- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчешкото държание..
Всички момичетата се оплакваме, че момчетата се държат грубо с нас (включително и аз) все едно сме някое момче, но ако пък се държи мило с нас, си мислим че ни харесва... Защо има толкова малко момчета които се държат мило с нас ей така от възпитание, а не защото ни харесва. Толкова ли е трудно?
Да, трудно е. Защото грубите момчета след това ви правят deep-throat, а добрите остават с пръст в уста.
Това,че си попадала само на такива - не означава,че всички са такива.. И все пак - явно им е трудно на повечето да се държат мило с нас,от възпитание..
Те си знаят най-добре..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
На 13 започна да правиш заключения![]()
![]()
![]()
Няма такова нещо като "държи се мило с мен заради възпитанието" .. в повечето случаи винаги искат нещо!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
За протокола - не съм на 13.Първоначално написано от Nakadah
Не си прави прибързани изводи.
Можеше да попиташ.
Момчетата нямаме вина, че не знаете кога някой просто е учтив с вас и кога иска да постигне нещо с въпросната учтивост. Вие не допускате, че говорим с момичета, само, защото ни е приятно или имаме какво да си кажем, за вас всичко е гаджета, връзки и т.н. А тия "лошите" момчета са палячовци, търсещи внимание.
█║▌│█│║▌║││█║║█
PEOPLE=SHIT
█║▌│█│║▌║││█║║█
742617000027
Представи си, че гаджето ти си има приятелки момичета и с всичките се отнася точно толкова мило, колкото и с теб? Няма ли да те загложди едно особено чувство, че ти се ще да си мааалко по-специална?
А, именно !Първоначално написано от pressiana
)) Падате си по диваците, които правят откачени неща :}}
Бихте се накефили повече на селяндур, който извърта бмв-то си до двора на училището, или върти гуми, от колкото на момче, което се опитва да привлече внимание по по-различни начини, като да ви направи някаква услуга примерно да ви реши домашното по математика
Ваша си работа :]
След това обаче вас ви болят главите, не нас![]()
В пубертета много малко са момчетата, които имат акъл да се държат добре с приятелките си. А и както каза @Lysander, лошите момчета получават по-перверзен секс.
Първоначално написано от zero
Не бих казала.
Вие пък да не би да предпочитате момичетата, които ви държат ръката и ви утешават, докато някоя друга се гаври с вас? Пак си преследвате другата, нали?
Простаци не ме впечатляват иначе. Предпочитам момчета, които се държат добре с МЕН, дори и да не се държат толкова добре с другите момичета. Така знам, че съм специална.
Глупости. А и първото което е няма да допусна никой да ми се гаври, а камо ли да се стига да утешавания и т.н. Трябва да се научим да ценим хората, но май не се получава при повечето.Първоначално написано от pressiana
█║▌│█│║▌║││█║║█
PEOPLE=SHIT
█║▌│█│║▌║││█║║█
742617000027
Но междувременно ще треснем другата няколко пътиПървоначално написано от pressiana
Логично е при човек с акъл в главата. Но колко много момичета нямат грам такъв щом им харесва да се отнасят с тях като с парцали...Първоначално написано от pressiana
що бе, аз си се държа добре с момичетата.. естествено ако и те са свестни, с други не се занимавам изобщо.. и не ги харесвам тия момичета.. тука само някви заключения се вадят от 2-3 човека...
Грешката не е да се държиш мило с момиче, а да се държиш така, сякаш си се вкопчил и зависиш от него. Има сериозна разлика и резултатите ста'ат бързо налице.
Милото държане с мъжко поведение е най-добрия вариант, но не се дефинира от 'миличко', 'целувчици' и прочие лигавщини, защото това писва по някое време. Не мога да говоря от женска гледна точка (щото не съм момиче, дъъ), но нещата предполагам като стълбица стоят така:
I място - мъжко поведение с оказване на внимание/мило държане БЕЗ прекалени лигавщини
II място - badass държане, което обаче в повечето случаи действа само за чукане, не и за връзка
III място - миличко, добричко [вкарай още сто умалителни] държане, обяснение как момичето ти е най-важното, не можеш без него, бла-бла поведение.
Колкото и да държи едно момиче на даден пич, третото държание ще й досади по някое време, защото ще иска не тя да е водещата във връзката и да я тегли. Пък и хората имат естествена реакция да се качват на главата на този, който <прекалено> много зависи от тях.
Аз съм попадала на лошо момче, само веднъж в живота си. В такъв смисъл седиш си на масата, а той се държи супер гадно и грубо с тебе.
Не мисля, че всички са 'лоши' и груби момчета. Зависи в какви среди и компании се движиш, защо аз нямам подобен проблем?![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Подкрепям и съм си го доказал лично за себе си ! Скромни и не толкова скромни си падате винаги по момчета с лошо държание.Първоначално написано от Lysander
Като видите момче да се държи мило и възпитано го взимате за мъжка пу*ка и автоматично ви става "приятелка" - няма никакъв шанс. Не ви разбирам логиката ,но е Факт !
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Изчакай да станеш на 18-19, влез в унивеситет. На тая възраст няма такива работи![]()
Ти на колко си ?Първоначално написано от Privacy13
![]()
Именно,защо аз да съм милия и в същото време друг да намазва...все едно да си опека филийка и някой да ми я вземе...или филийката да не ме харесва и да не иска да я ям...пък аз да отделя толкова време за да си я направя...Първоначално написано от zero
>>DjBelev<<
а да попитам...ако момчето обръща внимание,пише всеки ден,праща мечки и сърца в скупе и фасебук,пуска песни с любовни текстове и винаги прегръща за здравей и чао и когато се снимама с мен харесва ли ме или може да го прави просто като приятел? +тва той е малко срамежлив:С
Благодаря![]()
естествено ако и те са свестни, с други не се занимавам изобщо.. и не ги харесвам тия момичета.
За теб ,кои са светни и кои са другите?
естествено ако и те са свестни, с други не се занимавам изобщо.. и не ги харесвам тия момичета.
За теб ,кои са светни и кои са другите?
Много малко момчета са се държали грубо с мен и точно това ме е отблъснало в тях.Познавам много момчета които се държат мило,без задни мисли и ги уважавам много повече от тези които се правят на нещо което не са и играят роли.