Първоначално написано от
DownloadVirus
Ти си класически лостаджия,без хранителен режим,с въртене само на лоста,преставям си и на какво приличаш

Съвсем случайно попаднах на темата... не мога да проумея безхаберието, което цари.
Някой да се е замислял, че лостовете не изключват хранителен режим? От 6 години тренирам редовно, започнах само с фитнес, постепенно минах почти изцяло към лостове. Не заради пари, аз пак си тренирам във фитнес зала, но 3/4 от тренировките ми са на 'лостове', или каквото намеря като заместител. Между другото, за точно 5 седмици качих над 2кг (1.84, 86-7, ако някой се интересува), правейки само лостове, е, понякога с тежести (жилетки, дъмбели, каквото дойде). Разбира се, с добро хранене и сън...
@ DwonloadVirus - най-голямата простотия на света беше, че особено рамо не можеш да направиш. Мога да ти покажа поне 5 упражнения, които са си чисто силови. Всъщност, рамо трицепс, гръб, корем и предмишница са ми силните групи, а въобще не ги тренирам с тежести. Останалото само го довършвам с някоя и друга лека щанга...
Крака надали може да направиш на успоредката, донякъде затова и не тренирам навън.
Последно, нека си представим фитнес маниак и 'прост лостаджия', с разликата, че вторият има малко по-малко маса. Единият се оправдава, че е много тежък и здрав, затова не се набира като хората, другият прави 10-ка с 30кг дъмбел, после започва силови. Кое ли е по-впечатляващо като сила И визия? ...