.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 148
    Сиви и черни.
    Мразя жълтото в очите.Много.Светлосиньото също ме дразни.Особено заспал воднист светлосин поглед ... ъх.

Супер фен Аватара на djipsito
    Нямам предпочитания за цвят. Както каза една съфорумничка по-горе, за мен е по-важно как ме кара да се чувствам като ме погледне.
    Аз съм със зелени очи и много си ги харесвам, ама понякога не знам какво излъчвам и как хората тълкуват погледа ми. Някой път съм оставала с впечатлението, че очите ми доста лъжат и съм оставала изумена като са ми казвали някои работи...
    А сините очи ме урочасват...
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Ах, от къде изнамерих тази тема... Както и да е, на мен ми харесват момичета с тъмно зелени очи, сигурно защото моите и те са такива, някой път преминават в синьо да ги еа.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Аз съм момиче и ми харесват много сините очи, но определено това не влияе при избора ми за приятел..

аз лично имам синьо-зелени очи ,ноо много харесвам момчета със черна коса и сини или кафеви очи .. но иначе цвета не е от голямо значение
    . . . . < 33

Град
    Кофата
    Еми за мен честно казано цветът няма голямо значение, но пък много си падам по такива с тъмна коса и сини очи

Предпочитам момчета с кафяви очи, нищо лично, но просто зелените и сините очи не ми допадат особенно.

Мега фен Аватара на sasha_90
    При мен цвета на очите не играе роля.Попринцип харесвам сини или зелени очи,но досега не съм имала гадже с такива очи,все ми се падат с кафеви.

Град
    Пловдив
    обожавам зелени очи,както и тъмно кафяви хората със сини очи винаги са ми изглеждали студени и злобни,а и като цяло като се замисля няма човек със сини очи,с когото да се разбирам май странно,но факт
    и все пак не си избирам хората по цвета на очите им

харесвам момчета с сини очи и руса коса .. обожавам ги

Повече от фен Аватара на punksss
    Цитирай Първоначално написано от HiddenSmile
    обожавам зелени очи,както и тъмно кафяви хората със сини очи винаги са ми изглеждали студени и злобни,а и като цяло като се замисля няма човек със сини очи,с когото да се разбирам май странно,но факт
    и все пак не си избирам хората по цвета на очите им
    Аз съм същата... Супер много ми харесват кафеви или зелени. Имам само една приятелка със сини очи и като ме погледне постоянно ми се струва, че ме гледа злобно.

Обожавам момчета с тъмни очи Много,много,много тъмни. Иначе моите са зелени и понякога при силна светлина зеницата ми почти изчезва и всеки като говори с мен и е наблизо,ми казва че го хипнотизирам...Наистина,гле дала съм си снимки,някво яко зловещо е
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Фен Аватара на YourFavouriteDrug
    Град
    Бургас :)
    За момчета кафевите очи винаги са ми много чаровни, особено тъмнокафеви. Като цяло няма кой знае какво значение, въпреки че сините очи са ми някакси много студени и не се кефя чак толкова.
    I'm yours.

Очите наистина ми правят огромно впечатление, но не толкова цветът им, колкото това, което е скрито в тях. Може човек да има супер хубав цвят на очите, но да са студени и злобни, така че всичко е относително.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Аз обичам кафеникави очи, защото са по-топли.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Фен Аватара на SeXyMaCka
    Град
    София
    Предпочитанията ми за цвят на очите се свеждат до това да не са чисто черни.
    Иначе много се кефя на света на очите на приятелят ми. Нещо средно между кафяви и зелени ( не се и учудвам де, като знам родителите му с какъв цвят очи са ) абе много готини ми изглеждат.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Аз се влияя.Може да са кафеви,но дълбоки и това също ми въздейства.Не си падам по сините очи,харесват ми зелени или пъстри.

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Не мога да кажа,че това е най-важното за мен,но харесвам светло кафяви шоколадови,черни,сини,пъст и очи.
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Град
    Plovdiv
    За момичетата харесвам сини или светло зелени и със хубава коса......

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Лично аз харесвам момчета със сини/зелени очи.Приятелят ми е с кафеви.. и това какво значи? Че щом кафевите не влизат в списъка с "хубавите очички" да не съм с него ли И моите очи са кафеви и не си ги харесвам,но въпреки цвета винаги очите издават чар .. сами по себе си

Без очи... Или може би вместо тях копчета.

Моите са зелени,иначе не обръщам толкова внимание на очите,колкото на погледа
    Regna terrae cantate deo.Ergo draco maledicte.

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Ми аз съм забелязала, че повечето хора харесват очите, които те нямат. Напримет, аз умирам за кафевички, а имам зелени/сини/сиви (зависи от светлината). Но най-важен е погледа
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Супер фен Аватара на sp33der
    Град
    София
    цвета на очите понякога изпъква,според цвета на кожата и на косата,иначе честно казано не обръщам почти никакво внимание

Повече от фен Аватара на peace95
    ми и аз не се привличам най - много от очите , но си спомням веднъж бях хлътнала адски много по момче понеже имаше сииви очи , той направо е известен с тях , но наистина като ме погледнеше умирах , но сивите очи са рядък случай.Попринцип съм фен на зелените
    Усмихвайте се ! : )))
    ~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си