- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- А ти колко
Не, ей тва са пълни глупости!Първоначално написано от Greennight
Ти колко опит имаш с бойните изкуства?
Не като треньор(щото е ясно, че е 0 секунди), ами като трениращ?
Искаш ли да спретнем едно състезание с най-отворения "лостаджия", но не измежду вас тийнейджърите, а такъв, който му се възхищавате - аз и той?На един силов многобой, на дълго бягане, на спринтово бягане, на плуване, на катерене, на бой ?
Да видиш един дъртак, около 100те кила, колко е "тромав" от щангите?И какво може
Вируса какво знае и какво не и аз не знам, обаче ти какво знаеш за силата и тренирането и на лостове?Първоначално написано от loveca777
Можеш да се набереш на една ръка ли?Можеш да се набереш/да направиш кофички 10ина пъти с 40-5о кила ли?Можеш да направиш 10 лицеви опори със тежест колкото ти е собственото тегло ли?
Или можеш да направиш 40-50 набирания и 60-70 кофички?
Познаваш човек, който само от лостове има силни и издръжливи крака и силен и издръжлив кръст?
А и да си видял някъде да твърдя, че 50, 60,70, 80, 90, 100 кг от лег на серия са "сила"?
Или че лега е показател за силата на горната част на тялото?
И да - ханибал всяка вечер си прави тест за стероиди пред теб и е чист като новородено зайче
Има разни форуми с много ограничен достъп - те там пишат разни като ханибал и д3хъдред, разни билдъри от 10ката на олимпия - всички си пишат колко са "чисти" и от къде и каква "минерална вода" си купуват...