- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Цвят на очите :)
Обожавам тъмни,черни очи...Познавам само едно момче с наистина черни очи,ама е брат на една приятелкаМомчетата със светли очи ме плашат
![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
То много рядко се срещат хора с чисто сини очи права сиПървоначално написано от jghgh
Има нещо вярно според астрологията за личността на човека според очите му и не само...
А иначе , ако съдя зя себе си по това, значи съм 50% кретен и егоист и 50% много енергичен човек с богато въображение и творчество![]()
Зелените очи са наай- голямата ми слабост![]()
Направо ми се подкосяват краката като видя симпатично момче със зелени очи .
Очите са първото нещо , което гледам в момчетата , които харесвам .Естествено tова не е единственото нещо , което определя избора ми .Ако един човек ме привлича очите му нямат значение .
Memento mei, memini tui!
Аз пък никога не съм обръщала внимание първо на очите. Ако цялостното излъчване на момчето ми хареса, чак тогава се сещам да проверя какъв цвят са.
не обичам само сини очи
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Обръщам известно внимание, но не се влияя.
Най-ми допадат момчета със кафеви очи, тъмно кафеви.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Това са глупости.В смисъл важни,важни колко да са важни ?! Аз винаги съм харесвала сини очи,ама като харесаш някой,не ти прави впечатление толкова с къф цвят очи е.Има къде къде по-важни неща.
Цвета на очите определено не е от значение, поне за мен. Иначе обожавам сини очи, може би защото и аз съм с такиваНаправо се изгубвам в тях
![]()
Обожавам небесно кафявитеСенчесто лилавите и те много ме привличат
![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
важен е погледа, очите придават чар
![]()
Черни, сиви, зелени (без никакво смесване със синьо)
Аз пък много харесвам такива очи, много са ми интересниПървоначално написано от Greennight
Моите пък се менят от сини на зелени и обратното
![]()
Въобще не ми пука цветът на очите на момчето. Естествено, ако са зелени или сини, това само го допълва <33 Но иначе нямат голямо значение
Начина по който гледа, но не й цвета![]()
★ *..Много обичам да си мълча и да се усмихвам докато наблюдавам колко прости хора има наоколо..*★
Имам невероятна слабост към по-необикновените очи, смисъл тези, които рядко се срещат. Например най-добрият ми приятел е със наподобяващи лилави очи, обичам и адски много зелени очи, но не бих отказала някой синеок красавец. Не обичам кафявите, може би защото моите бяха такива и то много тъмно кафяви, а сега са зелени. Странен преход, но все пак![]()
Не знам защо, но много ме влечат момчета, които са с много тъмни очиНо попринцип се заглеждам и по зеленооките красавци :P
♪ ♥ ♫ Само кислород искам, за да мога да дишам.Само път свободен искам, за да мога да тичам.Само една надежда - отново да се смея.. и в този шибан свят някакси да оцелея...
Не мога да кажа, че се влиая от цвета на очитее.. Ноо видя ли едни красиви, топли и сини чи да ме гледатт...Простоо цялата се разтапямм![]()
![]()
Така де...
![]()
![]()
Сините са красиви,да,но ми е някак изтъркано...Въпреки това ги харесвам.Тъмните очи са ми по-любими,по-дълбоки,дори искрени... Пъстрите очи са ми скучниНе ми харесват не знам защо...
♥
Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..
Никога не ме е вълнувал цвета на очите, не съм си изграждала никакви мечтани образи които задължително да са със сини, сиви, зелени очи и т.н.
За мен цветът няма значение, по - важен е начинът, по който ме кара да се чувствам, когато ме погледне![]()
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
\Първоначално написано от Zarity
/ И за мен хората със сини очи ми изглеждат някак студени, въпреки че аз съм с такива
От друга страна не харесвам сини, защото почти всички сини са еднакви, докато кафявите оченца - има всякакви разновидности: светли, тъмни, лайнени...
![]()
![]()
Всички момчета със зелени очи,който познавам са много зле -.- Извинявам се ,ако във форума има такива,но при мен е така! Много харесвам шоколадово кафеви, тъмно и наситено сини ярките просто са ми размити и гадни и зелени ма чисто и наситено зелени. Лично аз съм със светло кафеви, и изобщо не ми харесват.Рода на майка ми са белгийци аз съм 1/4, но единствена не съм се родила със руса коса и сини очи много се ядосвам, а така искам очите на мама
Иначе за мен перфектната комбинация е черна коса и сини очи откакто видях този:
http://www.horroria.com/i/nstills/44...4494-59276.jpg от ляво той е със черна коса и сини очи направо ми стана любима комбинацаия. Той участва във филма Херкулес (2005) Препоръчвам да го гледате !!
I hate cold-blooded people !!!
Винаги съм харесвала светли очи, може би защото аз съм с тъмни. Като се запознах с приятеля ми постоянно му бърках в очите, за да ги разтварям и да ги гледам. Неговите са сини, но около зеницата са жълти. Като ме погледне се разтапям...![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
като видя зелени направо падаммей тва е невероятният цвят... синьото е от някакъв стереотип, кафявото ми е доста обикновено (освен "шоколадови" като моите)... черното също е готино и екзотично, обаче... green power
![]()