- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Цвят на очите :)
Попрнинцип всички цветове са яки.. Обаче АДСКИ много, не знам защо... ме привличат чисто черните очи.Просто запленена съм от тях...
Ехх... Жалко, че са рядкост...![]()
![]()
Аз също винаги едно от първите неща, които виждам са очите, никога не си избирам приятел по цвета на очите, но примерно зелени очи, наистина много харесвам, имам чувството, че като ме гледа някой със зелени очи, вижда през мен..
A.D.I.D.A.S.
по-хубаво да не ми виждате очичките доста хора казват , че са много красиви * зеленички *
рядкост... ама мойте са такиваПървоначално написано от fLoweRrR
![]()
![]()
le boss.
Странно е досега всичките ми гаджета са били със зелени очи. А по принцип не обръщам чак толкова голямо внимание. Според мен по-важен е погледа![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Не харесвам сини очи, всичко друго си е супер. Зелените са супер яки, особено ако се връзват с червена или супер тъмна (почти черна) коса.
Добре, че в момента съм нацелил 2/2 в сегашната девойка.![]()
Моите преди бяха супер тъмни, черни едва ли не, са са изсветлели. Тъпо.
Не, просто си изсмукват смешни критерии от пръстите. Хайде да видим дали ще върнат някого, защото няма заветните сини очи. Пф.Първоначално написано от justsomeone
С почти черни очи съм. Не можеш да ми различиш ириса от зеницата. Понякога искам зелени очи, но като цяло, съм си доволна от моите. И ми е все тая дали партньорът ми е с кафеви, сини, зелени или пъстри очи. Стига да не са червени.![]()
Поправка... все си мислих, че зелените очи не са нищо особено..Първоначално написано от DevilWish
Сегашното ми момченце е зеленооко ох майкооо
тея очи просто мога само в тях да се влюбя
![]()
Най-якитее очи са кафявите и точка! ;d
Моите очи , ако е светло навън са сини , ако е тъмно зелени .. пъстри![]()
Но си падам по брюнетки с черни очи .Може би , защото съм с г/д руса коса и светли очи ..
Луд съм по брюнетките .. <3 ;dd
Светлокафяви до черни,също и зелените-които де факто са много редки![]()
Все ми е тая-това е просто цвят.
Случайно или не обаче несъзнателно все налитам на тъмнооки.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Цвет влажни
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Аз съм момичеее и за мен няма значение какви са очите на едно момчее !!!
Нямам предпочитания, важен е погледаНяма да го върна само защото е с черни, а не със зелени очи например...Винаги гледам първо очите,но те не са критерий за това дали ще съм с някого, или не. Както са казали хората- " на харизан кон , зъбите не се гледат"! Майка е със кафеви,а баща ми с пъстри,много харесвам неговите и преди исках такива нещо между кафеникаво , зеленикаво,ама моите очки са кафеви,като на мама! Ген
Харесвам си ги !
Последно редактирано от granger : 03-10-2012 на 11:24
maDamn
Най-много харесвам кафеви (светли) и зелени : )
Абе аз като момче мога да кажа, че не е вярно, че не гледам очите на момичетата - точно обратното!!! Просто очите на човек отразяват цялата му същност и духовна и физическа (все пак има ирисова диагностика в медицината)
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
на мен често ми правят комплимент за очитеи момчета и момичета и честно когато прекалят вече ми става неудобно - моите са един път сини друг път леко зеленеят аз ги гледах скоро от близко и май са тъмно метално синкаво със зеленикаво около зеницата а по краищата на ириса е по-тъмно метално и честно не знам къв цвят са ми!
![]()