.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Момчешкото държание..

Всички момичетата се оплакваме, че момчетата се държат грубо с нас (включително и аз) все едно сме някое момче, но ако пък се държи мило с нас, си мислим че ни харесва... Защо има толкова малко момчета които се държат мило с нас ей така от възпитание, а не защото ни харесва. Толкова ли е трудно?

Повече от фен Аватара на Lysander
    Град
    горските шубраци
    Да, трудно е. Защото грубите момчета след това ви правят deep-throat, а добрите остават с пръст в уста.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Това,че си попадала само на такива - не означава,че всички са такива.. И все пак - явно им е трудно на повечето да се държат мило с нас,от възпитание..
    Те си знаят най-добре..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен
    Град
    Earth...
    На 13 започна да правиш заключения

Мега фен Аватара на Hilary_
    Няма такова нещо като "държи се мило с мен заради възпитанието" .. в повечето случаи винаги искат нещо!!

Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    На 13 започна да правиш заключения

За протокола - не съм на 13.
    Не си прави прибързани изводи.
    Можеше да попиташ.

Момчетата нямаме вина, че не знаете кога някой просто е учтив с вас и кога иска да постигне нещо с въпросната учтивост. Вие не допускате, че говорим с момичета, само, защото ни е приятно или имаме какво да си кажем, за вас всичко е гаджета, връзки и т.н. А тия "лошите" момчета са палячовци, търсещи внимание.
    █║▌│█│║▌║││█║║█
    PEOPLE=SHIT
    █║▌│█│║▌║││█║║█
    742617000027

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Представи си, че гаджето ти си има приятелки момичета и с всичките се отнася точно толкова мило, колкото и с теб? Няма ли да те загложди едно особено чувство, че ти се ще да си мааалко по-специална?

Супер фен Аватара на pressiana
    Аз познавам мили момчета. Но не си падам по тях.

Супер фен Аватара на zero
    Цитирай Първоначално написано от pressiana
    А, именно !
    )) Падате си по диваците, които правят откачени неща :}}
    Бихте се накефили повече на селяндур, който извърта бмв-то си до двора на училището, или върти гуми, от колкото на момче, което се опитва да привлече внимание по по-различни начини, като да ви направи някаква услуга примерно да ви реши домашното по математика
    Ваша си работа :]
    След това обаче вас ви болят главите, не нас

Супер фен Аватара на badsector
    В пубертета много малко са момчетата, които имат акъл да се държат добре с приятелките си. А и както каза @Lysander, лошите момчета получават по-перверзен секс.

Супер фен Аватара на pressiana
    Цитирай Първоначално написано от zero
    Бихте се накефили повече на селяндур, който извърта бмв-то си до двора на училището, или върти гуми...

Не бих казала.
    Вие пък да не би да предпочитате момичетата, които ви държат ръката и ви утешават, докато някоя друга се гаври с вас? Пак си преследвате другата, нали?
    Простаци не ме впечатляват иначе. Предпочитам момчета, които се държат добре с МЕН, дори и да не се държат толкова добре с другите момичета. Така знам, че съм специална.

...да не би да предпочитате момичетата, които ви държат ръката и ви утешават, докато някоя друга се гаври с вас? Пак си преследвате другата, нали?
    Глупости. А и първото което е няма да допусна никой да ми се гаври, а камо ли да се стига да утешавания и т.н. Трябва да се научим да ценим хората, но май не се получава при повечето.
    █║▌│█│║▌║││█║║█
    PEOPLE=SHIT
    █║▌│█│║▌║││█║║█
    742617000027

Супер фен Аватара на badsector
    ...Пак си преследвате другата, нали?
    Но междувременно ще треснем другата няколко пъти
    ...Простаци не ме впечатляват иначе. Предпочитам момчета, които се държат добре с МЕН...
    Логично е при човек с акъл в главата. Но колко много момичета нямат грам такъв щом им харесва да се отнасят с тях като с парцали...

