просто нямаше какво да правя за гърди едни кофички и едни лицеви. Друго само набиране и т.н Извинявай ама аз съм отишъл там да тренирам не да се превъртам наляво надясно! Просто не ми харесва да плюят наляво надясно ,щото съм 100% сигурен ,че в на тоя Ловеца селото няма фитнес и говори така!
Да, ясно, разбрах те. Не са ти допаднали и толкова. Но между другото тия маймунски премятания не е нужно да се правят. И на мен не ми харесват и аз не ги правя. Но това не означава, че самите лостове са ограничени. Просто кофи за гърди и кофи за бицепс, трицепс се правят под различен градус. Пък набиранията пак могат да се правят по 100 начина. Така че не си мислете, че лостовете са чак толкова зле, специално до мойто даскало има 15 вида различни и там ходят двама, дето правят ненормални неща. И в тяло са супер, маса, релеф, всичко. Но е неоспоримо, че във фитнеса такива резултати се постигат по-бързо, въпросът е кое ти допада от двете повече.