- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Цвят на очите :)
Сиви и черни.
Мразя жълтото в очите.Много.Светлосиньото също ме дразни.Особено заспал воднист светлосин поглед ... ъх.
Нямам предпочитания за цвят. Както каза една съфорумничка по-горе, за мен е по-важно как ме кара да се чувствам като ме погледне.
Аз съм със зелени очи и много си ги харесвам, ама понякога не знам какво излъчвам и как хората тълкуват погледа ми. Някой път съм оставала с впечатлението, че очите ми доста лъжат и съм оставала изумена като са ми казвали някои работи...
А сините очи ме урочасват...
Първоначално написано от antifashionshit
Ах, от къде изнамерих тази тема... Както и да е, на мен ми харесват момичета с тъмно зелени очи, сигурно защото моите и те са такива, някой път преминават в синьо да ги еа.![]()
Аз съм момиче и ми харесват много сините очи, но определено това не влияе при избора ми за приятел..![]()
аз лично имам синьо-зелени очи ,ноо много харесвам момчета със черна коса и сини или кафеви очи ..но иначе цвета не е от голямо значение
![]()
. . . . < 33
Еми за мен честно казано цветът няма голямо значение, но пък много си падам по такива с тъмна коса и сини очи![]()
Предпочитам момчета с кафяви очи, нищо лично, но просто зелените и сините очи не ми допадат особенно.![]()
При мен цвета на очите не играе роля.Попринцип харесвам сини или зелени очи,но досега не съм имала гадже с такива очи,все ми се падат с кафеви.![]()
обожавам зелени очи,както и тъмно кафявихората със сини очи винаги са ми изглеждали студени и злобни,а и като цяло като се замисля няма човек със сини очи,с когото да се разбирам май
странно,но факт
и все пак не си избирам хората по цвета на очите им![]()
Аз съм същата... Супер много ми харесват кафеви или зелени. Имам само една приятелка със сини очи и като ме погледне постоянно ми се струва, че ме гледа злобно.Първоначално написано от HiddenSmile
![]()
Обожавам момчета с тъмни очиМного,много,много тъмни.
Иначе моите са зелени и понякога при силна светлина зеницата ми почти изчезва и всеки като говори с мен и е наблизо,ми казва че го хипнотизирам...Наистина,гле дала съм си снимки,някво яко зловещо е
![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
За момчета кафевите очи винаги са ми много чаровни, особено тъмнокафеви. Като цяло няма кой знае какво значение, въпреки че сините очи са ми някакси много студени и не се кефя чак толкова.
I'm yours.
Очите наистина ми правят огромно впечатление, но не толкова цветът им, колкото това, което е скрито в тях. Може човек да има супер хубав цвят на очите, но да са студени и злобни, така че всичко е относително.
Аз обичам кафеникави очи, защото са по-топли.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Предпочитанията ми за цвят на очите се свеждат до това да не са чисто черни.
Иначе много се кефя на света на очите на приятелят ми. Нещо средно между кафяви и зелени ( не се и учудвам де, като знам родителите му с какъв цвят очи са ) абе много готини ми изглеждат.
Аз се влияя.Може да са кафеви,но дълбоки и това също ми въздейства.Не си падам по сините очи,харесват ми зелени или пъстри.
Не мога да кажа,че това е най-важното за мен,но харесвам светло кафяви шоколадови,черни,сини,пъст и очи.
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
За момичетата харесвам сини или светло зелени и със хубава коса......![]()
Лично аз харесвам момчета със сини/зелени очи.Приятелят ми е с кафеви.. и това какво значи? Че щом кафевите не влизат в списъка с "хубавите очички" да не съм с него лиИ моите очи са кафеви и не си ги харесвам,но въпреки цвета винаги очите издават чар .. сами по себе си
![]()
Моите са зелени,иначе не обръщам толкова внимание на очите,колкото на погледа![]()
Regna terrae cantate deo.Ergo draco maledicte.
Ми аз съм забелязала, че повечето хора харесват очите, които те нямат. Напримет, аз умирам за кафевички, а имам зелени/сини/сиви (зависи от светлината). Но най-важен е погледа![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
цвета на очите понякога изпъква,според цвета на кожата и на косата,иначе честно казано не обръщам почти никакво внимание
ми и аз не се привличам най - много от очите , но си спомням веднъж бях хлътнала адски много по момче понеже имаше сииви очи , той направо е известен с тях , но наистина като ме погледнеше умирах , но сивите очи са рядък случай.Попринцип съм фен на зелените![]()
Усмихвайте се ! : )))
~