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    що бе, аз си се държа добре с момичетата.. естествено ако и те са свестни, с други не се занимавам изобщо.. и не ги харесвам тия момичета.. тука само някви заключения се вадят от 2-3 човека...

Грешката не е да се държиш мило с момиче, а да се държиш така, сякаш си се вкопчил и зависиш от него. Има сериозна разлика и резултатите ста'ат бързо налице.

Милото държане с мъжко поведение е най-добрия вариант, но не се дефинира от 'миличко', 'целувчици' и прочие лигавщини, защото това писва по някое време. Не мога да говоря от женска гледна точка (щото не съм момиче, дъъ), но нещата предполагам като стълбица стоят така:

I място - мъжко поведение с оказване на внимание/мило държане БЕЗ прекалени лигавщини
    II място - badass държане, което обаче в повечето случаи действа само за чукане, не и за връзка
    III място - миличко, добричко [вкарай още сто умалителни] държане, обяснение как момичето ти е най-важното, не можеш без него, бла-бла поведение.

Колкото и да държи едно момиче на даден пич, третото държание ще й досади по някое време, защото ще иска не тя да е водещата във връзката и да я тегли. Пък и хората имат естествена реакция да се качват на главата на този, който <прекалено> много зависи от тях.

Аз съм попадала на лошо момче, само веднъж в живота си. В такъв смисъл седиш си на масата, а той се държи супер гадно и грубо с тебе.
    Не мисля, че всички са 'лоши' и груби момчета. Зависи в какви среди и компании се движиш, защо аз нямам подобен проблем?

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Цитирай Първоначално написано от Lysander
    Да, трудно е. Защото грубите момчета след това ви правят deep-throat, а добрите остават с пръст в уста.
    Подкрепям и съм си го доказал лично за себе си ! Скромни и не толкова скромни си падате винаги по момчета с лошо държание.
    Като видите момче да се държи мило и възпитано го взимате за мъжка пу*ка и автоматично ви става "приятелка" - няма никакъв шанс. Не ви разбирам логиката ,но е Факт !
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Изчакай да станеш на 18-19, влез в унивеситет. На тая възраст няма такива работи

Re: Момчешкото държание..

Цитирай Първоначално написано от Privacy13
    Всички момичетата се оплакваме, че момчетата се държат грубо с нас (включително и аз) все едно сме някое момче, но ако пък се държи мило с нас, си мислим че ни харесва... Защо има толкова малко момчета които се държат мило с нас ей така от възпитание, а не защото ни харесва. Толкова ли е трудно?
    Ти на колко си ?

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от zero
    А, именно !
    )) Падате си по диваците, които правят откачени неща :}}
    Бихте се накефили повече на селяндур, който извърта бмв-то си до двора на училището, или върти гуми, от колкото на момче, което се опитва да привлече внимание по по-различни начини, като да ви направи някаква услуга примерно да ви реши домашното по математика
    Ваша си работа :]
    След това обаче вас ви болят главите, не нас
    Именно,защо аз да съм милия и в същото време друг да намазва...все едно да си опека филийка и някой да ми я вземе...или филийката да не ме харесва и да не иска да я ям...пък аз да отделя толкова време за да си я направя...
    >>DjBelev<<

Град
    София
    а да попитам...ако момчето обръща внимание,пише всеки ден,праща мечки и сърца в скупе и фасебук,пуска песни с любовни текстове и винаги прегръща за здравей и чао и когато се снимама с мен харесва ли ме или може да го прави просто като приятел? +тва той е малко срамежлив:С
    Благодаря

естествено ако и те са свестни, с други не се занимавам изобщо.. и не ги харесвам тия момичета.
    За теб ,кои са светни и кои са другите?

естествено ако и те са свестни, с други не се занимавам изобщо.. и не ги харесвам тия момичета.
    За теб ,кои са светни и кои са другите?

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Много малко момчета са се държали грубо с мен и точно това ме е отблъснало в тях.Познавам много момчета които се държат мило,без задни мисли и ги уважавам много повече от тези които се правят на нещо което не са и играят роли.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си