.

Виж резултатите на анкетата: Възможно ли е да обичате някой, но в даден момент да нямате желание да го виждате, без да има конкре

Гласували
26. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ДА

20 76,92%
  • НЕ

6 23,08%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Какво мислите, възможно ли е?

Възможно ли е да обичате някой, но в даден момент да нямате желание да го виждате, без да има конкретна причина за това или това означава, че не го обичате? Аз винаги съм смятала, че когато обичаш някой изпитваш желание и дори нужда да го виждаш винаги, когато има възможност. Какво мислите? Или това просто зависи от човека и характера?

Град
    Sofia
    Ако няма конкретна причина за това да не искаш да виждаш човека повече,а преди това си твърдял че го обичаш,според мен по-скоро просто си се заблудил,че имаш някакви чувства към този човек.

Нямам предвид да не го виждаш повече, а просто примерно един ден да не искаш да го виждаш, а да предпочетеш да правиш нещо друго, да имаш нужда от време на време да правиш неща без него.

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от natalia4444
    Нямам предвид да не го виждаш повече, а просто примерно един ден да не искаш да го виждаш, а да предпочетеш да правиш нещо друго, да имаш нужда от време на време да правиш неща без него.
    Не е казано да не го виждаш повече,а имах предвид,че самото желание го няма.
    В първият ти пост не ставаше ясно,че имаш впредвид,че искаш да кажеш дали е нормално според нас да отделяш понякога време и за себе си,защото в това няма нищо лошо.Това,че си обвързан/а,не значи,че трябва да си завързан и каквото и да правиш да бъде с човека до теб.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Да възможно е ,всеки има нужда от свобода и пространство.Аз доста често имам периоди в които не ми е до никого и искам просто да си стоя самичка,без да имам конкретна причина за това.

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Възможно е. И това не означава, че не го обичаш. Всеки човек има моменти, в които иска да остане сам и в това няма нищо лошо.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на Hilary_
    Всеки си има своите моменти .. това не значи, че се губят чувствата!!

Повече от фен Аватара на Nich
    Аз лично мога. Мога и да не искам да се чуваме по телефона. Имам периоди, в които ми е хубаво да си седя в стаята и да не правя абсолютно нищо, нито да свърша някаква работа, нито да вися на компютъра, нито да слушам музика, нито да говоря или да се виждам с някого. И тия периоди не са 1-2 дни. Не мога да си ги обясня. Просто имам нужда да съм сама в една тиха стая понякога. И тва в никакъв случай не означава, че не обичам приятеля си. Въпреки че е от друг град и се виждаме само в почивните дни, пак си ги имам тия периоди.

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Възможно е !
    Цял ден нито съм й писал,нито съм й звънял не искам и да я виждам !
    Просто не съм в настроение... искам да съм сам и не ми е до нея !

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Nich
    Аз лично мога. Мога и да не искам да се чуваме по телефона. Имам периоди, в които ми е хубаво да си седя в стаята и да не правя абсолютно нищо, нито да свърша някаква работа, нито да вися на компютъра, нито да слушам музика, нито да говоря или да се виждам с някого.
    Аз съм същата. Като цяло тия периоди траят кратко, но отделно имам нужда от лично време да си оправя растенията, да подраскам нещо, да си почета книжки... ей такива дреболии. За това си мисля, че е тъпо двойките да започват връзката, виждайки се всеки божи ден нон стоп заедно, а после изведнъж ги хваща чувството, че са задушени.. дразнят се и тн. Трябва да има баланс. 1-2 дена заедно, 1-2 дена - me time.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си