- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- А ти колко
Интересно ми е каква е разликата между лежанката и лицевите с тежест?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
пълни глупостиПървоначално написано от DownloadVirus
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=TLJdb...etailpage#t=3s
Лежанката е базово упражнение,трениращо гърдите от-до и се слага главно за сила,докато с лицевите не е така.Първоначално написано от Chacho
Като правите толкова лицеви с тежест защо после дигате по 50 кг от лег ? Интересно и то доста![]()
Не знам ,ама са различни упражнения..Първоначално написано от Chacho
При едното повече помпа май..
Много интересно,че и 3 мата от клипа на нищо не мязат и си личи че не знаят що е то хранителен режим и казват "във фитнеса се прави повече маса тука ние правим релеф'
Няма какво да гопиша повече.. Стигнах до средата на клипът като доста глупости казаха,но това беше върха вече..
Изгледах останалото,имаше доста циркови номера както и така имаше и много грешноизпълнени упражнения,общо взето тия момчета ако очакват както викат да съветват някой съжелявам го този някой..
На първият клип упражнението се прави грешно!Първоначално написано от loveca777
На вторият клип прави някви тъпи циркови номерца,НО Я ЗАБЕЛЕЖИ НЕЩО! Виж му гърба ! Само горната част развита,ТАКА СТАВА БЕЗ ТЯГА!
жалко ,че нямаш вбокс да ти покажа един с голяма маса само от лостовете и хранителен режим
Иначе не ставай за смях да учиш Тачев на грешно и правилно![]()
![]()
Тоя първия от Explosive force crew да е чувал, че кофичките се правят без инерция и че крайната точка би трябвало да е когато ръцете са успоредно на успоредката?(тва звучи интересно) Както се спуска надолу не му виждам ставите след 1-2 години...
Няма кво да го уча,то се вижда,че има развит само горна част на гърба,ако правеше и тяга 6-8 серии щеше да има и добре развита долна частПървоначално написано от loveca777
![]()
И не ми показвай ся някви "дето уш станали машини" от детската площадка..Когато ми покажеш някъв лостаджия да спечели някви европейско по културизъм..Ама на дали ще е само от единият лост и едната успоредка
ПП: Не ми показвай какво прави тоя и ония (като не знаеш как тренират) и аз мога да излезна сега да направя 5 набирания и да кажа вижте ме къв съм станал от лостаИ не се интересувай толкова от другите хора особенно неизвестни колкото от себе си
Ти имаш ли такава маса ? НЕ! Край!
![]()
![]()
![]()
Какъв културизъм балнуваш
Лостовете не са за културисти ..
Имат си хората доказателства , че само от лостове са направили маса
А ти ,ако излезеш да ми направиш 5 набирания - само ще ти се смеят ...
Aз ,че нямам такава маса си е друг въпрос
И ти не си Арнолд НЕГАР.
http://www.vbox7.com/play:332e33e6&start=5
ти не се обаждай , защото хич те нямаПървоначално написано от pencilwarrior
Имат си доказателства на думи,интересно ми е да му видя краката на тоя пичПървоначално написано от loveca777
И аз не съм Арнолд и ти не си Ханибал ама Арнолд е по-добър от мен а Ханибал ме бара за чепа и тва е
![]()
И колко дига тоя пич "Тачев ли е там къв е" на лега? Нали щото е много силен,важи навсякъде
F=ma
Прави впечатление,че на тоя Тачев краката под колената нито веднъж не се виждат, дори за секунда при силовите му набирания.Нито се вижда какво има отдолу под него на земята. Веднъж по същия начин гледах как 8-10 годишен слабак се набираше и хилеше иронично. След някое време гледах друг клип с него. На "продължението " отново правеше силови,а един здрав батко го избутваше нагоре.Първоначално написано от loveca777
![]()
xaaxxaax яко якоПървоначално написано от redbul2
![]()
Ти ако мислиш ,че можеш да се мериш със ханибал - ходи да се лекуваш в лудницатаПървоначално написано от DownloadVirus
![]()
А Тачев бъди сигурен ,че вдига доста повече от теб на лега, щом аз вдигам ,колкото теб
Няма кво да се меря с назобен лостаджия..Първоначално написано от loveca777
И ти ще дигнеш колкот мен когато аз мина Колман ..
ne mi trqbva da stavam urangutan![]()
Малко е тъпичко да говорим за трето лице без неговото присъствие(говоря за Тачев). Не го знам колко разбира,ама ако имам възможност да му задам 2-3 въпроса веднага ще разбера![]()
видя ли ,че Арнолд е лостаджия![]()
Да Арнолд във фитнес залата е лостаджия , във фитнес залата има лостове и успоредки,стреет фитнеса е просто една пъпчица на фона на фитнес залатаПървоначално написано от loveca777
![]()
Той цял живот е тренирал стриит фитнес и на края е стъпил във фитнеса..
Иначе е правил 100 силови набирания , а сега само се набира...![]()