.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 148
    Обожавам тъмни,черни очи...Познавам само едно момче с наистина черни очи,ама е брат на една приятелка Момчетата със светли очи ме плашат
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    И аз обръщам внимание на очите,но не точно на цвета,те хората са го казали очите са прозорец към душата и често говорят много за човека.
    Точно така!

А аз съм суеверна (т.е. много зле) и никак не обичам зелените очи. Имам чувството, че всички мъже с такива са пълни егоисти и кретени. Вярвам в ония шитс, че квито очите, такъв и характера.

Харесвам преимуществено красиво пъстри очи. Досегашните ми гаджета все са били с кафяви де, с изключение на един, който беше синеок с малко кафяво около зеницата о.0

Иначе, и мъжете гледат цвета. Като цяло сините очи сякаш са най-котираните, въпреки че за мен много често не са нищо кой знае какво. Рядко намирам перфектния, красив син цвят. Има хора с блудкави сини очи, все пак.
    Рускините имат просто прекрасни сини очи.
    То много рядко се срещат хора с чисто сини очи права си
    Има нещо вярно според астрологията за личността на човека според очите му и не само...
    А иначе , ако съдя зя себе си по това, значи съм 50% кретен и егоист и 50% много енергичен човек с богато въображение и творчество

Повече от фен Аватара на s3nsual
    Град
    Монтана / Враца
    Зелените очи са наай- голямата ми слабост Направо ми се подкосяват краката като видя симпатично момче със зелени очи .
    Очите са първото нещо , което гледам в момчетата , които харесвам .Естествено tова не е единственото нещо , което определя избора ми .Ако един човек ме привлича очите му нямат значение .
    Memento mei, memini tui!

Голям фен Аватара на Yancheto
    Аз пък никога не съм обръщала внимание първо на очите. Ако цялостното излъчване на момчето ми хареса, чак тогава се сещам да проверя какъв цвят са.

Мега фен Аватара на mynichka
    не обичам само сини очи
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Обръщам известно внимание, но не се влияя.
    Най-ми допадат момчета със кафеви очи, тъмно кафеви.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Това са глупости.В смисъл важни,важни колко да са важни ?! Аз винаги съм харесвала сини очи,ама като харесаш някой,не ти прави впечатление толкова с къф цвят очи е.Има къде къде по-важни неща.

Повече от фен Аватара на SoInsane
    Цвета на очите определено не е от значение, поне за мен. Иначе обожавам сини очи, може би защото и аз съм с такива Направо се изгубвам в тях

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Обожавам небесно кафявите Сенчесто лилавите и те много ме привличат
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Град
    kustendil
    важен е погледа, очите придават чар

Черни, сиви, зелени (без никакво смесване със синьо)

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Винаги много са ме привличали сините очи в 1 момиче.Иначе мойте са много странни-пъстри между зелено,жълто и кафяво.Някои много ми харесват очите,други казват,че им изглеждали прекалено хипнотизиращи и странни.Въпрос на вкус.
    Аз пък много харесвам такива очи, много са ми интересни Моите пък се менят от сини на зелени и обратното

Голям фен Аватара на Mirage3
    Въобще не ми пука цветът на очите на момчето. Естествено, ако са зелени или сини, това само го допълва <33 Но иначе нямат голямо значение

Начина по който гледа, но не й цвета
    ★ *..Много обичам да си мълча и да се усмихвам докато наблюдавам колко прости хора има наоколо..*

Фен Аватара на juj4elinka
    Град
    Бургас
    Имам невероятна слабост към по-необикновените очи, смисъл тези, които рядко се срещат. Например най-добрият ми приятел е със наподобяващи лилави очи, обичам и адски много зелени очи, но не бих отказала някой синеок красавец. Не обичам кафявите, може би защото моите бяха такива и то много тъмно кафяви, а сега са зелени. Странен преход, но все пак

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Не обръщам толкова внимание на очите, колкото на погледа ..

Град
    Плевен
    Не знам защо, но много ме влечат момчета, които са с много тъмни очи Но попринцип се заглеждам и по зеленооките красавци :P
    ♪ ♥ ♫ Само кислород искам, за да мога да дишам.Само път свободен искам, за да мога да тичам.Само една надежда - отново да се смея.. и в този шибан свят някакси да оцелея...

Не мога да кажа, че се влиая от цвета на очитее.. Ноо видя ли едни красиви, топли и сини чи да ме гледатт...Простоо цялата се разтапямм Така де...

Сините са красиви,да,но ми е някак изтъркано...Въпреки това ги харесвам.Тъмните очи са ми по-любими,по-дълбоки,дори искрени... Пъстрите очи са ми скучни Не ми харесват не знам защо...

Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..

Голям фен Аватара на MissBianka
    Никога не ме е вълнувал цвета на очите, не съм си изграждала никакви мечтани образи които задължително да са със сини, сиви, зелени очи и т.н.

Повече от фен Аватара на aLLa
    Град
    DreamlanD *
    За мен цветът няма значение, по - важен е начинът, по който ме кара да се чувствам, когато ме погледне
    Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..

Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..

Цитирай Първоначално написано от Zarity
    Ами по принцип няма значение цвета,а самия поглед на момчето.Самоче винаги съм ходила с момчета с кафеви очи,топли,чисти.По принцип много харесвам сини очи,самоче хората с такива са...незнам,малко са ми студени,прикрити...Абе обичам си кафевички.
    Зелените не ги коментирам,щото са рядкост и нямам много наблюдения над момчета с такива.
    \/ И за мен хората със сини очи ми изглеждат някак студени, въпреки че аз съм с такива От друга страна не харесвам сини, защото почти всички сини са еднакви, докато кафявите оченца - има всякакви разновидности: светли, тъмни, лайнени...

Голям фен Аватара на kokosety
    Град
    София
    Всички момчета със зелени очи,който познавам са много зле -.- Извинявам се ,ако във форума има такива,но при мен е така! Много харесвам шоколадово кафеви, тъмно и наситено сини ярките просто са ми размити и гадни и зелени ма чисто и наситено зелени. Лично аз съм със светло кафеви, и изобщо не ми харесват.Рода на майка ми са белгийци аз съм 1/4, но единствена не съм се родила със руса коса и сини очи много се ядосвам , а така искам очите на мама Иначе за мен перфектната комбинация е черна коса и сини очи откакто видях този:
    http://www.horroria.com/i/nstills/44...4494-59276.jpg от ляво той е със черна коса и сини очи направо ми стана любима комбинацаия. Той участва във филма Херкулес (2005) Препоръчвам да го гледате !!
    I hate cold-blooded people !!!

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Винаги съм харесвала светли очи, може би защото аз съм с тъмни. Като се запознах с приятеля ми постоянно му бърках в очите, за да ги разтварям и да ги гледам. Неговите са сини, но около зеницата са жълти. Като ме погледне се разтапям...
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

като видя зелени направо падамм ей тва е невероятният цвят... синьото е от някакъв стереотип, кафявото ми е доста обикновено (освен "шоколадови" като моите)... черното също е готино и екзотично, обаче... green power

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си