.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 148

Цвят на очите :)

Интересно ,че момичетата се влияят силно от цвета на очите на момчето? Така ли е или бъркам? Също така ние момчетата не обръщаме внимание на очите на едно момиче? За всеки е индивидуално, но пишете тук да разясним нещата

Аз съм момиче и не мисля че цвета на очите има някакво значение, но ако трябва да сме честни повече ме привличат кафяви и зелени

Първото нещо,което виждам у всеки без значение момче или момиче са очитее...Цвета не е от значение( макар че обожавам сини и зелени ).. ..има уникални очи дори и да са кафяви и тн.Някои хора смятат , че очита са отражение на душата пък колко е вярно нз...
    btw..момчетата на какво обръщате внимание .. ?
    Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!

Цитирай Първоначално написано от kitti123
    Първото нещо,което виждам у всеки без значение момче или момиче са очитее...Цвета не е от значение( макар че обожавам сини и зелени ).. ..има уникални очи дори и да са кафяви и тн.Някои хора смятат , че очита са отражение на душата пък колко е вярно нз...
    btw..момчетата на какво обръщате внимание .. ?
    Очите на едно момиче някак си .. не им обръщам внимание, но защо всички момичета които срещам обръщат внимание първо на очите ми? Някак си не ги разбирам :Д

Супер фен
    Не се чак влияят, но определено по мои наблюдения повечето момичета си мечтаят за висок русокос красавец със сини очи.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Ти може да не обръщаш внимание на цвета на очите, ама аз си сменям гащите като видя някоя хубавица със зелени очи.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Sofia
    Аз също обръщам внимание на очите,не само на цвета.Има някои хора,които самите очи им придават чара и ги правят някак си различни.Иначе аз обичам сините очи.

А колкото до тебе и това,че момичетата първо обръщали внимание на очите ти.Ами,може да има нещо в очите ти,което ги привлича.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    И аз обръщам внимание на очите,но не точно на цвета,те хората са го казали очите са прозорец към душата и често говорят много за човека.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Не обръщам толкова внимание на очите, колкото на погледа ..

Град
    София
    Винаги много са ме привличали сините очи в 1 момиче.Иначе мойте са много странни-пъстри между зелено,жълто и кафяво.Някои много ми харесват очите,други казват,че им изглеждали прекалено хипнотизиращи и странни.Въпрос на вкус.
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Banned Мега фен
    И защо всички си падат по сини очи???
    Моите като са зелено-сини , но клонят повече към зелено - грозно е.
    Както и да е, цветът не ме интересува , блясъкът или там не мога да си го обясня, някой път ,като че ли наистина виждаш душата в очите на някой човек.

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Ами по принцип няма значение цвета,а самия поглед на момчето.Самоче винаги съм ходила с момчета с кафеви очи,топли,чисти.По принцип много харесвам сини очи,самоче хората с такива са...незнам,малко са ми студени,прикрити...Абе обичам си кафевички.
    Зелените не ги коментирам,щото са рядкост и нямам много наблюдения над момчета с такива.
    Брях,брях

Повече от фен Аватара на Nich
    предполагам,че всеки има предпочитан цвят за очите без значение пола, но не мисля, че това е определящ критерий в избора на половинка : )

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от kitti123
    ...момчетата на какво обръщате внимание .. ?
    Колко стегнато е тялото

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Няма значение цвета, а погледа.
    Въпреки, че когато видя момче със зелени,
    сини или пъстри очи - откачам. <3
    *сън*

Цитирай Първоначално написано от Greennight
    зелено,жълто и кафяво
    и моите са точно такива ! а на брат ми синьо,кафяво и жълто.
    не съм се заглеждал в очите на някой , но наскоро видях отблизо очите на момиче ,гадже е на един приятел , докато говорех с него се обърнах към нея поне да я поздравя от уважение към него и както слънцето грееше точно срещу нея много добре й се видяха красивите очичките , та въпросната девойка доста ме дразнеше с глупавите си изказвания , след случката се промениха малко нещата

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    еми не е важен цвета на очите.
    иначе мнг обичам пъстри,като неговите.(:
    иначе всички цветове са яки хаха
    също така сини и зелени.(:
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Град
    Провинцията
    Казват, че очите са прозорец към душата на човека. И по тях можеш да определиш даден човек.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Е чак да се влияя-не, но определено се кефя на момчета със сини или зелени очи - много са ми красиви
    А иначе момчетата обръщате повече внимание на другите "очи"
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Re: Цвят на очите :)

Цитирай Първоначално написано от justsomeone
    Интересно ,че момичетата се влияят силно от цвета на очите на момчето? Така ли е или бъркам? Също така ние момчетата не обръщаме внимание на очите на едно момиче? За всеки е индивидуално, но пишете тук да разясним нещата
    Аз мислех точно обратното.

Останала съм с впечетление, че руса коса и сини очи е добра комбинация.

Мммм за мен няма особено значение какъв цвят са очите ,а какво излъчват,дали има искрица или нещо друго още по-загадъчно и готино.
    А това клишираното русокос със сини очи ...толкова ми е блудкаво вече :Д
    tAke a dIrty pIcture

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Aз преди бях с пъстри очи - някакси зелено/кафяви, или зелено/жълто/кафяви, н съм сигурен как точно се водеха. Сега имам чувството, че стават жълти :O А имаше едно момиче от моя клас (премести се вече в друго даскало), което имаше невероятно красиви жълти очи, но беше ку*ва
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Супер фен Аватара на pressiana
    Не ме интересува цветът, а погледът, както казаха по-горе.

Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    И аз обръщам внимание на очите,но не точно на цвета,те хората са го казали очите са прозорец към душата и често говорят много за човека.
    Точно така!

А аз съм суеверна (т.е. много зле) и никак не обичам зелените очи. Имам чувството, че всички мъже с такива са пълни егоисти и кретени. Вярвам в ония шитс, че квито очите, такъв и характера.

Харесвам преимуществено красиво пъстри очи. Досегашните ми гаджета все са били с кафяви де, с изключение на един, който беше синеок с малко кафяво около зеницата о.0

Иначе, и мъжете гледат цвета. Като цяло сините очи сякаш са най-котираните, въпреки че за мен много често не са нищо кой знае какво. Рядко намирам перфектния, красив син цвят. Има хора с блудкави сини очи, все пак.
    Рускините имат просто прекрасни сини очи.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Не харесвам мъже със светли очи ( е, някой секси датчанин няма да откажа ).
    Светли очи и тъмна коса ми е възможно най-несимпатичната комбинация .
    Защото аз съм с нея явно.
    Харесвам тъмните очи .
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми