- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам той да ме харесва както и аз харесвам него.
^не им объщай внимание на тия отгоре ,като не зацепват.
Според мен причината да започне да се отдръпва от теб е фактът ,че е усетил ,че си започнала да се привързваш.
Казваш че и двамата сте искали просто приятелство с привилегии (да го наречем) ,но в момента ни обясняваш ,че си се привързала към него.
Сексът без връзка означава просто да си задоволите нагона и това е - без разни драми и любовни простотии.
Предполагам сте били като най-добри приятели ...с разликата ,че сте вършели и нещо в повече.
А ти с твоето поведение си започнала да му демонстрираш ,че едва ли не ти е 'длъжен' ... тоест си го оставила с впечатлението ,че имате някаква връзка.
С няколко думи - противоречиш си и съветът ми е да се опиташ да си набиеш в главата ,че не ти е гадже и не ти е с нищо длъжен. Ако можеш да го направиш - ще си получиш 'предишното' положение ... ако не - просто ще си се дразниш и ще загубиш това ,което е останало.
Разбираш ли сега ?И двамата смятаме че на по 17-18 година няма смисъл от сериозни връзки и сега е момента да се забавляваме! И той много добре знае че аз обичам разнообразието, но от както с него почнахме да се зарибяваме не ми се налагаше да търся някой друг...докато на него явно нещо почнах да му омръзвам.
Движи и с други хора , оправяй си се там с когото си харесаш и остави и него да си върши същото ... ако можеш. Виж - ако търсиш съвет как да му окопираш живота и да 'тръгнете' (нали този израз ползвахте .... ) - не мога да ти дам съвет.